soğan suyuna baslayacaklar gelin beraber basliyalim

Akintiya gelincede her vucut bir degil ki. Bide bnim ictigim surede olmadi biraktigim gin basladi akintim.

Benmde yumurta oluşmnda skntı war incr kürü etki edermi acaba ne zman başlmalym sence?

ayy kızlar ben de bugün içtim adetim 12 gün geciktiği için :/ pko hastasıyım ben de ama üç aydır doğum kontrol hapı kullanmadan adet oluyordum. yanlız ben tok karna içtim acaba faydası olmaz mı :/

Aç karna içileck die biliorm öglen we akşm yemklernden 10 dk önce çalşan baynsanz akşam yemegnden önce we ytmadn önce içlmesi gerekyomş

Benmde yumurta oluşmnda skntı war incr kürü etki edermi acaba ne zman başlmalym sence?
Benim de var canim buyumuyordu yumoslar. Incir kurunu adet bitti hemn yapmaya basladim. 12 gun faln ictim 20 mm olmustu biraktim oylece ovitrelle yapildi hemn.sanada etki eder ins. ama iki kuru bi arada yapma..

Çok teşk ederm cnm sndede mi pko wardı bideincr kürnü nasl yapyodn hangi ögnlerde?

Evet canim lise sondan beri cekiyorum suan 25bekarken 6 ayda bir defa adet oldugumu biliyorum su anda daha ii cook sukur glifor ise yariyor bu durumda. 7 8 tane inciri elimle ikiye boluyordum2,5 bardak kaynayan suya atiyordm.kaynayinca 1 bardak oluyordu zaten. Sabah (ben oglen yapiyodum.)aksam ac karnina ciyordum taze hazirlayip tatlim.

Benmde ilaç kullnmazsam 1 yıl olmadgmı bile oluyodu ilaçsz adet göremyodm glikofor ne bi arkadaşmdada war pko doktoru diaformn die bi şker hapı wermş kullndgı ilk ay hamle kalmş ama sogan suyuda içtm dio inş bzde çok zorlanmayz.bide ben sogan suyunu çalştgm için bi akşam işten gelr gelmez bi de ytmadan önce içiyorm incride böle ypsm olur sanrm

Benmde ilaç kullnmazsam 1 yıl olmadgmı bile oluyodu ilaçsz adet göremyodm glikofor ne bi arkadaşmdada war pko doktoru diaformn die bi şker hapı wermş kullndgı ilk ay hamle kalmş ama sogan suyuda içtm dio inş bzde çok zorlanmayz.bide ben sogan suyunu çalştgm için bi akşam işten gelr gelmez bi de ytmadan önce içiyorm incride böle ypsm olur sanrm
Glifor insulin direnci icin canim. Bende ictim ilk ay hamile kaldim ama maalesef iki ay tutunabildi bebegim. Sonrasinda iki yildir ugrasiyorum.ins. canim bu ay guzel haber aliriz. Valla canim incirdede yanlis yonlendirmek istemem seni canim bi arastir istersen.

Doktr
Glifor insulin direnci icin canim. Bende ictim ilk ay hamile kaldim ama maalesef iki ay tutunabildi bebegim. Sonrasinda iki yildir ugrasiyorum.ins. canim bu ay guzel haber aliriz. Valla canim incirdede yanlis yonlendirmek istemem seni canim bi arastir istersen.
Doktrn ne dio peki glifora dewam et flan demedimi

Kızlar soğan suyu gaz yaptımı acaba sizde? Bazen çok gaz yapıyor bende. Acaba bende mi tuhaf reaksiyon verdiki? Bi de benim iştahımı kapattı, zayıfladım :D

Devam dedi glifora ve folikasite. epeydir ara vermistim bi kac ay once tekrar basladim arada fireler oluyor ama napalim :)
Bnde daha önce doktra gtmştm ewlnmedn önce diaformn wermşti şeker ilacı hiç kullnmadm su anda hiçbi ilaç kullnmyorm acaba kullnsammı?glikoforu gnde kaç tane nasl içyosn?

Sogan kürünü bu ay yaptım. Eşime de keçiboynuzu kürü icirdim. Bu ay adetin 3.günü tahlil yaptırdım fsh LH e2 hepsi çok iyi dedi doktor. 21.gün progesteron a da baktırdim 6.9 çıktı. Bu ay olacak diye çok umitlendim ama yine olmadi bu sabah adet oldum. 7 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor eşim de test yaptirdi değerleri normal çıktı. Stres yapmamaya çalışıyorum ama o kadar çok istiyorum ki elimde değil rahat olamıyorum

Seker hapi kullanan pkoslu arkadaslarim incir kurunu İbrahim Saracoğlu seker hastasi olanlar kullanmasin dedi bende soğan kurunu yaptim incir kurunude yapicaktim insulin direnci olduğu için bende seker hapi kullanıyorum seker orani yuksek olduğu için yapamadim doktoruma sordum günde 2 adet incirden fazlasini yeme dedi bence şekeri olanlar kullanmasin onun dişinda başka tavsiyesi olan varmi

Bn sormustum doktoruma canim kullanabilirsin inciri dedi o yuzden kullandim. Zaten bu gibi seyleri yapinca danisin dktorunuza gizli tutmayin. :KK66:

Back