Gun icinde olctugunu almicaksin ama cnki ceveesel faktorlerle dusus yada yukselis oluyor. En onemlisi sabah yataktan kalkmadan uyandigin anda dil altindan olculendir. Yoksa bende ohooo 37.7 ler felan gun icinde hersey goruyorum. Sanirim adete yakin ates dusermis eger adet olcaksan 36.4 un altina duserse burdan adet olacagini anlarmissinkaç olması gerekiyormuış ki ateşin ? benim akşam 37.3 tü
Insallah ablam cok sagolBekleyip görelim canım benim hayırlısı olsun inşallah.
yarın sabah denicem bakimm kaç çıkcak tamam :)Gun icinde olctugunu almicaksin ama cnki ceveesel faktorlerle dusus yada yukselis oluyor. En onemlisi sabah yataktan kalkmadan uyandigin anda dil altindan olculendir. Yoksa bende ohooo 37.7 ler felan gun icinde hersey goruyorum. Sanirim adete yakin ates dusermis eger adet olcaksan 36.4 un altina duserse burdan adet olacagini anlarmissin
günaydın canım benim, seni gidi seniii adet olmuşta ovu da yaparmışşşGünaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Var mı gelişmeler .Ben ovu testine başladım ama henüz silik çizgiyi bile yakalayamadım.Bekliyorum bakalım, tabi bu arada çalışmalar devam ediyor.
BilgeUfuk kuzum sen naptın test yapacak mısın?
junes canımcım var mı sen de belirti falan?
cennetkokulumm annecik nasıl oldu mide bulantıların da değişme var mı?Özledim valla seni de
Aln cns canbım benim sen nasıl oldun her şey yolundadır umarım kolye testini yaptın mı?
kuzum günaydın,Cesaret edemedimaşırı sekilde o negatif i gormekten korkuyorum. Sanirim umutlanmak daha iyi geliyor bilmiyorum ama. Dun ve bu sabah baktim uyandigim anda yataktan kalkmadan dun 36.7 bugun 36.5
Kuzum yolunda herşey çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor :)Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Var mı gelişmeler .Ben ovu testine başladım ama henüz silik çizgiyi bile yakalayamadım.Bekliyorum bakalım, tabi bu arada çalışmalar devam ediyor.
cennetkokulumm annecik nasıl oldu mide bulantıların da değişme var mı?Özledim valla seni de
Aln cns canbım benim sen nasıl oldun her şey yolundadır umarım kolye testini yaptın mı?
Yok yok 1-2 aya kadar tamam o iş ben biliyorum canımgünaydın canım benim, seni gidi seniii adet olmuşta ovu da yaparmışşşhadi rast gitsin inşallah
canım eşim kendi testi için perhiz uyguladı ya o günlerde ben yumurtladım diye tahmin ediyorum, tam başında yakalayamadım malum, ama test yapmaya devam ettiğim için öyle farkettim
bu nedenle de adetimi bekliyorum
verimli günlere denk gelemedik, zaten benim 3-4 ay kadar da umudum yok
canım test yaptın mı sen pazartesi yapacağım demiştin sanırımE simdi aklina gelmis yaAksami yapip icersin en azindan. Birsey olmaz
şmdi okudum çnce ki mesajlarını hadi hayırlısı olsuncanım test yaptın mı sen pazartesi yapacağım demiştin sanırım
Bilmiyorum kuzum valla benim modum iyice dustu o yuzden yapmak istemedim. Aynen sende sabah bak atesine en gec 7 de bakilcakmis ama oyle okumustumyarın sabah denicem bakimm kaç çıkcak tamam :)
keşke test yapsaydın yaa cok merak ediyodummm senin sonucunu
umutluyum sendn
Aynen abla adet bitiminden itibaren baslamak gerekiyormus. Yani bu ay bende kirmizilari bekliyorum bakalim ne olacakkuzum günaydın,
başladın mı ateş takibine? aslında bu metodu tam anlamıyla doğru uygulayabilmek için adet bitiminden hemen sonra başlaman gerekirdi; ama son günlerde de az çok kestirirsin...
döllenme olmuş olsaydı ateş düşüşe geçmez en yüksek çıktığı aralıkta devam ederdi canım
senin düşmüş ama tam ay uygulamadığın için de en yüksek ateşin ortalamasını bilemiyoruz elbette
yine de hakkında hayırlısı olsun canım benim
Aynen canim hayrlisi yapcak birsey yokşmdi okudum çnce ki mesajlarını hadi hayırlısı olsun
Bende amacımız için çalışıyorum canım tam gaz:)Kuzum yolunda herşey çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor :)
Çalış kuzum mutlu sona az kaldı:) güzel şeyler olacak inşallahBende amacımız için çalışıyorum canım tam gaz:)
Hayran kaldım valla nasıl gitmeden durabildin ben yerimde duramazdım. Bütün duyguları yaşadım herhalde şu bikaç günde. Bugün yine kan verdim o sonuca göre inşallah kese görünecekmiş. İyi sonuçlar alırım merakla bekliyorum bakalım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
öncelikle bu bilgileri bizimle paylastigin için tesekur ediyorum. ben kullanmak istiyorum ama adetlerim düzenli hormonlardaysa bi sıkıntı yok sadece ultrason görüntüsüyle pco var sende ded dr sence ben kullanmalimiyim sakıncası olur mu
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Zor bir durum Allah sabrının mükafatını vermiş. Amin cümlemizin duası kabul olsun kuzularımız dünyaya sağ salim gelsin.Bugün keseyi gördük inşallah on güne kadar da kalp atışını duyarız.Günleri duayla geçirip Sağlıkla kucağmıza alalım inşallah hep birlikteCanım benim eylül ayında boş gebelik kürtajım oldu. O yüzden olumsuz bir şey görmemek adına erken davranmak istemedim değilse moralim baya bozulacaktı. En azından kese oluşmadan gitmeyeyim sonraki gidişimde de direk bebeği göreyim istedim. Çok şükür keseyle birlikte bebek oluşumları başlamış dedi doktor ve rahatladım sonrasında da bebeğimi gördüm çok şükür. Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına canım. Sende çok yakında hem keseyi hem bebeğini görürsün inşallah Allah'ın izniyle
Zor bir durum Allah sabrının mükafatını vermiş. Amin cümlemizin duası kabul olsun kuzularımız dünyaya sağ salim gelsin.Bugün keseyi gördük inşallah on güne kadar da kalp atışını duyarız.Günleri duayla geçirip Sağlıkla kucağmıza alalım inşallah hep birlikte