- 13 Ağustos 2020
- 69
- 39
- 31
- Konu Sahibi ezgi eylul
Rica ederim umarım en kısa sürede hamiş olursunAy cok tsk ederim merak edip duruyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim umarım en kısa sürede hamiş olursunAy cok tsk ederim merak edip duruyordum
InsallahRica ederim umarım en kısa sürede hamiş olursun
Merhaba ben de başladım küre 9. gündeyim. Benim de adetim çok düzensiz ve bir kaç seferdir çok gecikiyor. İnsallah iyi gelir hepimizeMerhaba burada yeniyim bu ay soğan kürünü denemeye başlıcam , umarım bende buraya işe yaradı yazabilirim 2 yıldır evliyim çocuğum olsun çok istiyorum inşallah bize de nasip eder
İnşallah canımMerhaba ben de başladım küre 9. gündeyim. Benim de adetim çok düzensiz ve bir kaç seferdir çok gecikiyor. İnsallah iyi gelir hepimize
Ne yaptınız bitti mi kürİnşallah canım
Nasil hamile kaldinizIki yıldır her türlü kürü deneyen biri olarak şunu söylüyorum, olacağı yoksa olmuyor. Soğan kürü, incir kürü, testere dişli aslan pençesi, hayıt tohumu, çakşır suyu hepsini denedim olmadı.
Tedavi de denedim onunla da olmadı. Ovülasyon testi de kullandım klomen de kullandım çatlatma iğnesi de kullandım aşılama da denedim tutmadı.
Şimdi de tüp bebek tedavisine başladım progesteronum yüksek çıkınca transfer de ertelendi. Ondan da umutlu değilim bunu da denemedik demeyiz bari. Benim yüzüm gülmedi inşallah sizlerinki güler.
Tüp bebek tuttu. Hiç umudum yok yazmışım yorumu okudum da nasılsa bu da olmayacak diye düşünüyormuşum.Nasil hamile kaldiniz
Cok sukur olmus insallah kucaginiza aldiginizda hepsinide unutursunuz sizin sorununuz neydi neden normal yollarda olmuyorduTüp bebek tuttu. Hiç umudum yok yazmışım yorumu okudum da nasılsa bu da olmayacak diye düşünüyormuşum.
Rabbim kimseyi bekletmesin inşallah çok zor
Amin inşallah.Cok sukur olmus insallah kucaginiza aldiginizda hepsinide unutursunuz sizin sorununuz neydi neden normal yollarda olmuyordu
Eeee hamilesin seen kaç gün gecikmen varrr hayırlıolsun sabah sabah ne güzel haberrrBende sogan suyuna gercekten gveniyorum ictim iki yumurtamin catladigini grdm az once test yaptim kizlar bakin
Gecikmem yok bugün günmdüEeee hamilesin seen kaç gün gecikmen varrr hayırlıolsun sabah sabah ne güzel haberrr
Bildiğmz hamilesn gözün aydın Allahm sağlkla kucagna almayı nasip etsin inşallah çok sevndm bizede dua et :)))Gecikmem yok bugün günmdü
Eeee hamilesin seen kaç gün gecikmen varrr hayırlıolsun sabah sabah ne güzel haberrr
Ederim.insallah sizde hamile olursunzuBildiğmz hamilesn gözün aydın Allahm sağlkla kucagna almayı nasip etsin inşallah çok sevndm bizede dua et :)))
15 gn icMerhaba arkadaşlar bende dün başladım soğan suyuna inşallah bende olumlu sonuçlari yazabilirim soğan suyu ile beraber maydanoz süt buhari da yapiyorum bakalim bat 8 mart umarim o gun guzel haberi verebilirim