Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah çook teşekkür ederim amiin kalp atışı beklerken günler geçecek mi bakalım

çok sağol canim peki testere disli aslan pençesini kur bittikten sonra mi odiycez yoksa birliktemi eğer bittikten sonra yumurtalamis olur isek düşük yapmaz mı bunlar yazmıyordu linkte bugün var mi

siz bu testere dişli aslan pençesini kullanırken korundunuz mu diyelim yumurtlama gerçekleşti bu kuru uygulamak düşüğe neden olabilir mi anlatırmısınız

Yok yok 1-2 aya kadar tamam o iş ben biliyorum canım
Valla yaa oldum da teste başladım bile bakalım ilaca başlamadan olmaz benim de:)
Hadi hadi level atladın resmen, sıra ilaç tedavinde hayırlısı ile değerlerin dengelensin gerisi kolay merak etme canım benim

ALlahım sağlıkla kovalına almayı da nasip etsin benim de bir kürtaj oldu maalesef kalp atmadı. Sende de polistik mi var

Hanımlar merhaba.ben 15 inde adet olucam yani bir haftam var bugünden mi başlamalıyım yoksa adetin 2. Günü mü başlamalıyım.bugünden başlarsam adetliyken içmemeli miyim? Yardımcı olurmusunuz bana

Hanımlar merhaba.ben 15 inde adet olucam yani bir haftam var bugünden mi başlamalıyım yoksa adetin 2. Günü mü başlamalıyım.bugünden başlarsam adetliyken içmemeli miyim? Yardımcı olurmusunuz bana ❤
Canisi yapan arkadaslarin hepsi bende dahil adet bitiniminin 2.gunu basladi. Ona gore ayarla kendini. Hayrlisi olsun hakkinda insallah

günaydın kızlar benm adete 3 var soğan kürünün bende bi faydası olmadı sanırım bebiş için
test yaptım çok çok ince bi çizgi olmakla beraber negatif kabul edilebilcek bi test.
BilgeUfuk sen naptın yaptınmı test ?

Eklentiler

• IMG_1255.JPG
    164,5 KB · Görüntüleme: 42
Umudunu yitirme kuzum hemen daha gunun var zaten senin biraz daha bekle. Vee zaten bence sogan kurunun 2 ay a daha cok etkisi oluyor diye dusunuyorum. Ben test yapmadim yarin kesin gelcek kirmizilar gozuyle bakiyorum malesef. 3 gundr ates takibi yapiyorum ilk gun 36.7 dun 36.5 bugun 36.2 ye dustu o yuzden olurum diye dusunuyorum testte yapmadim o yuzden

bakalım dediğin gibi bu ay olmazsa bidahaki ayyy artık napalımm :) hayırlısı hepimiz içi,n

ateş takibi ne

merhaba,

bende bu ay soğan kürü yaptım baktım 17. gün yumurtladım 24. gün yumurtlamıştım geçen ay. merak ettiğim adetler nasıl oluyor yumurtladıktan 14 gün sonra oldun mu ben 38 günde bir vs oluyorum normalde

Yumurtladığın tarihe +14 gün ekleyeceksin canmEvet yumurtlama tarihimden sonra +14 eklediğim günlerde hep regl günlerime denk gelmiş oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…