Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kaç olması gerekiyormuış ki ateşin ? benim akşam 37.3 tü
Gun icinde olctugunu almicaksin ama cnki ceveesel faktorlerle dusus yada yukselis oluyor. En onemlisi sabah yataktan kalkmadan uyandigin anda dil altindan olculendir. Yoksa bende ohooo 37.7 ler felan gun icinde hersey goruyorum. Sanirim adete yakin ates dusermis eger adet olcaksan 36.4 un altina duserse burdan adet olacagini anlarmissin

yarın sabah denicem bakimm kaç çıkcak tamam :)
keşke test yapsaydın yaa cok merak ediyodummm senin sonucunu
umutluyum sendn

günaydın canım benim, seni gidi seniii adet olmuşta ovu da yaparmışşş hadi rast gitsin inşallah
canım eşim kendi testi için perhiz uyguladı ya o günlerde ben yumurtladım diye tahmin ediyorum, tam başında yakalayamadım malum, ama test yapmaya devam ettiğim için öyle farkettim
bu nedenle de adetimi bekliyorum
verimli günlere denk gelemedik, zaten benim 3-4 ay kadar da umudum yok

Cesaret edemedim aşırı sekilde o negatif i gormekten korkuyorum. Sanirim umutlanmak daha iyi geliyor bilmiyorum ama. Dun ve bu sabah baktim uyandigim anda yataktan kalkmadan dun 36.7 bugun 36.5
kuzum günaydın,
başladın mı ateş takibine? aslında bu metodu tam anlamıyla doğru uygulayabilmek için adet bitiminden hemen sonra başlaman gerekirdi; ama son günlerde de az çok kestirirsin...
döllenme olmuş olsaydı ateş düşüşe geçmez en yüksek çıktığı aralıkta devam ederdi canım
senin düşmüş ama tam ay uygulamadığın için de en yüksek ateşin ortalamasını bilemiyoruz elbette
yine de hakkında hayırlısı olsun canım benim

Kuzum yolunda herşey çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor :)

Yok yok 1-2 aya kadar tamam o iş ben biliyorum canım
Valla yaa oldum da teste başladım bile bakalım ilaca başlamadan olmaz benim de:)

Aynen abla adet bitiminden itibaren baslamak gerekiyormus. Yani bu ay bende kirmizilari bekliyorum bakalim ne olacak

selam kızlar

Ben yoğunluktan giremedim sanırım 1 hafta böyle devam eder yoğunluğum hızlı bir göz atacağım topiğimize hepinizi öpüyorum. Canı gönülden Rabbim sizlere tez zamanda istediklerinize hayırlısıyla kavuştursun inşallah. Her şey gönlünüzce olması dileğiyle

Canım benim eylül ayında boş gebelik kürtajım oldu. O yüzden olumsuz bir şey görmemek adına erken davranmak istemedim değilse moralim baya bozulacaktı. En azından kese oluşmadan gitmeyeyim sonraki gidişimde de direk bebeği göreyim istedim. Çok şükür keseyle birlikte bebek oluşumları başlamış dedi doktor ve rahatladım sonrasında da bebeğimi gördüm çok şükür. Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına canım. Sende çok yakında hem keseyi hem bebeğini görürsün inşallah Allah'ın izniyle

Canım sen soğan kürünü yaparsan daha iyi olur. Sonrasında testere dişli aslan pençesi kürünü uygulayanlarda oluyor hem soğan kürünün etkisini arttırıyormuş. Yani söylenene göre bu kürler bozulmuş hormonları düzene sokuyor ama hali hazırda normal olan hormonlara bir etki yapmıyorlar diye biliyorum.

Ben sana linki buradan atıyorum mide problemin yoksa mutlaka tavsiye ederim yapmanı.

Merhaba kuzum ben biraz yoğunum bu hafta anca girdim topiğe. Mide bulantılarım çok şükür azaldı kuzum. Daha rahat yemek yiyebiliyorum artık hafiften bulantı ara ara olsa da gayet iyi durumdayım çok şükür. Yalnız bugün baya yorulmuşum belim feci ağrıyor. İş yeri taşındı bugün odamı evraklarım yerleştirmek epey zorladı bugün. Şu önümdeki 1 hafta 10 günü atlatsam bi ohh çekicem. Sen nasılsın kuzum ovulasyona başlamışsın daha silik çizgiyi görmemen gayet normal adetin yeni bitmiştir. İnşallah silik çizgiyi de, kıpkırmızı çizgiye de görür, sonra o kıpkırmız çizgiyi gebelik testin de de görürsün kuzum

Zor bir durum Allah sabrının mükafatını vermiş. Amin cümlemizin duası kabul olsun kuzularımız dünyaya sağ salim gelsin.Bugün keseyi gördük inşallah on güne kadar da kalp atışını duyarız.Günleri duayla geçirip Sağlıkla kucağmıza alalım inşallah hep birlikte

Amin canım. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sağlıcakla büyüsünler inşallah. Çok güzel haber bu canım inşallah dediğin gibi 10 güne kadar bebişide kalp atışlarını da göreceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…