illaki olursun er yada geç merak etmeSimdi hamile degilsek adette gormezsek bu lekelenmeyi adet olarakmi sayacagiz
Karnim ve belim agriyor bugun belli olurillaki olursun er yada geç merak etme
benim koyu koyu geliyor siyaha yakın rengiKarnim ve belim agriyor bugun belli olur
Ne anladik peki bu sogan suyundan zaten adetlerim hep duzenliydi ben ikinci ayda kullanmayi dusunuyordum kararsiz kaldim.benim koyu koyu geliyor siyaha yakın rengi
Test yaptim ne yazikki tek cizgiyi gordum.karnimda agriyor sokulmem yakindir.artik bir dahaki aya insallahbenim koyu koyu geliyor siyaha yakın rengi
hayırlısı olsun canım strese girmiyorum ben 1.5 yıldır olmayınca alıştım rabbimin bildiği varTest yaptim ne yazikki tek cizgiyi gordum.karnimda agriyor sokulmem yakindir.artik bir dahaki aya insallah
Adet oldum.ama karnimin agrisindan anladim adet olacagimi.adet agrisi kendini cok guzel belli ediyor.birde hamile kalsakta dogum agrisinida bilsek insallahhayırlısı olsun canım strese girmiyorum ben 1.5 yıldır olmayınca alıştım rabbimin bildiği var
Ic bence zararini degil faydasini gorursunmrb kızlar 3 yıllık ewliyim 2 düşüğüm oldu kan pıhtılaşmam war şuan aspirin kullanıyorum ÇOOK üzülüyorm çocogumun olmamasını düzensiz adet oluyorum kadınların kullandığı günlük haptan kullanmamı söylüylar bende soğan kürü yapmayı düşünüyorum ama çocuk olurda ona zararı olur diyede korkuyorm sizce ne yapmalıyım.
Daha 3 ay olmus kalirsinSlm kızlar benimde 6 yaşında kızım var 3 aydır ikinciye niyetlendik ama yok olmuyor çok stres yapıyorum soğan kürünün faydası nedir Allah hepimizin muradını versin
tmm canım saolIc bence zararini degil faydasini gorursun
Hic kullanan yokmu faydasini goren hamile kalan.birde şunu merak ediyorum ictigi ay hemen hamile kakan varmi
ben içtim ve hamile kaldım
2.5 su bardagi suyu kaynatiyosun normal yemeklik soganin disini soyuyosun kaynayan suya atiyosun 10 dk kaynatiyosun sonra bardağa koyup ilimasini bekliyosun 15 gün öğle ve aksam yemeğinden en az 10 dk önce ac karnina iciyosun her icisinde taze hazirlicaksin mesela ben calistigim öğlende icemedigim için aksam yemeğinden önce ve gece yatarken içtim aradan 4 saat geçmesi yeterli bide tadi çok bayik olduğu için içine limon silip icebilirsin limonlu ilik su iciypmus gibi oluyor bulanti olmuyor ;-)bende başlcam kızlar benide aranıza alın şimdi soğanları haşlayıp sabah aç karnınamı içiyoruz ???
Tabi soganlari 4 e boluyosun2.5 su bardagi suyu kaynatiyosun normal yemeklik soganin disini soyuyosun kaynayan suya atiyosun 10 dk kaynatiyosun sonra bardağa koyup ilimasini bekliyosun 15 gün öğle ve aksam yemeğinden en az 10 dk önce ac karnina iciyosun her icisinde taze hazirlicaksin mesela ben calistigim öğlende icemedigim için aksam yemeğinden önce ve gece yatarken içtim aradan 4 saat geçmesi yeterli bide tadi çok bayik olduğu için içine limon silip icebilirsin limonlu ilik su iciypmus gibi oluyor bulanti olmuyor ;-)
Gecmis olsun.Yüce Rabbim insallah tekrarini nasip etsin.kistin yumurtakiginda demi.sogan suyu kistini kucukttumu.klomen falan kullandinmi ilacmi kist yapti.ben gecen ay klomen kullandim asilama oldum tutmadi.sonra doktorada gitmedim.kist yapmistir diye bende bu ay sogan suyu ictim.insallah faydasi olmustur.bu ayda en az bi 7 gun icmeyi dusunuyorumfakat 8 haftalıkkken karnımda öldü bende soğan kürü denedim hemde ilk denememde oldu bende 1 yıldır bekliyordum birde benim 10 cm kistim vardı ona rağmen hamile kaldım.(ben birde KELİME-İ TEVHİT HATMİ ) yapmıştım hamile kalmadan önce, muhakkak onunda faydasını gördüm, rabbim şifanı versin hepimize bir an önce bebişlerimizi kucağımıza alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?