Insallah canisiiiBence herşey güzel olacak canım, neden olmasın ki
Bu maca tozu yumurta rezervini arttırmıyor sadece kalitesini yükseltiyor diye biliyorum.Sağol kuzum araştırayım ben onu da.Ben çok yemeyim çatlamayan yumurta oluşmasın daha fazla:))
Anladım kuzum ben de incir kürü bile yapamadım çünkü yumurta oluşur ama çatlamazsa yine kist olur diye çok korkuyorum.Gerçi ilaca başlıycam sorun olmaz sanırım.Bu maca tozu yumurta rezervini arttırmıyor sadece kalitesini yükseltiyor diye biliyorum.
Ayy cok sevindim cok sukur birsey cikmamis. Seninde kandilin mubarek olsun canim. Aynen bol bol dua zamaniKızlar nasılsınız bakam. Kandiliniz mübarek olsun canlar
Hsg bugün çektirdim ayağımın tozuyla girip yazayım dedim. Anestezili olarak çektirdim hiç birşey anlamadım uyudum uyandım. Sonuçlar çok şükür iyi cikti herşey normal dedi doktor. Ikıncı ayda soğan kürüne devam.
Bu gece çok dua edelim birbirimize inşallah güzel haberler alalım verelim birbirimize.
Cancazim bide bol bol ispanak. Aşiri faydasi var spermlereAnladım kuzum ben de incir kürü bile yapamadım çünkü yumurta oluşur ama çatlamazsa yine kist olur diye çok korkuyorum.Gerçi ilaca başlıycam sorun olmaz sanırım.
Evet canım senin yine de dikkat etmende fayda var, aşırı tüketmediğin sürece sorun olmaz bence, zaten her şeyin fazlası zarar ki..Anladım kuzum ben de incir kürü bile yapamadım çünkü yumurta oluşur ama çatlamazsa yine kist olur diye çok korkuyorum.Gerçi ilaca başlıycam sorun olmaz sanırım.
Elbette faydası olur neden olmasın ki, incir hem kadınlar için hemde erkekler için üreme sağlığını olumlu etkiliyormuş.
Netten bakabilirsin direkt bu bilgiler çıkıyor zaten, kadın ve erkekte doğurganlığı arttırıyor.
Ayda bir kere ancak tüketiyoruz kuzum valla.Cancazim bide bol bol ispanak. Aşiri faydasi var spermlere
Benimki 1 gün yer 2 gün yer 3. gün bıkar canım eminim :)Evet canım senin yine de dikkat etmende fayda var, aşırı tüketmediğin sürece sorun olmaz bence, zaten her şeyin fazlası zarar ki..
Ama eşine incir yedirebilirsin.İnşallah seviyordur ve faydasını görürsünüz.
Ben haftada en az 1 defa kesin yapiyorum abla cok faydasi varmisAyda bir kere ancak tüketiyoruz kuzum valla.
Zora gelemiyorlar işteBenimki 1 gün yer 2 gün yer 3. gün bıkar canım eminim :)
Aa çok ilginç, nerelisiniz acaba? Kahvaltıda ilk kez duydum.Bizde eksik olmaz kahvaltı da zeytinyağında yenir hatta sevindim buna inşallah sende yararını görürsün
Bizde minnoş olduğu için sık sık pişiyor ıspanak, o akşam menüde ıspanak varsa eşim kendisine özel başka bişey yapıyordu ama artık yapamıyor.Ben haftada en az 1 defa kesin yapiyorum abla cok faydasi varmis
Valla hem cok faydali bence hemde cok lezzetli ben cok seviyorum. Cok sukur ki ufukta cok seviyor. Yesin valla zorla yedir abla tehtit etBizde minnoş olduğu için sık sık pişiyor ıspanak, o akşam menüde ıspanak varsa eşim kendisine özel başka bişey yapıyordu ama artık yapamıyor.
Küçücük çocuk yiyiyor sen yemiyorsun, örnek olman lazım diyorum, bu da koca çocuk gerçi
Aa çok ilginç, nerelisiniz acaba? Kahvaltıda ilk kez duydum.
Canim evet cok haklisin ama bak ben 22 gun gecikmeyle adet olan biri olarak inan en azindan sen gununde adet olduguna sevinmelisinMalesef adet olunca iste boyle oluyor insan. Beklicez bakalim hayrlisi demekten baska birsey gelmiyor elimizden. Malesef kuzum valla hic rahat olamiyoruz
Gercekten cok haklisin en azndan zamaninda oldugum icin bi nebze sevinmeliyim. Yaa canimsin rabbim cumlemize en kisa zamanda hayrli evlat nasip etsin insallah. Cok sagol canimsin iyiki varsin Allah razi olsun❤Canim evet cok haklisin ama bak ben 22 gun gecikmeyle adet olan biri olarak inan en azindan sen gununde adet olduguna sevinmelisin..... yoksa yok gecikme arttikca umutlaniyosun ister istemez. Yok kesin gec dollenme yok bilmem ne kafasi . Kizim icin de ugrasmistim yine ugrasiyorum. Yinede cok sukur evladim var Rabbim benden once hic evladi olmayanlara nasip etsin . Isteyem her kulu bu duyguyu tatsin insallah . Sende uzulme cnm Allahdan umut kesilmez
Önceden rahat bırakıyordum, ama şimdi malum mecbur yemesini sağlıyorum canım.Valla hem cok faydali bence hemde cok lezzetli ben cok seviyorum. Cok sukur ki ufukta cok seviyor. Yesin valla zorla yedir abla tehtit et
Çok şanslısın canımHataylıyız ama Maraş’ta yaşıyoruz.hatta iki gün zeytinyağında bekletilir kahvaltıya öyle getirilir çokta lezzetli olur