Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ne yaa . Bir kac saat girmedim neler olmus cok garip geldi site. Kendimi eline ilk defa akilli telefon alan nineler gibi hissesiyorum . Deneme yanilma yontemiyle cozmeye calisiyorum :))

Kızlar benim regl geldi, soğancığımda ilk ay hedefi tutturamadım ama üzülmedim kendimi hsgye hazırlamıştım galiba ondan.Cumartesi hsg cekimi var. Ikıncı ay hsg ile soğanın güçlerini birleştiricem hadi inşallah diyip devam bakalım. Bat bekleyenlerde inşallah güzel haberler alırsınız iki kırmızı çizgiyi görürsünüz.

Hadi bakalim gelecek ay a hayrli haberlerin olsun. Hsg fikri bence en iyisi. Bide biz burda cennetkokulumm ablamla da konusmustuk buyuk ihtimal sogan kurunun o ay diilde ondan sonraki ay icin daha faydali olacagina kanaat getirmistik ki sogani yapip sonraki ay a gebelik goreni de gormustuk. Cumlemizin hakkinda hayrlisi ne ise o olsun. Hsg den sonra da haber ver merakta kalmayalim

Merhabalar. Ben buralarda yeniyim. 7 aylik evliyiz ve evimize tatlis bi birey istiyoruz. Sogan kurunu bende denemek istiyorum. Suan adetimin 3. Gunu. 5. Gunumde kontrole gidicem sizce ne zaman baslamaliyim. Doktor muayenesinden sonrami

Merhabalar. Ben buralarda yeniyim. 7 aylik evliyiz ve evimize tatlis bi birey istiyoruz. Sogan kurunu bende denemek istiyorum. Suan adetimin 3. Gunu. 5. Gunumde kontrole gidicem sizce ne zaman baslamaliyim. Doktor muayenesinden sonrami
Mrblar cogumuz adet bitiminin 2.gununde basladik sizde oyle baslayin isterseniz en uygunu oyle oluyor

öncelikle bu bilgileri bizimle paylastigin için tesekur ediyorum. ben kullanmak istiyorum ama adetlerim düzenli hormonlardaysa bi sıkıntı yok sadece ultrason görüntüsüyle pco var sende ded dr sence ben kullanmalimiyim sakıncası olur mu

İnşallah kuzum.
benim çarşamba bitti reglim.Ama bugün sağ kasığımda sızlama var ve akıntım var.Dün ovu testi yapmıştım henüz ikinci çizgi bile yoktu.Aniden yumurtlamış olamam dimi
hadi geçmiş olsun canım, bak geldi geçti bile çok şükür
BilgeUfuk tatlı kuzum hadiiii inşallahhhhhhh
bu defa olsun yaaaa

Inşallah canım benim hsg cumartesi günü için randevu aldım. Acı eşiğim yüksek aslında ama ben anestezili istedim kasarsam kendimi tıkalı çıkmasın diye. Benim içime hep hsgden sonra hamile kalacağım gibi doğuyor. Inşallah senden alırız güzel haberi bu ay.

Benimde ayni sekilde acı eşigim yuksektir. Anestezisiz cektirmek istiyordum sonra kendini kasarsan tikali cikar dendi bende anestezili olsun o zman dedim. Tabi cektirmeden bi kac gun once grip oldum. Anestezici de benim eski calistigim hastaneden sevdigim bir abimdi onunla konustuk sen cok fena grip olmussun sana anestezi vermem dedi. Bende mecbur enstezisiz cektirdim. Benim o kadar okudugum ve karsimda bi cok da ornek vardi hepsinden anladigim eger tupler tikaliysa aci var yoksa yok. Benim tupler tikali oldugu icin dehset bi agrim oldu. O yuzden en mantikli karari vermissiniz bence insallah guzel bir sonucla gelirsiniz. Benim sanki yine umudum yok gibi canisi yaa bakalim hakkimizda hayrlisi

Ne kadar bi zaman istiyor hsg icin. Ben 7 aylik evliyim bana onerir mi acaba. Bende hemsireyim ve baska bi memleketteyim imkanlar cok sıkıntılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…