Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ilk basta korkuyordum ama gore gore alistim rugan ayakkabi gibi . Ev sessizlesince cikiyolar acaip sinsiler . Kocisimin ayagi ayagima degince az hoplatmadim adami bocek degdi bocek diye . Off cok kotu korkunclar
Ben hiç alışamadım şunları öldürmeye Alışabilecigime hiç sanmıyorum Vallahi helal olsun sana. Bizim evde diilde hep balkondan geliyorlr normal olarak yazında balkon kapısı hep açık

Bende 90'lıyım henüz canım.
Benimde sol overde sadece 1 adet çikolata kisti mevcut. Öğrendiğimden beri 4 ay soğan kürü yaptım, en azından diğer tarafta çıkmadı, ve daha fazla büyümedi çok çok az mm olarak küçülme göstermiş sadece ama tüm bunlar soğan küründen midir bilemiyorum.
Onun dışında açıkçası 4 ay yapmama rağmen bir etkisini ben görmedim.
Benim muhtemelen yumurta rezervim de çikolata kistinden ötürü bu sonuç çıktığını söyledi doktorum.
Zaten şu doktorların olacak bir şeye imkansız olmayacak bir şeye de tam tersi umut vermesi yok mu beni benden alıyor resmen.!
Bence artık muhattap bile olmaca canım, önüne bak boşver, hamileliğinin de tadını çıkar.

Ben özelde yaptırmıştım geçen yıl Ağustos ayında 0,97 çıkmıştı referans aralığında en düşük 1 gösteriyordu.Açıkcası ben başta panik yapmıştım tekrar yaptırsam mı diye düşündüm vazgeçtim.Zaten Mayıs Haziran da aşılama,tüp bebek yaptıracağım için düşünmüyorum artık o kısmı.

Ben hiç alışamadım şunları öldürmeye Alışabilecigime hiç sanmıyorum Vallahi helal olsun sana. Bizim evde diilde hep balkondan geliyorlr normal olarak yazında balkon kapısı hep açık
Bizimde banyodan cikiyorlar. Bir yumurtlamaya milyonlarca yumurtluyolarmis su hamam bocuuu kadarda olamadim oda ayri bi mesele tabi . Oturdugunuz semtte cok duydum yaa hamam bocegi binada komsularda diyor cikiyo diye . Balkondan ayy

doktorlara güven olmuyo ne yazıkki her biri başka bişey söylüyo allah şifa versin canım sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah ama psikolojide çok önemli fazla stres yapmamak lazım oluruna bırakmak ve dua etmek lazım Rabbim ol derse herşey olur

C
Canımmm ya biliyodum kesinlikle kız olacağını biliyodum.nedendir bilmem ama hiç erkek düşünmedim.
cennetkokulumm canım senin de erkek gibi geliyor bana ama inşallah sağlıklı evlat verir Rabbim.
Beste miz mi geliyor o zaman

Bende ulaştım canım doktorumla bizzat görüştüm, olumsuz birşey demedi. Ama normal değerin bi tık altı dedi.
Ki ben daha 30 yaşında bile değilim, doktorum da malum kist nedeniyle bu sonuç böyle muhtemelen dedi.
Bana da aynı şekilde bir an evvel gebelikle iki taş vururuz dedi, hem kist erirmiş gebelikte, adet olunmadığı için iyi olur aslında.
Bana zaten kistim olduğu için kesinlikle aşılama önermedi. Ama yumurta takibine başlayalım dedi.
Ben zaten istiyordum artık. Mart ayında kısmet olursa adetimin yine 3. günü gidip başlıyoruz artık.
Hayırlısı olsun, hangi süreçte nasibimiz varsa hayırlısıyla öyle olsun

Ben sana ne dedim, ben çok hissetmiştim kızçe olacağını.
Ay ben onun o pamuk pembe topuklu ayaklarını ısırırım. Maşallah canım. Hadi gözünaydın.
Artık ismiyle sevebilirsin, ona bol bol şarkı söyle, bol bol konuş.
Doğunca senin sesine direkt bakacak görürsün.
Çok fenalar yaaaa İnşallah Rab'bim dualarını kabul eder canım, Allah senden razı olsun.
Testlerinde tertemiz çıkacak bak görürsün, onu da hissediyorum.
cennetkokulumm 'u da erkek hissettim bakalım o da tutacak mı, 2' de 2 yapar mıyım acaba

Bizimde banyodan cikiyorlar. Bir yumurtlamaya milyonlarca yumurtluyolarmis su hamam bocuuu kadarda olamadim oda ayri bi mesele tabi . Oturdugunuz semtte cok duydum yaa hamam bocegi binada komsularda diyor cikiyo diye . Balkondan ayy
Malesef canım bizim orda da ormanlık alan ve eski müstakil evler var o yüzden geliyor sanırım şu uçanlardan bide kara kara pisliklerrrrr Banyodan ilk evlendigim zamnlar çıkıyordu çok şükür onu önleyebildim. Hkkaten bi şu böcükler kadar olamadık yumurtlma konusunda

