Ben hiç alışamadım şunları öldürmeyeBende ilk basta korkuyordum ama gore gore alistim rugan ayakkabi gibi. Ev sessizlesince cikiyolar acaip sinsiler . Kocisimin ayagi ayagima degince az hoplatmadim adami bocek degdi bocek diye . Off cok kotu korkunclar
Teyzesi yer o prensesiOyy kuzum benim, sen de iyi ki varsın Bilge teyzemiz çok teşekkürler
Bende 90'lıyım henüz canım.sağol canım Allah razı olsun benim yaşım 27 doktor şaşırdı amh değerin çok düşük dedi folikül kistleride vardı benim ama küçük bi yerde olduğum için burdaki doktorlara güvenmiyorum tabiki 6 ay kadar beklemeye karar vermiştim doktora gitmek için hemen soğan kürüne başladım şifa niyetine diyip içtim her seferinde13 gün kadar devam ettim sonra bidaha adet olmadım zaten hamile kaldım şimdi o doktora gidip bak sen beni tüp bebeğe göndermiştin ben kendiliğimden hamile kaldım diyip yüzünü morartmayı isterdim ama bidaha o doktora gitmeye korkuyorum açıkcası
Ben özelde yaptırmıştım geçen yıl Ağustos ayında 0,97 çıkmıştı referans aralığında en düşük 1 gösteriyordu.Açıkcası ben başta panik yapmıştım tekrar yaptırsam mı diye düşündüm vazgeçtim.Zaten Mayıs Haziran da aşılama,tüp bebek yaptıracağım için düşünmüyorum artık o kısmı.Benim arkadaşım amh 0.5ile hamile kaldıdoktorlara göre imkansızı :)
Benim amh değerim 14 dü 9ay hamile kalamadım
Aslında kapasite mükemmel ama yumurta gelişmiyor neyleyim :)
Arkadaşımın 1.9 du ilk ay hamile kaldı
Amh testinin kiti çoğu hastane de yeterli değil özellikle ünv hastanesi sonuçlarını dikkate almak lazım.
Bizimde banyodan cikiyorlar. Bir yumurtlamaya milyonlarca yumurtluyolarmis su hamam bocuuu kadarda olamadim oda ayri bi mesele tabiBen hiç alışamadım şunları öldürmeyeAlışabilecigime hiç sanmıyorum Vallahi helal olsun sana. Bizim evde diilde hep balkondan geliyorlr normal olarak yazında balkon kapısı hep açık
Bende 90'lıyım henüz canım.
Benimde sol overde sadece 1 adet çikolata kisti mevcut. Öğrendiğimden beri 4 ay soğan kürü yaptım, en azından diğer tarafta çıkmadı, ve daha fazla büyümedi çok çok az mm olarak küçülme göstermiş sadece ama tüm bunlar soğan küründen midir bilemiyorum.
Onun dışında açıkçası 4 ay yapmama rağmen bir etkisini ben görmedim.
Benim muhtemelen yumurta rezervim de çikolata kistinden ötürü bu sonuç çıktığını söyledi doktorum.
Zaten şu doktorların olacak bir şeye imkansız olmayacak bir şeye de tam tersi umut vermesi yok mu beni benden alıyor resmen.!
Bence artık muhattap bile olmaca canım, önüne bak boşver, hamileliğinin de tadını çıkar.
Canımmm ya biliyodum kesinlikle kız olacağını biliyodum.nedendir bilmem ama hiç erkek düşünmedim.Canlarım günaydınlar, kıyamam ben size günümü de unutmamışsınız ya ne kadar tatlısınızSağolun,varolun..
Benim çin takvimi ve kolye testim tuttu bebişlerim :) Veeeee;
"Bir Prensenin annesi olacakmışım"
Düden beri o kadar heyecanlıyım ki anlatamam size, remen hamişlikte boyut atlamış gibiyim cinsiyeti öğrendikten sonra
Gece uyuyamadım sevincimden
Sadece daha önce bir düşüğüm olması , sebebinin turner sendromu olması ve de 35 yaş üzeri olmamdan dolayı doktorum NIPT testi ve Fetal DNA testi yaptırmamızı öneriyor, bu testler yurtdışında yapılıyormuş, biraz düşünün dedi ama biz düşünmeden yaptıralım içimiz rahat etsin dedik.
Dün ultrasona girerken en büyük dileğim onu sağlıklı ve tüm uzuvlatı tam görmekti, binlerce kez şükürler olsun ki herşeyi sağlıklı ve yerli yerinde minnoşumun:)
Ama tabi ona rağmen tedbiri elden bırakmak istemedik. Bende durumlar böyle kızçelerim.
Rabbim tez zamana hepinize yaşatsın bu mutluluğu ,dualarımdasınız her gece inanın
Bende ulaştım canım doktorumla bizzat görüştüm, olumsuz birşey demedi. Ama normal değerin bi tık altı dedi.Evet kuzum benim 0,97 yani düşük seninde pek yüksek değil, ama bana bile doktorum ; gebe kalırsın çok rahat 0,01 bile kalabiliyor , ama rezerv az olduğu için acele etmemiz gerekir dedi.Aşılama olacaktı ama kist olduğu için olmuyor.Takılma yani sen de amh değerine.Rabbim verince veriyor kuzum.
Ben sana ne dedim, ben çok hissetmiştim kızçe olacağını.Canlarım günaydınlar, kıyamam ben size günümü de unutmamışsınız ya ne kadar tatlısınızSağolun,varolun..
