İnşallah çook teşekkür ederim amiin kalp atışı beklerken günler geçecek mi bakalımAmin canım. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sağlıcakla büyüsünler inşallah. Çok güzel haber bu canım inşallah dediğin gibi 10 güne kadar bebişide kalp atışlarını da göreceksin.
çok sağol canim peki testere disli aslan pençesini kur bittikten sonra mi odiycez yoksa birliktemi eğer bittikten sonra yumurtalamis olur isek düşük yapmaz mı bunlar yazmıyordu linkte bugün var miCanım sen soğan kürünü yaparsan daha iyi olur. Sonrasında testere dişli aslan pençesi kürünü uygulayanlarda oluyor hem soğan kürünün etkisini arttırıyormuş. Yani söylenene göre bu kürler bozulmuş hormonları düzene sokuyor ama hali hazırda normal olan hormonlara bir etki yapmıyorlar diye biliyorum.
Ben sana linki buradan atıyorum mide problemin yoksa mutlaka tavsiye ederim yapmanı.
Prostatit | Polikistik Over | Çikolata Kisti | Bitki Kütüphanesi | Prof Saraçoğlu
Prof Saraçoğlu'nun üst solunum şikayetlerinde, adet düzensizliklerinde, prostatit bağlı ağrılarda, polikistik over ve çikolata kistlerine karşı başlıca önerisi Soğan kürü'dür. Soğan kürünü tek başına uygulamak yeterli değildir, beraberinde yardımcı ve destekleyici bitkilerin kullanılması...www.profsaracoglu.com
bilgin var mi yazacaktımçok sağol canim peki testere disli aslan pençesini kur bittikten sonra mi odiycez yoksa birliktemi eğer bittikten sonra yumurtalamis olur isek düşük yapmaz mı bunlar yazmıyordu linkte bugün var mi
siz bu testere dişli aslan pençesini kullanırken korundunuz mu diyelim yumurtlama gerçekleşti bu kuru uygulamak düşüğe neden olabilir mi anlatırmısınızMerhaba canım öncelikle Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı hamilelik ve sağlıklı evlat nasip etsin. Bende kürü bu ay uyguladım bu gün son günüm. Ben hamile kalmaktan ziyade faydaları için yaptım. Bende eylülde boş gebelikten 10 haftalık kürtaj oldum. Rahmi temizlesin varsa hormonal bozukluk düzenlesin birde küçük bir kistim vardı onun için yaptım. Çok şükür adetim zamanında geldi tabi bunda soğan kürünün etkisi yok zaten küre Saraçoğlu'nun dediği gibi adetin 2. günü başladım. Ben adet olmama yakın papatya çayı adaçayı ve civanperçemi çaylarını kullandım ve zamanında adet oldum. Şimdi 2.adetim gelmek üzere . Tabi birde bu kürden sonra testere dişli aslan pençesi çayı var günde iki defa 1 ay yapılacak soğan küründen sonra mutlaka onu da yap canım.
