Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sogan kuru yapıp ilk gun asiri karin agrisi ceken varmi 😧 midem mi bagirsaklarimmi çözemedim iki buklum duruyorum ya

Gercekten cok haklisin en azndan zamaninda oldugum icin bi nebze sevinmeliyim. Yaa canimsin rabbim cumlemize en kisa zamanda hayrli evlat nasip etsin insallah. Cok sagol canimsin iyiki varsin Allah razi olsun❤💋
Allah sendende razi olsun canim .sende iyiki varsin eski mesene don lutfen :KK66:

BilgeUfuk BilgeUfuk naber canım ay ben 2 gün gecikmeyle hastalandım. İlk defa 2 gün gecikti ve dehşet ağrım var öyle böyle değil.
Pas rengi gibi halada sökülmedii soğan kürü bende bişeler yapıo ama anlamadımm umarm iyi bi temzzlik yapıyodur rahimdd :)
Sen ne durumdasın

BilgeUfuk BilgeUfuk naber canım ay ben 2 gün gecikmeyle hastalandım. İlk defa 2 gün gecikti ve dehşet ağrım var öyle böyle değil.
Pas rengi gibi halada sökülmedii soğan kürü bende bişeler yapıo ama anlamadımm umarm iyi bi temzzlik yapıyodur rahimdd :)
Sen ne durumdasın
Benimki de hala fazla fazla geliyor kuzum. 2 gun mu gecikti bide daha tam hastalanmamissin uzerine gorme olayi felan olabilir mi ??

Bu soğan kürü bende nasıl bi etki yaptı bilmiyorum ama normalde 10gün önceden göğüs hassasiyetim baslardı şimdi bata 5 var hiç bi belirti yok

Benimki de hala fazla fazla geliyor kuzum. 2 gun mu gecikti bide daha tam hastalanmamissin uzerine gorme olayi felan olabilir mi ??
yok canım akşam sıcak su torbası yapıp yattım sabah kalktım sökülmüş ağrımda azaldı.
sanmam üstüne görme falan olcagını.
ama soğan kürü bence içerde bişiler yaptı :deli:bi değişiğim bu ay :)
inşallah önümüzdeki ay ikimizde çift çizgiler görelimmmm

yok canım akşam sıcak su torbası yapıp yattım sabah kalktım sökülmüş ağrımda azaldı.
sanmam üstüne görme falan olcagını.
ama soğan kürü bence içerde bişiler yaptı :deli:bi değişiğim bu ay :)
inşallah önümüzdeki ay ikimizde çift çizgiler görelimmmm
Valla bende oyle bi degisigim. Ayy bende dun e kadar sicak su torbasiyla yattim onunla kalktim. Insallah canim yaa gelsin o cift cizgilerr

Merhaba kızlar, benim bugün son adetten sonra 11. Günüm, soğan kürüne başlamak istiyorum bi sakıncası olurmu ki bilemedim adetin 2. 3. Günü başlayın yazıyodu bi yerde pko var ama adetim düzenli birde evlendiğimden beri mantarla uğraşıyorum

X