Benim çin takvimi ve kolye testim tuttu bebişlerim :) Veeeee;
"Bir Prensenin annesi olacakmışım"
Düden beri o kadar heyecanlıyım ki anlatamam size, remen hamişlikte boyut atlamış gibiyim cinsiyeti öğrendikten sonra
Gece uyuyamadım sevincimden
Sadece daha önce bir düşüğüm olması , sebebinin turner sendromu olması ve de 35 yaş üzeri olmamdan dolayı doktorum NIPT testi ve Fetal DNA testi yaptırmamızı öneriyor, bu testler yurtdışında yapılıyormuş, biraz düşünün dedi ama biz düşünmeden yaptıralım içimiz rahat etsin dedik.
Dün ultrasona girerken en büyük dileğim onu sağlıklı ve tüm uzuvlatı tam görmekti, binlerce kez şükürler olsun ki herşeyi sağlıklı ve yerli yerinde minnoşumun:)
Ama tabi ona rağmen tedbiri elden bırakmak istemedik. Bende durumlar böyle kızçelerim.
Rabbim tez zamana hepinize yaşatsın bu mutluluğu ,dualarımdasınız her gece inanın
Malesef canım bizim orda da ormanlık alan ve eski müstakil evler var o yüzden geliyor sanırım şu uçanlardan bide kara kara pisliklerrrrrBizimde banyodan cikiyorlar. Bir yumurtlamaya milyonlarca yumurtluyolarmis su hamam bocuuu kadarda olamadim oda ayri bi mesele tabi. Oturdugunuz semtte cok duydum yaa hamam bocegi binada komsularda diyor cikiyo diye . Balkondan ayy
Hahahah kızlar yaaa alemsiniz :))Malesef canım bizim orda da ormanlık alan ve eski müstakil evler var o yüzden geliyor sanırım şu uçanlardan bide kara kara pisliklerrrrrBanyodan ilk evlendigim zamnlar çıkıyordu çok şükür onu önleyebildim. Hkkaten bi şu böcükler kadar olamadık yumurtlma konusunda
cennetkokulumm Cancazimm benim gunaydinnn
Şimdi ben birsey soyleyecegim benim normal bat tarihi 1-2 mart olmasi gerekiyordu fakat yumurtlamam gec oldugundan ötürü bat da normal olrak ileri tarihe atiyor dimi. Oyle dusunursekte 6 mart gibi olmam gerekiyor daha cok var amaaaaaaaaaaa
Evet kuzum ya hele ki ben kadın Doğumda gördüklerimi anlatsam... o kadar kötü ki.
Geçen gün bi doktor sezeryanla sırasında bebeği çıkarırken düşürdü bebek kaydığı için tam tutamamış çocuğun kemikleri kırık şuan tedavi altında..
Aileye doğuştan kırık demişler dalar biz anlattık geldiğinde kırıldığını..
Kamu davası açıldı neler var neler
Allahtan bebek iyi şuan alçıya alındı
ya evet artık stres nasıl bastıysa kimseyi görmek istemiyordum. Çok şükür Rabbim nasip etti, inşallah hepimiz kurtulur bu stresten.Cok sukur melegin gelmis :). Cevre baskisi zaten 1. Stres faktoru herkes bekliyor geriyorlar insani. Cok beklemeden gelmis ne guzel saglicakla devam etsin insallah
C
Canımmm ya biliyodum kesinlikle kız olacağını biliyodum.nedendir bilmem ama hiç erkek düşünmedim.
cennetkokulumm canım senin de erkek gibi geliyor bana ama inşallah sağlıklı evlat verir Rabbim.
Beste miz mi geliyor o zaman
Ben sana ne dedim, ben çok hissetmiştim kızçe olacağını.
Ay ben onun o pamuk pembe topuklu ayaklarını ısırırım.Maşallah canım. Hadi gözünaydın.
Artık ismiyle sevebilirsin, ona bol bol şarkı söyle, bol bol konuş.
Doğunca senin sesine direkt bakacak görürsün.
Çok fenalar yaaaaİnşallah Rab'bim dualarını kabul eder canım, Allah senden razı olsun.
Testlerinde tertemiz çıkacak bak görürsün, onu da hissediyorum.
cennetkokulumm 'u da erkek hissettim bakalım o da tutacak mı, 2' de 2 yapar mıyım acaba
Kuzucum yüzük testi Nedir ?Oyyy canlarım benim güzel yüreklilerim evetbadenzi kuzumda tahminlerimiz doğru çıktı severim sizin güzel yüreklerinizi.
Bende de tahmininiz erkek olduğu yönünde kısmet diyorum bakalım bende sabırsızlanıyorum. Badenzinin çin takvimi ve yüzük testleri kız çıkmıştı. Benimde iki testte de erkek çıktı sizin de tahminleriniz erkek bakalım sonuç ne olacak.
Kuzucum yüzük testi Nedir ?
Benim sonuclarim cikti kizlar . Klasik pco o cepteydi zaten. Bakakim dr ne diyecek . Ama yinede mutluyum cunku gebe kaldigim ay sonuclarim suanki sonuclarimdan daha kotuydu :) sogan kuru iyi kotu fayda etmis demekki . Ted. Verir insallah cok heyecanlandim
Çok teşekkürler canım :) Darısı bekleyen, isteyen herkesin başına inşallah .
Biz de o anda karar verdik sanırım bu hafta için randevu alıp kan vereceğim bakalım hayırlısı artık