Herkese merhabalar,
Çoğumuz çok kolay hamile kalabilirken, ben de dahil bazılarımızın da bu konuda uğraş vermesi gerekebiliyor.
Ben daha önce 1 düşük yaşadım malesef turner sendromu dendi ve 9. haftada kalbi durmuştu meleğimin.
Daha sonrasında 9 ay kadar korunduk ve tekrar denemeye başladık, gelin görün ki 1,5 seneden fazla zamandır hala denemekteyiz. Bu süreçte eşime 2 defa spermiogram testi yapıldı, sonuçlar mükemmel olmasa da kötü değil dedi doktor, Benim hormonlarım normal, en son Eylül ayında HSG çekildim ,tüplerim açık çıktı. sonrasında 1 ay korunduk ve diğer ay tekrar denedik ama regl oldum, Regl olunca, burada da daha önce okuduğum soğan kürü geldi aklıma, baya araştırdım ve neredeyse yapan bayanların hepsi yaptıkları ay hamile kalmışlar. Beni de bir heyecan sardı tabii, denemekten ne kaybederim ki dedim, hem birçok faydası da varmış.
Bu süreci sizlerle birlikte takip edip, güzel haberlerimizi birbirimize verelim , şu soğan kürünün faydasını bizler de kanıtlayalım istiyorum :)
Ben 29 Ekimde soğan kürüne başladım arkadaşlar ve bugün 3. günüm, normalde adet ve yumurtlama günlerim hiç şaşmaz, ama bugün yumurta akı kıvamında ,yumurtlama akıntısı gibi yoğun bir akıntım oldu, ben bu durumun kürden kaynaklandığını düşünüyorum ve bu beni mutlu etti. Bu arada gün aşırı değerlendiriyoruz, kür boyunca yaşadıklarımı sizinle de paylaşmak istiyorum.
Kürün nasıl yapılışını bizzat İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinden alıp sizlerle paylaşıyorum;
,Benimle birlikte başlayanlar haydi buyrun bekliyorum deneyimlerinizi :)
Hepimize şifa olsun
https://www.profsaracoglu.com/sidde...e-bagli-agrilara-karsi-polikistik-overe-karsi
cennetkokulumm hoşgeldin canım topiğe, Allah hepimize sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım. Ben senin dediklerini de araştırdım ama benim hormonlarım normal canım, tüylenme ve adet düzensizliğimde yok o yüzden şimdilik soğan kürü ile başlayayım dedim, kayınvaldemin bir komşusu da soğan kürü yapar yapmaz hamile kalmış bir düşükten sonra, hep söylerdi yap diye ama bu zamana kısmetmiş. Sen bu ay hamile kalırsın gibi doğdu içime , peki senin değerlerin nasıl tatlım herhangi birşey demiş miydi doktorun
Aslında 2 adet yeterli gibi sanki ama için rahat edecekse korun tabi canım hayırlısı ne zamansa o zaman olsunİnşallah olur canım Allah'ın izniyle. Ben şimdi kürtaj sonrası 2. adetimi olcam ondan sonra aralıkta 3.adetimi olduktan sonra başlıcam hayırlısıyla.
Canım kistiğin büyüklüğü ne kadar , illa ki fayda ediyordur ben kesinlikle eminim, burda da çoğu bayan kistim vardı kür yaptım ve diğer ay kist yok olmuştu diye yazıyor, acaba bir kez daha mı denesen kürü düzenli şekildeMerhaba kızlar ben evlenmeden önce iltihabim var diye yapardım bu kurü ve o ay daha acısız adet olurdum yani şiddeti biraz az olurdu. Evlendim veee acı gerçek 1 sene korunmadik bebek olmadı sonra doktora gittim sonuç 3. Evre kist histeroskobi de çıktı laporoskopi aldılar ama kisti alamadilar yumurtama yapismis sadece temizlediler bu kistle yasiyorum soğan Kuru denedim ama sonuç alamadım yani belki de fayda ediyordur ama kist hala orda yaşıyor benimle bu ay aşılama yolundayiz hayirlisi olsun bakalım. İns sizin hemen fayda eder ve hamile kalırsınız
Canım ne zaman yapmıştın kürü ve tamamladın mı, üzerinden ne kadar geçti, en az iki kür diyorlar, ikinci kürde mutlaka kalırsın hamiş Allahın izniyleBenim bi sorunum yok sogan kürüde yaptim o ay cok güzel akintimda oldu ama hamile kalamadim maalesef..
2 ay oldu canim 10 gün yapabilmistim ben.diger kürüde yapmak istiyorum ama 6 ayda bir yapin diolar heryerde.insallah canim cok beklemeyizCanım ne zaman yapmıştın kürü ve tamamladın mı, üzerinden ne kadar geçti, en az iki kür diyorlar, ikinci kürde mutlaka kalırsın hamiş Allahın izniyle