Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba idrar yolları enfeksiyonu var mıydı sizde

Ben onu kahvaltıda yiyorum faydası varmıdır ki yumurtalıklara

Cnm sorunlari hallettigine gore tekrar denemende sakinca yok bnce. Karamsar gordum seni umut her zaman vardir . Ahh birazcik rahat olabilsk keske ....
Malesef adet olunca iste boyle oluyor insan. Beklicez bakalim hayrlisi demekten baska birsey gelmiyor elimizden. Malesef kuzum valla hic rahat olamiyoruz

BilgeUfuk kuzum naberrr
bişi sorcammm ben adet olcammm belli çok ağrım var ama ilk defa adetten iki üç gün önce başladıı normalde bi 30 dk 1 saat ağrır hemen olurdum.
acaba diyorum rahmimiz temizleniyormu soğan işemi yarıcak dersin ?
sen adet te bi değişiklik farkettinmi bu ay miktar veya ağrı olarak falan.

Hic iyi diilim kuzum yaaa asiri asiri agrim var ilac bile kesmiyor ben bunu kistime bagliyorum. Ama o kadar fazla kanamam varki anlatamam acik acik anlatcam ama uzadikca uzayan boyle sumuksu diyoruz ya ama benimki cok cok uzunn vee pihti seklinde de oluyor sanirim baya temizliyor bu sogancik. Seninki de muhtemelen oyle olur kuzum. Normalde bu kadar kanamam olmazdi ve oldukca koyu renkte

Ayy hadi gelcek ay da bizimkiler gelsin. Bu ay iyice bi temizlenelim. Ben dun aksam disardaydim arisutu polen karisimi gormustum bizim burdaki turk bakkalindan onu arastrdim alcaktim adam agzini acip 150 sar dedi. Ayni markaya netten baktim turkiyede 50 lira almadim geri asiri pahali

aman en azından böyle olması iyi canım. temizleniyor demekki.
bakalım benimki nasıl olacak fark olursa söylicem bende sana.
inşalllah bizimde bu ay temizlenme diğer ay bebiş olur yaaa:)
bide soğan kürü bittikten sonra bile bi kaç gün idrarım hala soğan kokuyodu varya seninde öyledir kesin
arı sütü polen fln duymadım ben hiççç niyetimde yok bişi denemeye başka.
soğan mantıklı geldiği için yaptım bakalımmm bi sonraki ay nolacak:)

Seninkinde de illaki fark olcaktir kuzum. Haber ver ama tek temennimiz olmaman yonunde. Bizim konu sahibi badenzi ablam yaptigi ay degil ikinci ayinda hamile oldugunu ogrendik. O yuzden sanirsam ikinci aydan da umitliyim ben ki zaten ikinci ay icin faydasi olduguna inaniyorum. Aynen kuzum o sogan kokusu bi kac gun daha pesimizi birakmiyor
Bu ay junes im zeytinyaginda bekletilmis kuru incir yicek benim esimde de spermlerde hiz problemi vardi ona faydasi varmis bende yumurtalarin daha kaliteli olmasi icin hazrladim bakalim bu ay da onu yicez ikimizde hakkimizda hayrlisi olsun insallah cmlemizin canisi❤

amin canım amin bu mübarek günde dua edelim birbirimize.
kandilin mübarek olsunnn inşallah bu ay Allah gönlümüzdekini versin :)

Ben onu kahvaltıda yiyorum faydası varmıdır ki yumurtalıklara
Elbette faydası olur neden olmasın ki, incir hem kadınlar için hemde erkekler için üreme sağlığını olumlu etkiliyormuş.

Netten bakabilirsin direkt bu bilgiler çıkıyor zaten, kadın ve erkekte doğurganlığı arttırıyor.

Şifa olsun kuzum benim En azından en en lezzetli kür diyebiliriz, nam nammm nam

Şifa olsun kuzum benim En azından en en lezzetli kür diyebiliriz, nam nammm nam
Günaydın kuzum;
Benim eşim de çok sigara içiyor ne yapsam ki sperm kalitesi için?Çok çok iyi değil kalite ama kötü de değil orta halli. çörek otu kürünü ona da yediriyorum ama var mı başka bildiğiniz?

Gübaydın bebişim
Kuzum aslında çok şey varmış kalitesini arttırıcı, mesela maca tozu çok iyiymiş, hem bizim yumurtalarımız için hem de erkeklerin sperm kalitesi için, her gün bitter çikolata yiyebilir mesela, yarısını yesin mesela.
Netten bakabilirsin sen bir çok şey var kalite için, arı, sütü, propolis gibi şeylerde çok etkiliymiş.
Ama en çok maca tozunu duyuyorum. Ben mesela aktarda sormuştum 150 gr 150 tl denmişti, ama nette daha uygun fiyatlarda var. Organik bir balla karıştırıp macun kıvamında yiyebilirsin, sen ve eşin.

Sağol kuzum araştırayım ben onu da.Ben çok yemeyim çatlamayan yumurta oluşmasın daha fazla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…