Hadi hadi level atladın resmen, sıra ilaç tedavinde hayırlısı ile değerlerin dengelensin gerisi kolay merak etme canım benimYok yok 1-2 aya kadar tamam o iş ben biliyorum canım
Valla yaa oldum da teste başladım bilebakalım ilaca başlamadan olmaz benim de:)
ALlahım sağlıkla kovalına almayı da nasip etsin benim de bir kürtaj oldu maalesef kalp atmadı. Sende de polistik mi varselam kızlar
Ben yoğunluktan giremedim sanırım 1 hafta böyle devam eder yoğunluğum hızlı bir göz atacağım topiğimize hepinizi öpüyorum. Canı gönülden Rabbim sizlere tez zamanda istediklerinize hayırlısıyla kavuştursun inşallah.Her şey gönlünüzce olması dileğiyle
Canisi yapan arkadaslarin hepsi bende dahil adet bitiniminin 2.gunu basladi. Ona gore ayarla kendini. Hayrlisi olsun hakkinda insallahHanımlar merhaba.ben 15 inde adet olucam yani bir haftam var bugünden mi başlamalıyım yoksa adetin 2. Günü mü başlamalıyım.bugünden başlarsam adetliyken içmemeli miyim? Yardımcı olurmusunuz bana ❤
Canım napıyorsun ovulasyon devam mı :)Canisi yapan arkadaslarin hepsi bende dahil adet bitiniminin 2.gunu basladi. Ona gore ayarla kendini. Hayrlisi olsun hakkinda insallah
Yok askisi ovu coktan bitti yarin bat. Benimde bu ay umut bitti. 3 gundr ates olcuyorum ilk gun 36.7 dun 36.5 bugun 36.2 yarin kesin kirmizilari gorcem sanirim..Canım napıyorsun ovulasyon devam mı :)
Çift çizgiler ne durumda
Umudunu yitirme kuzum hemen daha gunun var zaten senin biraz daha bekle. Vee zaten bence sogan kurunun 2 ay a daha cok etkisi oluyor diye dusunuyorum. Ben test yapmadim yarin kesin gelcek kirmizilar gozuyle bakiyorum malesef. 3 gundr ates takibi yapiyorum ilk gun 36.7 dun 36.5 bugun 36.2 ye dustu o yuzden olurum diye dusunuyorum testte yapmadim o yuzdengünaydın kızlar benm adete 3 var soğan kürünün bende bi faydası olmadı sanırım bebiş için
test yaptım çok çok ince bi çizgi olmakla beraber negatif kabul edilebilcek bi test.
BilgeUfuk sen naptın yaptınmı test ?
bakalım dediğin gibi bu ay olmazsa bidahaki ayyy artık napalımm :) hayırlısı hepimiz içi,nUmudunu yitirme kuzum hemen daha gunun var zaten senin biraz daha bekle. Vee zaten bence sogan kurunun 2 ay a daha cok etkisi oluyor diye dusunuyorum. Ben test yapmadim yarin kesin gelcek kirmizilar gozuyle bakiyorum malesef. 3 gundr ates takibi yapiyorum ilk gun 36.7 dun 36.5 bugun 36.2 ye dustu o yuzden olurum diye dusunuyorum testte yapmadim o yuzden
ateş takibi neUmudunu yitirme kuzum hemen daha gunun var zaten senin biraz daha bekle. Vee zaten bence sogan kurunun 2 ay a daha cok etkisi oluyor diye dusunuyorum. Ben test yapmadim yarin kesin gelcek kirmizilar gozuyle bakiyorum malesef. 3 gundr ates takibi yapiyorum ilk gun 36.7 dun 36.5 bugun 36.2 ye dustu o yuzden olurum diye dusunuyorum testte yapmadim o yuzden
Aynen canim yapcak bisey yokbakalım dediğin gibi bu ay olmazsa bidahaki ayyy artık napalımm :) hayırlısı hepimiz içi,n
Ya aslinda adet bitiminden baslanmasi gerekiyormus da ben adtten 3 gun once baslayabildim. Atesini her sabah uyandiginda yataktan kalkmadan sabah en gec 7 de dil altindan olcup not aliyorsun. Adete yakin dusmaya baslarsa eger adet olcaksin anlamina geliyormus.ateş takibi ne
merhaba,ne güzel canım, benim işyerim geçtiğimiz yıl farklı bir ilçeye taşındı zaten evime uzaktı daha da uzaklaşmış olduk
o yönden çok şanslısın gerçekten ayrıca aracının olması da avantaj senin için, dikkatli ol
Yumurtladığın tarihe +14 gün ekleyeceksin canmmerhaba,
bende bu ay soğan kürü yaptım baktım 17. gün yumurtladım 24. gün yumurtlamıştım geçen ay. merak ettiğim adetler nasıl oluyor yumurtladıktan 14 gün sonra oldun mu ben 38 günde bir vs oluyorum normalde
daha sonrasında hangi kürü uyguladınız. picos var mı sşzdeYumurtladığın tarihe +14 gün ekleyeceksin canmEvet yumurtlama tarihimden sonra +14 eklediğim günlerde hep regl günlerime denk gelmiş oldu.