- 5 Ekim 2020
- 2.782
- 3.988
- Konu Sahibi ezgi eylul
15 gun yumurtlamadan sonraya denk geliyor yumurtlamadan sonra onerilmiyor bildigim kadariyla 10 gun sonra yumurtlama gorecegim o gune kadar gunde 2 kere icecegim insallah15 gn ic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 gun yumurtlamadan sonraya denk geliyor yumurtlamadan sonra onerilmiyor bildigim kadariyla 10 gun sonra yumurtlama gorecegim o gune kadar gunde 2 kere icecegim insallah15 gn ic
15 gun yumurtlamadan sonraya denk geliyor yumurtlamadan sonra onerilmiyor bildigim kadariyla 10 gun sonra yumurtlama gorecegim o gune kadar gunde 2 kere icecegim insallah ben 15 gn kullandim ictikten 16 gn sonra yumjrtam catladi
Merhaba canım son durumun nedir bende başladım sogan kürüne bakalım hayırlısıHerkese selam 3 yıllık evliyim ilk 1 yıl çocuk istemedik sonrasında korunmadığımız halde bebek sahibi olamadık. Doktora gittiğimde 1 yıl korunmasız devam etmemizi söyledi ve polikistik over olduğumu söyledi. Bu yıl ise pandemiden dolayı doktorlara gitmeye korkar olduk bende internette soğan kürünü gördüm ve ne kaybederim diyerek adetim bittikten iki gün sonra yanı 1 Ağustos’ta sabah akşam içmeye başladım bugün 13.günüm 15ine kadar içmeye devam edeceğim. Adetlerim de düzenli olmadığı için yumurtlama günümü bilmiyorum 1 gün arayla ilişkiye devam ediyoruz. 1 haftadır kasıklarımda ara ara gelen bir ağrı var bunun dışında akıntı gibi birşey bende olmadı. Benim gibi kür yapan arkadaşlarım gelin sürece birlikte devam edelim Soğan kürü yapan arkadaşlarım ne kadar süre sonra fayda gördünüz ve kürden kaç gün sonra yumurtlamanız oldu
Basla canim bende adetliyken basladim simdi 3 aylik hamileyimSelam kızlar 2,5 yıllık evliyim 3 aydır bebek istiyoruz doktora gittim herşeyim normal adetlerim cok düzenlidir.eşimde gitti sperm testinde az seviyede hareket düşüklüğğ cıktı doktor ana proxeed takviye basladı bende keçiboynuzu özüyle çoban çökerten bitkisini kaynatıp içiriyorum bir yandan.
3 ay daha deneyin kadın doğumcu eğer olmazsa sonra tedaviye baslarız dedi.
Suan adetimin 4. Günü sizce soğan kürüne baslasam faydası olurmu? İncir kürünü yazanlarda olmus cok istiyorum artık anne olmak hangisini yapsam bilemiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim
Cok sevindim canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin adetin kacıncı gün basladın ? Kaç gün kullandın ve kaçıncı gün hamile olduğunu öğrendin ? Biraz cok soru sordum canım şimdiden teşekkür ederimBasla canim bende adetliyken basladim simdi 3 aylik hamileyim
Sagol darisi insallah isteyen herkese olur 4 gunu basladim 12 gn kullandim iki yumurtam catladi catladiktan 15 gn sonra test yaptm pozitiftiCok sevindim canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin adetin kacıncı gün basladın ? Kaç gün kullandın ve kaçıncı gün hamile olduğunu öğrendin ? Biraz cok soru sordum canım şimdiden teşekkür ederim
Bugun hormon tahlillerim cıktı şimdi doktorumla görüştüm herşey normal dedi soğan kürüne baslayayımmı diye sordum o senin için uygun değil incir kürüne basla sen dedi onu deneyeyim bari cok sağol canım tesekkür ederim.Sagol darisi insallah isteyen herkese olur 4 gunu basladim 12 gn kullandim iki yumurtam catladi catladiktan 15 gn sonra test yaptm pozitifti
Önemli degil neden acaba uygun degilBugun hormon tahlillerim cıktı şimdi doktorumla görüştüm herşey normal dedi soğan kürüne baslayayımmı diye sordum o senin için uygun değil incir kürüne basla sen dedi onu deneyeyim bari cok sağol canım tesekkür ederim.
Merhaba canım soğan kürü sayesinde mi hamile kaldınGeçmiş olsun canım çok üzüldüm bende yaptım düşük 2 kere bebeğimi kaybettim hemde.. Son kaybım 18 haftalıktı : ( Çok şükür yine hamileyim.. Sabredeceğiz Allah'tan isteyeceğiz başka yapacak birşey yok.. Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Ben sogan suyu ictim o ay hamile kaldimMerhaba canım soğan kürü sayesinde mi hamile kaldın
Evet canım.. 2. Hamileliğim soğan kürü yaptığım ay oldu..Merhaba canım soğan kürü sayesinde mi hamile kaldın
Çok sevindim canım Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah peki soğan küründen ayrı başja bişey kullandın mı?Evet canım.. 2. Hamileliğim soğan kürü yaptığım ay oldu..
Canım ben o bebeğimi kaybettim ama tekrar hamile kaldım çok şükür..Çok sevindim canım Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah peki soğan küründen ayrı başja bişey kullandın mı?
Merhaba bende sizin gibiyim 2 yıllık evliyim polikistik over im bende çatlatma iğnesi denedim iki defa tutmadı. 9 Eylül'de başladım soğan kürünü 15 gün içtim regl oldum şuan regl dönemindeyim normalden farklı oldu reglim siz ne durumdasiniz şuan ?Herkese selam 3 yıllık evliyim ilk 1 yıl çocuk istemedik sonrasında korunmadığımız halde bebek sahibi olamadık. Doktora gittiğimde 1 yıl korunmasız devam etmemizi söyledi ve polikistik over olduğumu söyledi. Bu yıl ise pandemiden dolayı doktorlara gitmeye korkar olduk bende internette soğan kürünü gördüm ve ne kaybederim diyerek adetim bittikten iki gün sonra yanı 1 Ağustos’ta sabah akşam içmeye başladım bugün 13.günüm 15ine kadar içmeye devam edeceğim. Adetlerim de düzenli olmadığı için yumurtlama günümü bilmiyorum 1 gün arayla ilişkiye devam ediyoruz. 1 haftadır kasıklarımda ara ara gelen bir ağrı var bunun dışında akıntı gibi birşey bende olmadı. Benim gibi kür yapan arkadaşlarım gelin sürece birlikte devam edelim Soğan kürü yapan arkadaşlarım ne kadar süre sonra fayda gördünüz ve kürden kaç gün sonra yumurtlamanız oldu