- 7 Ocak 2019
- 300
- 268
geçen ay da testte 24. günde pik oldu. kafam karıştı o yüzden benimBence soganla alakalı diildir bende de mesela programda 12. gün olarak gösteriyordu ama ben 17. günde yumurtladım. Sen testte pik olanı degerlendir. Her ay ayni zamanda yumurtlamıyoruz ki
Yoo bence hiç kafan karışmasın tabi genelde ayı günlerde oluyor ama degişiklikte gösteriyor tabiki bence gayet normalgeçen ay da testte 24. günde pik oldu. kafam karıştı o yüzden benim
şimdi çok çok afedersin dünü değerlendirdik. bundan sonra nasıl ilerlemeli peki. çok heyecanlandım piki görünce dersin hamileyimYoo bence hiç kafan karışmasın tabi genelde ayı günlerde oluyor ama degişiklikte gösteriyor tabiki bence gayet normal
İnan bende öyle olmuştum hamileymişim gibi. Ben ovü ilk kez denedim bana pik görünce 3 gün degrlendir dediler bende aynen yaptım. Senden aynısını yap canım ama ovü kullanmaya devam et silik çizgiyi görene kadar silik olunca da yumurta çatlamış oluyormuşşimdi çok çok afedersin dünü değerlendirdik. bundan sonra nasıl ilerlemeli peki. çok heyecanlandım piki görünce dersin hamileyim
Haaa bu arada silik görene kadar hergün ilişki olcakşimdi çok çok afedersin dünü değerlendirdik. bundan sonra nasıl ilerlemeli peki. çok heyecanlandım piki görünce dersin hamileyim
İnşallah canım öyle yapacağım. inşallah önce sizlerden sonra benden hayırlı haberler çıkarHaaa bu arada silik görene kadar hergün ilişki olcak
Ayyy hepimizden gelsin o güzel haber inşallahhhhİnşallah canım öyle yapacağım. inşallah önce sizlerden sonra benden hayırlı haberler çıkar
takviye edici eşim için ne kullanabiliriz gıda olarak
Anladım canımEvet canim hormon ilaci. Yumurta gelistirici bir ilac . Catlatma ignesini yumurta gelistikten sonra veriyor dr cnm.
İnşallah canım, aslında doktorlar çooook öncesinde görüyorlar tabi bebişin de pozisyonu uygunsa ama söylemiyorlar.Kesinlikle çok çok katılıyorum canım öncelikle sağlıklı evlat olsun gersi çok da önemli değil. Biz işin sadece heyecan kısmındayız.
Ne güzel erkencik öğrenmişsiniz inşallah bizde 2 li test zamanında öğreniriz
Amin inşallah olur şifa canım bize deAfiyet şifa olsun canım kürler iyidir candır.
Bende, bende hiç alışamadım. Gözüme tuhaf geliyorYaa bu arada guncelleme geldi kk ya ama hic guzel olmamis sanki yaa ben cok sevmedim. Bazi yerler ingilizce felan oncesinde de tlfondan giremedim smdi yeni girebildim tlfondan
benim gözüm alıştı kızlar yaaaBende, bende hiç alışamadım. Gözüme tuhaf geliyor
Ivit yaaaaBende, bende hiç alışamadım. Gözüme tuhaf geliyor
Ben hic sevemedim sankii yani mavi felan guzelde bilemedimbenim gözüm alıştı kızlar yaaa
ayy hamile misin kuzum yaaaa ne zaman test yapcanBallişlerim yoksunuz hic biriniz. Ozledim yahuuu. Benim 3 gundr bas agrim hic kesilmiyor kasık ve bel agrim aynı sekilde ama hic gogus agrim olmadi. Normalde adetten en az 1 hafta once kesin gogus agrim olurdu. Ayni sekilde akintimda devam ediyor. 1 haftadir felan da kabızım hemoroidden dolayi diye umursamadim ama hala devam ediyor. Cnki hemoroid tutunca daha kotu oluyorum bu normal bildigimiz kabiz. Belirti aramak istemiyorum güya ama meraklaniyor insan ister istemez..
Pazartesi bi denerim heralde ablam. Umarim allahim ne olursun oyle olsunayy hamile misin kuzum yaaaa ne zaman test yapcan
İnşallah kuzum.Pazartesi bi denerim heralde ablam. Umarim allahim ne olursun oyle olsun
Bilmem kiiİnşallah kuzum.
benim çarşamba bitti reglim.Ama bugün sağ kasığımda sızlama var ve akıntım var.Dün ovu testi yapmıştım henüz ikinci çizgi bile yoktu.Aniden yumurtlamış olamam dimi
Hayran kaldım valla nasıl gitmeden durabildin ben yerimde duramazdım. Bütün duyguları yaşadım herhalde şu bikaç günde. Bugün yine kan verdim o sonuca göre inşallah kese görünecekmiş. İyi sonuçlar alırım merakla bekliyorum bakalım. Allah isteyen herkese nasip etsin.Canım hiç endişe yapma boş yere. Anlımıza yazılanı nasıl olsa yaşayacağız sen iyi düşün her şeyi. Hormonların yükselmesi herkeste eşit olmuyor zaten hem belki de erken döllenme oldu. Benim değerime hiç bakmadılar 5+2 deyken gittim keseyi ve bebek oluşumlarını görünce gerek bile duymadılar. Tabi ben bilerek geç gittim strese girmek istemediğim için en azından gittiğimde keseyi bari göreyim demiştim. Sende çok yakında keseyi görürsün canım Allah'ın izniyle.
badenzi kuzum gelsin de senide listemize eklesin.