- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
Yaa. Evlendikten sonra daha hic muayene olmadim. Vajinal ultrasonda istemiyorum1 yil evli olmak gerekiyor canim. Ben kendim istemistim ki doktorum da gec bile kalinmis demisti.
Biz ikinci aya bağlayalım umutlarımızı olursa sürpriz olsun bize canım. Ama olacak vakti zamanı geldiğinde cücüğümüz zamanını bekliyor. Kürün işe yaradığının farkındayım reglim çok yoğun oluyor bu ay bence rahîm hazırlanıyor diye mesaj gönderiyorum yumurtalarımaBenimde ayni sekilde acı eşigim yuksektir. Anestezisiz cektirmek istiyordum sonra kendini kasarsan tikali cikar dendi bende anestezili olsun o zman dedim. Tabi cektirmeden bi kac gun once grip oldum. Anestezici de benim eski calistigim hastaneden sevdigim bir abimdi onunla konustuk sen cok fena grip olmussun sana anestezi vermem dedi. Bende mecbur enstezisiz cektirdim. Benim o kadar okudugum ve karsimda bi cok da ornek vardi hepsinden anladigim eger tupler tikaliysa aci var yoksa yok. Benim tupler tikali oldugu icin dehset bi agrim oldu. O yuzden en mantikli karari vermissiniz bence insallah guzel bir sonucla gelirsiniz. Benim sanki yine umudum yok gibi canisi yaa bakalim hakkimizda hayrlisi
Malesef canim alismak zorundasinYaa. Evlendikten sonra daha hic muayene olmadim. Vajinal ultrasonda istemiyorumalisicam sanirim bisey istiyosak katlanmak gerek
Bencede umutlar ikinci ay'aBiz ikinci aya bağlayalım umutlarımızı olursa sürpriz olsun bize canım. Ama olacak vakti zamanı geldiğinde cücüğümüz zamanını bekliyor. Kürün işe yaradığının farkındayım reglim çok yoğun oluyor bu ay bence rahîm hazırlanıyor diye mesaj gönderiyorum yumurtalarıma
Ben oyle gebelik ogrenmedim ama cok arastirdim iki cizgi de ayni koyulukta olmasi gerekiyormus canim gebelik var diye yorumlamamiz icinMerhaba kızlar
Ovulasyon testinde gebelik sonucu öğrenenlere sesleniyorum
regle yakın ikinci çizgi silik de olsa çıkar mı?
Regle iki gün kala yaptım
Silik de olsa çıktı ikinci çizgi .
Etiketlerseniz sevinirim cevabı görmem için
Teşekkür ederim
Tamam canım sağolasınBen oyle gebelik ogrenmedim ama cok arastirdim iki cizgi de ayni koyulukta olmasi gerekiyormus canim gebelik var diye yorumlamamiz icin
Canım ben bugün soğan kürünü tamamen unuttum sıkıntı olur mu araya gün girmesiBen oyle gebelik ogrenmedim ama cok arastirdim iki cizgi de ayni koyulukta olmasi gerekiyormus canim gebelik var diye yorumlamamiz icin
E simdi aklina gelmis yaCanım ben bugün soğan kürünü tamamen unuttum sıkıntı olur mu araya gün girmesi
Gunaydin canim guzel haberlerini alalim insallah hayrlisiyla. Ben yapmicam bugunde vazgectim sanirim gunumu beklicem. Smdilik ates takibi yapiyorumgünaydın kızlar ben yarın sabah test yapcam çarsamba düşünüyodum ama salı yapcam belli olcak bakalım soğan cücüğü varmı yokmu:)
BilgeUfuk bugun senin test günündü yaptınmı canım ?
hayırlı haberlerle gel inşallah:)
yaaa keşke yapsaydınGunaydin canim guzel haberlerini alalim insallah hayrlisiyla. Ben yapmicam bugunde vazgectim sanirim gunumu beklicem. Smdilik ates takibi yapiyorum
Gunaydin guzelligim ablamGünaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Var mı gelişmeler .Ben ovu testine başladım ama henüz silik çizgiyi bile yakalayamadım.Bekliyorum bakalım, tabi bu arada çalışmalar devam ediyor.
BilgeUfuk kuzum sen naptın test yapacak mısın?
junes canımcım var mı sen de belirti falan?
cennetkokulumm annecik nasıl oldu mide bulantıların da değişme var mı?Özledim valla seni de
Aln cns canbım benim sen nasıl oldun her şey yolundadır umarım kolye testini yaptın mı?
Var mı peki belirti falan kuzucum?Gunaydin guzelligim ablam
Normalde yaparim diyordum ama yapmicam sanirsam vazgectim ates takibi yapiyorum ablam bende
Cesaret edemedimyaaa keşke yapsaydın
kaç çıkıo ateşin akşam bende merak ettm ölçtüm öyle
kaç olması gerekiyormuış ki ateşin ? benim akşam 37.3 tüCesaret edemedimaşırı sekilde o negatif i gormekten korkuyorum. Sanirim umutlanmak daha iyi geliyor bilmiyorum ama. Dun ve bu sabah baktim uyandigim anda yataktan kalkmadan dun 36.7 bugun 36.5
Suan benim icin tek belirti gogus agrim hic olmadi bu ay normalde adetten en az 1 hafta once baslardi gogus agrim. Baskada bilmiyorum ki ya dun sag bacagim ayak parmaklarimdan kalcama kadar agriyordu asiri sekilde oda belirtimidr bilmem ama. Zaten ateste dune gore dusmeye basliyor galiba adet olcam bendeVar mı peki belirti falan kuzucum?
Bekleyip görelim canım benim hayırlısı olsun inşallah.Suan benim icin tek belirti gogus agrim hic olmadi bu ay normalde adetten en az 1 hafta once baslardi gogus agrim. Baskada bilmiyorum ki ya dun sag bacagim ayak parmaklarimdan kalcama kadar agriyordu asiri sekilde oda belirtimidr bilmem ama. Zaten ateste dune gore dusmeye basliyor galiba adet olcam bende