Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şimdi çok çok afedersin dünü değerlendirdik. bundan sonra nasıl ilerlemeli peki. çok heyecanlandım piki görünce dersin hamileyim 😀😀😀
İnan bende öyle olmuştum hamileymişim gibi. Ben ovü ilk kez denedim bana pik görünce 3 gün degrlendir dediler bende aynen yaptım. Senden aynısını yap canım ama ovü kullanmaya devam et silik çizgiyi görene kadar silik olunca da yumurta çatlamış oluyormuş

Kesinlikle çok çok katılıyorum canım öncelikle sağlıklı evlat olsun gersi çok da önemli değil. Biz işin sadece heyecan kısmındayız.

Ne güzel erkencik öğrenmişsiniz inşallah bizde 2 li test zamanında öğreniriz
İnşallah canım, aslında doktorlar çooook öncesinde görüyorlar tabi bebişin de pozisyonu uygunsa ama söylemiyorlar.
Senin içinde az kaldı canım.:KK200:

Ballişlerim yoksunuz hic biriniz. Ozledim yahuuu. Benim 3 gundr bas agrim hic kesilmiyor kasık ve bel agrim aynı sekilde ama hic gogus agrim olmadi. Normalde adetten en az 1 hafta once kesin gogus agrim olurdu. Ayni sekilde akintimda devam ediyor. 1 haftadir felan da kabızım hemoroidden dolayi diye umursamadim ama hala devam ediyor. Cnki hemoroid tutunca daha kotu oluyorum bu normal bildigimiz kabiz. Belirti aramak istemiyorum güya ama meraklaniyor insan ister istemez..:halay:
ayy hamile misin kuzum yaaaa ne zaman test yapcan:KK53:

Pazartesi bi denerim heralde ablam. Umarim allahim ne olursun oyle olsun :KK200:
İnşallah kuzum.
benim çarşamba bitti reglim.Ama bugün sağ kasığımda sızlama var ve akıntım var.Dün ovu testi yapmıştım henüz ikinci çizgi bile yoktu.Aniden yumurtlamış olamam dimi :KK45:

Canım hiç endişe yapma boş yere. Anlımıza yazılanı nasıl olsa yaşayacağız sen iyi düşün her şeyi. Hormonların yükselmesi herkeste eşit olmuyor zaten hem belki de erken döllenme oldu. Benim değerime hiç bakmadılar 5+2 deyken gittim keseyi ve bebek oluşumlarını görünce gerek bile duymadılar. Tabi ben bilerek geç gittim strese girmek istemediğim için en azından gittiğimde keseyi bari göreyim demiştim. Sende çok yakında keseyi görürsün canım Allah'ın izniyle.

badenzi badenzi kuzum gelsin de senide listemize eklesin.:emir_bebek::emir_bebek:
Hayran kaldım valla nasıl gitmeden durabildin ben yerimde duramazdım. Bütün duyguları yaşadım herhalde şu bikaç günde. Bugün yine kan verdim o sonuca göre inşallah kese görünecekmiş. İyi sonuçlar alırım merakla bekliyorum bakalım. Allah isteyen herkese nasip etsin.

X