Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sogan suyndan bi bklentm klmadı kmsenin umudnu krmk istmem ama ben cok umtlnmştm kür btti günm geçmedi hala adet olmadm hamle de diilm maalesef:-(
Canim kelime i tevhid hatmini nasil yaptin
Allah razi olsunKUSURA BAKMA CANIM!İNTERNETİMDE PROBLEM OLDUĞU İÇİN YENİ AÇTIM SAYFAMI.HERHANGİ BİŞEY YAPMANA GEREK YOK NİYET ET,BEN ÖNCE TÖVBE İSTİĞFAR İLE BAŞLADIM BİRKERE OKUDUM,SONRA NİYET ETTİM BEBEK İÇİN VE ''LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RASULALLAH'' 70000 KERE OKUDUK İSTERSEN BİRKAÇKİŞİ DE YARDIM EDEBİLİR BEN ANNEM VE ANNEANNEMLE OKUDUM ONLAR YARDIM ETTİ.BUNUN YANINDA SOĞAN KÜRÜDE UYGULADIM.O AY HAMİLE KALDIM.RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH.HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALALIM.
KUSURA BAKMA CANIM!İNTERNETİMDE PROBLEM OLDUĞU İÇİN YENİ AÇTIM SAYFAMI.HERHANGİ BİŞEY YAPMANA GEREK YOK NİYET ET,BEN ÖNCE TÖVBE İSTİĞFAR İLE BAŞLADIM BİRKERE OKUDUM,SONRA NİYET ETTİM BEBEK İÇİN VE ''LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RASULALLAH'' 70000 KERE OKUDUK İSTERSEN BİRKAÇKİŞİ DE YARDIM EDEBİLİR BEN ANNEM VE ANNEANNEMLE OKUDUM ONLAR YARDIM ETTİ.BUNUN YANINDA SOĞAN KÜRÜDE UYGULADIM.O AY HAMİLE KALDIM.RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH.HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALALIM.
Allah razi olsun
Cok sagolasin.senden bi ses cikmayinca ben basladim kafama gore.ama ben sadece la ilahe illallah diyorumsendende razı olsun inşallah benim karnımda öldü,ama biliyorum rabbim bize yine o sevinçli haberi aldıracak allahın izniyle,ben tekrar başladım kelimei tevhit hatmine kendiminkini çabuk bitirirsem seninkinede yardımcı olurum.ii akşamlar
Canm sogan kurune ne baslsfinz adetten hemen snrs mi sogani kaynatip suyunu mu iciyosuz ne ise yariyor peKizlar insallah bu ay ilk defa sogan suyu kurune basluyacagim benin gibi baskuyacaklar gelin beraber olalim birbirimize destek olalim
Sogan kurunu tam olarak bana tarif edebilir misinz canlarr
ayyy çok sevindim ya yazılanları görünce
bu zaman nasıl geçer diye kahroluyordumm
Tsk ederm ben 16 eylulde dusuk yaptm hemen kurtaj oldum.ve doktorum 1 ay korun sonra yine dedi bu ay hamileydim hersey normaldi ayin 21 inde gel keseyi gorcez dedi gittim ve kese gorunmedi beta hcg yapildi 48 e dusmustuAdetin 7. Günü başlanır ogken ve aksam yemeklerden once 1,5 bardak kaynayan duya bi orta boy sogan kabugu soyulup 4 e bolunur suya atulir 5 dk kaynatilir ılık olarak 15 gun icilir. Miyoma kiste pkoya adet duzensizligine iyi geliyormus.
Canm ama bebek asprini kullandm doktorum bugun kimyasal gebelik gecirdigimi soyledislm canım 2.kez düşük yaşadıysan kan pıhtılaşmasına baktır derim acil
Merhaba canim, kimyasal gebelik ne demek oluyormuş . sana sakincasi var miCanm ama bebek asprini kullandm doktorum bugun kimyasal gebelik gecirdigimi soyledi