Ahahahaaa mecbur yicekÖnceden rahat bırakıyordum, ama şimdi malum mecbur yemesini sağlıyorum canım.
Alıştı da, yoksa
Ben zaten ıspanak delisiyim, hem böreğini, hem yemeğine bayılıyorumCanım istedi
Allah sendende razi olsun canim .sende iyiki varsin eski mesene don lutfenGercekten cok haklisin en azndan zamaninda oldugum icin bi nebze sevinmeliyim. Yaa canimsin rabbim cumlemize en kisa zamanda hayrli evlat nasip etsin insallah. Cok sagol canimsin iyiki varsin Allah razi olsun❤
Döndüm canimsin cok sukur. Yaa severim seniii❤Allah sendende razi olsun canim .sende iyiki varsin eski mesene don lutfen
OohhDöndüm canimsin cok sukur. Yaa severim seniii❤
Slm canim ayy hadi insallah catlarda beybis haberimiz de gelir hayrlisiylaSlm kizlar. Ben dr dan geldim 2 tanr yumurya olusmus suan catlayacak buyuklukte degil pzt tekrar bakip catlatma ignesi verecek :)
Sagol canim insallah bakalim :)Slm canim ayy hadi insallah catlarda beybis haberimiz de gelir hayrlisiyla
Benimki de hala fazla fazla geliyor kuzum. 2 gun mu gecikti bide daha tam hastalanmamissin uzerine gorme olayi felan olabilir mi ??BilgeUfuk naber canım ay ben 2 gün gecikmeyle hastalandım. İlk defa 2 gün gecikti ve dehşet ağrım var öyle böyle değil.
Pas rengi gibi halada sökülmedii soğan kürü bende bişeler yapıo ama anlamadımm umarm iyi bi temzzlik yapıyodur rahimdd :)
Sen ne durumdasın
yok canım akşam sıcak su torbası yapıp yattım sabah kalktım sökülmüş ağrımda azaldı.Benimki de hala fazla fazla geliyor kuzum. 2 gun mu gecikti bide daha tam hastalanmamissin uzerine gorme olayi felan olabilir mi ??
Valla bende oyle bi degisigim. Ayy bende dun e kadar sicak su torbasiyla yattim onunla kalktim. Insallah canim yaa gelsin o cift cizgilerryok canım akşam sıcak su torbası yapıp yattım sabah kalktım sökülmüş ağrımda azaldı.
sanmam üstüne görme falan olcagını.
ama soğan kürü bence içerde bişiler yaptıbi değişiğim bu ay :)
inşallah önümüzdeki ay ikimizde çift çizgiler görelimmmm
inşalalh canım ni sonraki bat ne zaman senin ? :)Valla bende oyle bi degisigim. Ayy bende dun e kadar sicak su torbasiyla yattim onunla kalktim. Insallah canim yaa gelsin o cift cizgilerr
Vardı bir ay arayla iki kez yaşadım. En son ocakta çok şiddetli geçirdim şubatta da hamile olduğumu öğrendim.Merhaba idrar yolları enfeksiyonu var mıydı sizde
Tlfondaki programa gore 1 nisan kuzum esimin dogum gunuinşalalh canım ni sonraki bat ne zaman senin ? :)
Uzgun olma iyi ol. Insallah guzel seyler olcakGunaydin kizlar herkese iyi haftalar.ben dr dan geldim saat 12de catlatma ignesi vurulacagim cok heyecanli ve stresliyim birazda nedense uzgunum...
bnmde 7 si :) ovu testi mi yapcaksın ? :)Tlfondaki programa gore 1 nisan kuzum esimin dogum gunutabi yumurtlamaya gore degisiklik gosterebilir