soğan suyuna baslayacaklar gelin beraber basliyalim

Ne yaptin leken kesildimi benim az geliyor lekem bugun adet gunum bakalim olacammi[/QUOTE
slm canım dünde geldi öğlen pembe yoğun kanama akşama kadar birşey gelmedi akşam kahve az leke vardı sabah birşey yoktu birazdan wc gidicem sanki birseyler gelio gibi

benim bu aralar mide sorunum olduğu için 10 gün içtim günde 1 defa taze olarak hazırladım hep normalde 15 gün içilmesi gerekiyor gecen persembeden beri leke leke pembeler kahve rengi şeyler gelio dünde oldu hatta bat yarın nasip ama hamile olmadığımı düşünüyorum
hadi inşallah olur bende de olmuştu düşük yaptığım bbebekte umarım seninki sağlıklı bir şekilde kucağında olur

hadi inşallah olur bende de olmuştu düşük yaptığım bbebekte umarım seninki sağlıklı bir şekilde kucağında olur
amin kim nerde el açıp dua ediyorsa nasip etsin allahım ama hamile olmadığımı biliyorum yine leke geldi azıcık

Adetinden kac gun once baslamisti leken
benim biraz sorunluydu ben sekizinci ayın 27 sinde adet olduğumu zannetmiştim ama düşük tehlikesi atlatmışım dr gittiğimde 5 haftalık hamilesin dedi.tesadüftü yani ama kısmet olmadı.lekelenmede bi hafta önceden başlamıştı

benim biraz sorunluydu ben sekizinci ayın 27 sinde adet olduğumu zannetmiştim ama düşük tehlikesi atlatmışım dr gittiğimde 5 haftalık hamilesin dedi.tesadüftü yani ama kısmet olmadı.lekelenmede bi hafta önceden başlamıştı
Allahim tekrardan nasip etsin insallah.kac haftalikken dusurdun kalp atislarini gordunuzmu

Evet canim bgun bi akrabam geldi 5 ay olmamis sogan kuru yaptgi ay hamile kalmis ve oda 2 yildir cocugu olmayan brine soylemis oda o ay hamile kalmis benim bu ay ikinci denememiz olucak bende basliyacam senin kacinci denemen
Merhaba,
Birde bal,çörek otu, tarçın kürü var onu da kullanıp hamile kalanlar varmış hangisini yapsak ki acaba :(

kizlar bende basladim bu corek otu kurune bu ay insallah faydasini gorurum denemedigim sey kalmadi:)

Allahim tekrarini nasip etsin.adet gununden once belurtin varmiydi
insallah hayırlısıyla.hiç belirti yoktu tatile çıkmıştık bir aylık hiç anlamadım zaten hamileliğin normal olması mucize olurdu sürekli hareket halindeydim yüzüyordum gece eğlence öyle kürkçü dükkanına gelincede malesef olan ldu

Back