Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora geldim doktor vajinal muayene yapma geregi duymadı onceden baska doktora gittigim icin. Tahlillerimi filan da alip gelmistim. Karnimdan bakicakmis su icmekle ugrasiyorum simdi. Sizce de sacma deil mi

Testim cok az kaldi 6 tane felan ates takibi yapiyorum ona gore de ovu testiyle de kesinlestiririm diyorum. Sen kullancakmisin ovu ? Yaa seninle aramiza bu sefer 1 hafta giri
ben hiç ovu testi kullanmadım korunmadıgımız günden beri.
alırsam beni strese sokarmı diyorummm hergün onu yapmak falan.
bi yandanda onla hamile kalan cok var.
yada bu ayda normal deniyim baktım olmuyor test alırım bilemedimki
haftalar aramıza giremez kuzum bn yine seni takipteyimmm :)
belki bizde badenzi gibi soğan küründen snraki ay hamile kalırz:)

Yani bence kullanmalisin cok faydali olduguna eminim. Strese girmezsin yaa normal gunlerine devam edersin. Hem testle kesinlestirmis oluyoruz durumu. Ayy oyle valla bende seni takipteyim. Insallah oyle olur. Bize de ikinci ay etkisini faydasini beybi olarak gostersin ❤

inşalalh canım bu ayda bi normal deneyelimm olmadı ovu testi alırım önmüzdeki ay :)

Merhabalar kızlar bende alıyim diyorum ovülasyon testi en azından hangi gün yumurtladım şitresi yaşamam
Ama bu ay sonu istanbula gidiyorum 10 gün eşimle ayrıyız ondan sonrası da annem gilde boş yani Mayıs ayı en azından zaman kaybı olmadan bilirim yumurtlama günümü nasıl kullanılıyor günd e iki kez mi yapılıyo ben çok anlamadım BilgeUfuk

Adet bitiminden bi kac gun sonra basliyorsun kuzum gunde bir kez. Sabah ilk diil ikinci idrarla yapmaya calis bide 3 saat kadar sivi alimini keseceksin. Ikinci cizginin ilk gunlere gore daha koyu oldugunu fark edersen yaptigin saattan bi 8 saat sonra gun icinde testi tekrarla. Onun haricinde gunde 1 tane yapman yeterli

Kızlar bişey sormak istiyorum lütfen bilgilendirin beni ben 10 gün önce düşük yaptim sağlıksız gebelik geçirdim ve kendiliginden düştü yani soracağım şey adete girmeden ilişkiye girebilirmiyim özele gittim dedi rahim temiz pki bu olayı yaşayıp adete girmeden gebe kalan var mı adete ne zaman girecegim şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…