Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şimdi çok çok afedersin dünü değerlendirdik. bundan sonra nasıl ilerlemeli peki. çok heyecanlandım piki görünce dersin hamileyim
İnan bende öyle olmuştum hamileymişim gibi. Ben ovü ilk kez denedim bana pik görünce 3 gün degrlendir dediler bende aynen yaptım. Senden aynısını yap canım ama ovü kullanmaya devam et silik çizgiyi görene kadar silik olunca da yumurta çatlamış oluyormuş

İnşallah canım, aslında doktorlar çooook öncesinde görüyorlar tabi bebişin de pozisyonu uygunsa ama söylemiyorlar.
Senin içinde az kaldı canım.

ayy hamile misin kuzum yaaaa ne zaman test yapcan

Pazartesi bi denerim heralde ablam. Umarim allahim ne olursun oyle olsun
İnşallah kuzum.
benim çarşamba bitti reglim.Ama bugün sağ kasığımda sızlama var ve akıntım var.Dün ovu testi yapmıştım henüz ikinci çizgi bile yoktu.Aniden yumurtlamış olamam dimi

Hayran kaldım valla nasıl gitmeden durabildin ben yerimde duramazdım. Bütün duyguları yaşadım herhalde şu bikaç günde. Bugün yine kan verdim o sonuca göre inşallah kese görünecekmiş. İyi sonuçlar alırım merakla bekliyorum bakalım. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…