Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canisi yapan arkadaslarin hepsi bende dahil adet bitiniminin 2.gunu basladi. Ona gore ayarla kendini. Hayrlisi olsun hakkinda insallah

Valla şifa Allah’tandır dedim başladım bugün bi öğlen bi akşam.dr dan geldim bugün adet sonrası gebelik planı yapalım dedi bende adet yakınken başlayayım dedim

Valla şifa Allah’tandır dedim başladım bugün bi öğlen bi akşam.dr dan geldim bugün adet sonrası gebelik planı yapalım dedi bende adet yakınken başlayayım dedim
E hadi bakalim hakkinda hayrlisi olsun. Insallah en kiza zamnda alirsin guzel haberi

daha sonrasında hangi kürü uyguladınız. picos var mı sşzde
daha sonrasında hangi kürü uyguladınız. picos var mı sşzde
Hayır bende pco yok, çok şükür. Ben soğan kürü dışında geçen aylarda bir kere de çörek otu+bal ve tarçın yapmıştım.
Ama o da işe yaramadı, şimdi bu ayda z.yağda bekletilmiş incir yiyiyorum; her sabah aç karnına 1 adet incir.

Kizlar nasilsiniz? Ben kizimla cok hastayim 2 haftadir hastalikla ugrasiyoruz. 4gecedir atesliydi kuzum. Klomenimde bitti bugun komtrolum vardi kizim hasta diye birakamadim dr u aradim tel gorustum cmt gec kalmamis oluyoruz cmt gidicem . Hafta sonu hep onemli gunlerim :))). Herkes icin hayirlisi olsun insallahh

Aklima ne geldi kizlar. Ben kizimda yine klomen ted gormustum. Ek olarak meryem ana eli otu tasimistim meryem suresini okuyordum. Birde belime ve gobegime yaki yapistirmistim. Denemek isteyen olursa bilgi verebilirim.. yumurtlama vakti geliyor yine aynisini denicem.

Yaa cok gecmis olsun simdi nasil oldu kuzucuk. Ayy hadi git bakalim kontrole de cumlemizin hakkinda hayrlisi olsun

Bende esimin yanina gelmeden once hsg cektirdim sonrasnda pöcügümü cektirdim ayni sekilde benim belime de yaki yapistirildi. Baksana yine birsey yok bende olmicak artk zatem oyle dusunuyorum. Meryem suresini ve otunu da gecen sene yapmistim o zman da yine birsey olmadi zaten hem esimde sknti varmis bende de tupler tikaliymis zaten hic birsey olmamasi gayet normalmis.

canim nasilsin
varmi gelisme canm
bende ara vermisdim yine döndüm araniza

canim nasilsin
varmi gelisme canm
bende ara vermisdim yine döndüm araniza
Aaaaa ablam cok sevindim seni gordugume. Bende hicbir degisiklik yok ama Turkiyeye gittigimde hsg cektirdim tuplerimin ikisininde tikali oldugunu ogrendim felan. Neyse konusuruz bunlari. Sen ne yapiyorsun varmi gebelik. Neler yaptin burda yokken ?

Aaaaa ablam cok sevindim seni gordugume. Bende hicbir degisiklik yok ama Turkiyeye gittigimde hsg cektirdim tuplerimin ikisininde tikali oldugunu ogrendim felan. Neyse konusuruz bunlari. Sen ne yapiyorsun varmi gebelik. Neler yaptin burda yokken ?
cok uzuldu canm Allah hayirlisini zamaninda versin canm
bende en son ocakda denedim olmadi brakdim kendi haline hala tik yok ama takmadim hatta vaz gecdim dedim olursa olsun olmassada vardir bi bildigi Allahimin
ama halada kesin istiyorum demem canm rahatim yani
en ilginci brakdigim ay dan sonra adet dongum duzenlendi bu gunde girmemin sebebi canm dun ruyamda hamileymişim ve bi anda bacaklarimin arasinda kan gordum dusuk yapdigimi dusundum ve elime beyaz et parcasi gelyor okadar cnm
dedim bakim sen nasilsin?!
canim sanirim superisi hamile degl son mesajlarini okudum hberin varmiii?

Herseyin hayrlisi ablam ya bekliyoruz bakalim ne zamn nasil olcak. Vallahi helal olsun sana baya rahatlatmissin kendini. Bende ayni bildigin gibi ilerleme yok yani ablam. Superisi en son kendi konusuna yazdigin da dusuk yapmisti sanirim bende cok gec gordum o yuzden cevap da yazmamistim. Sen gorustun mu peki tekrar ?

Cnm sorunlari hallettigine gore tekrar denemende sakinca yok bnce. Karamsar gordum seni umut her zaman vardir . Ahh birazcik rahat olabilsk keske ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…