Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde ayni sekilde acı eşigim yuksektir. Anestezisiz cektirmek istiyordum sonra kendini kasarsan tikali cikar dendi bende anestezili olsun o zman dedim. Tabi cektirmeden bi kac gun once grip oldum. Anestezici de benim eski calistigim hastaneden sevdigim bir abimdi onunla konustuk sen cok fena grip olmussun sana anestezi vermem dedi. Bende mecbur enstezisiz cektirdim. Benim o kadar okudugum ve karsimda bi cok da ornek vardi hepsinden anladigim eger tupler tikaliysa aci var yoksa yok. Benim tupler tikali oldugu icin dehset bi agrim oldu. O yuzden en mantikli karari vermissiniz bence insallah guzel bir sonucla gelirsiniz. Benim sanki yine umudum yok gibi canisi yaa bakalim hakkimizda hayrlisi :KK200::KK200:
Biz ikinci aya bağlayalım umutlarımızı olursa sürpriz olsun bize canım. Ama olacak vakti zamanı geldiğinde cücüğümüz zamanını bekliyor. Kürün işe yaradığının farkındayım reglim çok yoğun oluyor bu ay bence rahîm hazırlanıyor diye mesaj gönderiyorum yumurtalarıma :halay:

Merhaba kızlar
Ovulasyon testinde gebelik sonucu öğrenenlere sesleniyorum
regle yakın ikinci çizgi silik de olsa çıkar mı?
Regle iki gün kala yaptım
Silik de olsa çıktı ikinci çizgi .
Etiketlerseniz sevinirim cevabı görmem için
Teşekkür ederim

Biz ikinci aya bağlayalım umutlarımızı olursa sürpriz olsun bize canım. Ama olacak vakti zamanı geldiğinde cücüğümüz zamanını bekliyor. Kürün işe yaradığının farkındayım reglim çok yoğun oluyor bu ay bence rahîm hazırlanıyor diye mesaj gönderiyorum yumurtalarıma :halay:
Bencede umutlar ikinci ay'a :KK48: Dedigin gibi demekki zamani varmis beklemeye devam canisi. Aynen bende farkindayim illaki faydasi olmustur kurun

Merhaba kızlar
Ovulasyon testinde gebelik sonucu öğrenenlere sesleniyorum
regle yakın ikinci çizgi silik de olsa çıkar mı?
Regle iki gün kala yaptım
Silik de olsa çıktı ikinci çizgi .
Etiketlerseniz sevinirim cevabı görmem için
Teşekkür ederim
Ben oyle gebelik ogrenmedim ama cok arastirdim iki cizgi de ayni koyulukta olmasi gerekiyormus canim gebelik var diye yorumlamamiz icin

günaydın kızlar ben yarın sabah test yapcam çarsamba düşünüyodum ama salı yapcam belli olcak bakalım soğan cücüğü varmı yokmu:)
BilgeUfuk BilgeUfuk bugun senin test günündü yaptınmı canım ?
hayırlı haberlerle gel inşallah:):emir_bebek:

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Var mı gelişmeler .Ben ovu testine başladım ama henüz silik çizgiyi bile yakalayamadım.Bekliyorum bakalım, tabi bu arada çalışmalar devam ediyor.
BilgeUfuk BilgeUfuk kuzum sen naptın test yapacak mısın?:KK200:
junes junes canımcım var mı sen de belirti falan?:KK200:
cennetkokulumm cennetkokulumm annecik nasıl oldu mide bulantıların da değişme var mı?Özledim valla seni de:KK200:
Aln cns Aln cns canbım benim sen nasıl oldun her şey yolundadır umarım:KK200: kolye testini yaptın mı?

günaydın kızlar ben yarın sabah test yapcam çarsamba düşünüyodum ama salı yapcam belli olcak bakalım soğan cücüğü varmı yokmu:)
BilgeUfuk BilgeUfuk bugun senin test günündü yaptınmı canım ?
hayırlı haberlerle gel inşallah:):emir_bebek:
Gunaydin canim guzel haberlerini alalim insallah hayrlisiyla. Ben yapmicam bugunde vazgectim sanirim gunumu beklicem. Smdilik ates takibi yapiyorum

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Var mı gelişmeler .Ben ovu testine başladım ama henüz silik çizgiyi bile yakalayamadım.Bekliyorum bakalım, tabi bu arada çalışmalar devam ediyor.
BilgeUfuk BilgeUfuk kuzum sen naptın test yapacak mısın?:KK200:
junes junes canımcım var mı sen de belirti falan?:KK200:
cennetkokulumm cennetkokulumm annecik nasıl oldu mide bulantıların da değişme var mı?Özledim valla seni de:KK200:
Aln cns Aln cns canbım benim sen nasıl oldun her şey yolundadır umarım:KK200: kolye testini yaptın mı?
Gunaydin guzelligim ablam :KK200:
Normalde yaparim diyordum ama yapmicam sanirsam vazgectim ates takibi yapiyorum ablam bende

Var mı peki belirti falan kuzucum?
Suan benim icin tek belirti gogus agrim hic olmadi bu ay normalde adetten en az 1 hafta once baslardi gogus agrim. Baskada bilmiyorum ki ya dun sag bacagim ayak parmaklarimdan kalcama kadar agriyordu asiri sekilde oda belirtimidr bilmem ama. Zaten ateste dune gore dusmeye basliyor galiba adet olcam bende

Suan benim icin tek belirti gogus agrim hic olmadi bu ay normalde adetten en az 1 hafta once baslardi gogus agrim. Baskada bilmiyorum ki ya dun sag bacagim ayak parmaklarimdan kalcama kadar agriyordu asiri sekilde oda belirtimidr bilmem ama. Zaten ateste dune gore dusmeye basliyor galiba adet olcam bende
Bekleyip görelim canım benim hayırlısı olsun inşallah.:dua:

X