soğan suyuna baslayacaklar gelin beraber basliyalim

insallah hayırlısıyla.hiç belirti yoktu tatile çıkmıştık bir aylık hiç anlamadım zaten hamileliğin normal olması mucize olurdu sürekli hareket halindeydim yüzüyordum gece eğlence öyle kürkçü dükkanına gelincede malesef olan ldu
Demekki belirti vermedende hamile kaliniyormus.hamile oldugunu ne zaman anladin

amin kim nerde el açıp dua ediyorsa nasip etsin allahım ama hamile olmadığımı biliyorum yine leke geldi azıcık
Ne durumdasin leken kesildimi.benin bugun gun boyunca lekem gelmedi kesilmisti hatta bulantim bile vardi.biraz once wcde peceteye acik kirmizi leke geldi sabaha olurum artik bebis hayalleri bir dahaki aya kaldi

Kızlar ya benim bugün 5. günüm soğanda, kasıklarımda arada batma gibi bişey oluyo, bu normalmi sizde oldumu, kistler mi hareket ediyor napıyor orda :)

Ne durumdasin leken kesildimi.benin bugun gun boyunca lekem gelmedi kesilmisti hatta bulantim bile vardi.biraz once wcde peceteye acik kirmizi leke geldi sabaha olurum artik bebis hayalleri bir dahaki aya kaldi
slm canım bende oldum sayılır az az geldi ama yoğun değil henüz nasip değilmiş

MİDEM RAHATSIZ ARTIK İÇEMEM CANIM SALI GÜNÜ ENDOSKOPİ VE KOLONOSKOPİ OLUCAM
Gecmis olsun canim yinede olmadan once kanda gebelik testi baktir oyle ol ne olur ne olmaz uzerine gorursun.bende şu adetimi olduktan sonra test yaparim bi 10 gun daha icecem sogan suyunu

MİDEM RAHATSIZ ARTIK İÇEMEM CANIM SALI GÜNÜ ENDOSKOPİ VE KOLONOSKOPİ OLUCAM
Ne durumdasin adet oldunmu ben hala lekeleniyom.benim bildigim sogan suyu adet sokturmuyormu biz niye bu durumdayiz

Ne durumdasin adet oldunmu ben hala lekeleniyom.benim bildigim sogan suyu adet sokturmuyormu biz niye bu durumdayiz
slm canım bugün artacak gibi görünüyor bakalım soğan kürü de yapmıs olabilir kan testi ver istersen sen

slm canım bugün artacak gibi görünüyor bakalım soğan kürü de yapmıs olabilir kan testi ver istersen sen
Kan testini gec idrar testi bile yapmak istemiyorum bir yidir yaptigim testin hatti hesabi yok yapacam negatif cikacak moralim altüst olacak sonra adet olacam yikilacam.en azindan hamile degilsemde tek cizgi gormek istemiyorum bekliyecem adet olmazsam yaparim sen gecen ay klomen kullanmismiydin

Kan testini gec idrar testi bile yapmak istemiyorum bir yidir yaptigim testin hatti hesabi yok yapacam negatif cikacak moralim altüst olacak sonra adet olacam yikilacam.en azindan hamile degilsemde tek cizgi gormek istemiyorum bekliyecem adet olmazsam yaparim sen gecen ay klomen kullanmismiydin
yok canım bi daha kullanmadım bekle bakalım üşütmede olabilir ayağını sıcak tut

Merhaba kızlar
Ben de soğan kürüne başlasam mı diye düşünüyorum adetim bitmek üzere
Ben de kist falan hiç bir problem yok sadece hamile kalmayı kolaylaştırır mı acaba diye
Bu arada inofolic kullanmaya başladım soğun kürüyle birlikte bir sakıncası olur mu acaba bir fikriniz var mı?

Merhaba kızlar
Ben de soğan kürüne başlasam mı diye düşünüyorum adetim bitmek üzere
Ben de kist falan hiç bir problem yok sadece hamile kalmayı kolaylaştırır mı acaba diye
Bu arada inofolic kullanmaya başladım soğun kürüyle birlikte bir sakıncası olur mu acaba bir fikriniz var mı?
Hamile kalan cok olmus sen ic belki vesile olur

Back