Hahahah kızlar yaaa alemsiniz :))
Hamamböceği alerjisi öyle yaşadığı ortamda olmuyormuş benim yaşadığım yerlerde hiç görmedim en son çocukken görmüştüm fakat havaya karışıyormuş tozu biz nefesimize çekiyormuşuz eğer yürüdüğü yere dokunursan bile alerjin artıyormuş bi yerden geçtiyse oradan1 ay kokusu ve izleri gitmiyormuş. Değişik bir hayvan saygı duyuyorum ona beni bu hale getirdi :)

Amaaaa sen bana cevap vermemissin cennetkokulumm

Oyyy kuzusu kıyamam sana yerim seni ben. Kuzum sabah cevap yazacaktım sonra acil işlerim çıktı sayfayı kapattım. sonra da unuttum şekercim. Aynen dediğin gibi kuzum yumurtlamandan itibaren 14 gün sonra bat günün. Biz o tarihe göre heyecan yapalım önceki tarihi baz almayalım ki test falan yaparsan boş yere üzmeyelim kendimizi.

Offf offf Allah korusun yaaa bu nasıl dikkatsizlik ölebilirdi bile. İnsanlar ne zorluklarla hamile kalıyorlar ne zorluklarla 9 ay geçiriyorlar sonra doktorun bir dikkatsizliği nelere mal oluyor. Çok şükür ki bu örnekte sadece kemikleri kırılmış. Ama beyin zarar gördüyse çok kötü. Sonra bazı hastalar niye sağlıkçılara saldırıyorlar diyoruz. Kuzum bende hastane de çalıştım bi bakarsın saçma sapan hastalar sağlıkçıya yapmadığını bırakmıyor. Diğer taraftan bazı sağlık çalışanları hastalara yapmadıklarını bırakmıyorlar ne var herkes yapması gerekeni yapsa olması gibi davransa.

Cok sukur melegin gelmis :). Cevre baskisi zaten 1. Stres faktoru herkes bekliyor geriyorlar insani. Cok beklemeden gelmis ne guzel saglicakla devam etsin insallah
ya evet artık stres nasıl bastıysa kimseyi görmek istemiyordum. Çok şükür Rabbim nasip etti, inşallah hepimiz kurtulur bu stresten.

Oyyy canlarım benim güzel yüreklilerim evet badenzi kuzumda tahminlerimiz doğru çıktı severim sizin güzel yüreklerinizi.

Bende de tahmininiz erkek olduğu yönünde kısmet diyorum bakalım bende sabırsızlanıyorum. Badenzinin çin takvimi ve yüzük testleri kız çıkmıştı. Benimde iki testte de erkek çıktı sizin de tahminleriniz erkek bakalım sonuç ne olacak.

Kuzucum yüzük testi Nedir ?

badenzi kuzum listemize soğan kürü yapıpta hamiş kalan arkadaşlarımızı da ekler misin bol hamişli liste olsun herkes ayağını sürüyerek arakasından bol bol hamiş çıkarsın. Hepimize morel ve umut olsun.

olderolurrr ve M maveraben arkadaşlarımız yeni hamişlerimiz.

Allah hamişlerimize sağlıcakla hayırlısıyla yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin. Bekleyen arkadaşlarımıza da tez zamanda sağlıklı gebelikler sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

Kuzucum yüzük testi Nedir ?

Kuzum şöyle ki ;

Yüzük Testi ile Bebek Cinsiyetini Belirleme
Meraklı anne adayı ve yakınları için biraz da eğlenceli olan bu deneyim şu şekilde gerçekleşiyor:

• Anne adayı sırt üstü yatırılır.
  • Bir ipin ucuna düz bir alyans bağlanıp anne adayının göbeğine sarkıtılır.
  • El sabit tutulur ve yüzüğün sallanışına bakılır.
  • Yüzük dairesel hareket yaparsa cinsiyeti kızdır.
  • Yüzük ileri geri sallanıyorsa bebek erkek olur.

Çok güzel canım sonuçların eskisinden daha iyiymiş. Soğan kürü mutlaka fayda etmiştir sen hiç merak etme kür zaten pco içinde çok faydalı. İnşallah çok güzel sonuçlarını sende de görücez canım

Çok teşekkürler canım :) Darısı bekleyen, isteyen herkesin başına inşallah .
Biz de o anda karar verdik sanırım bu hafta için randevu alıp kan vereceğim bakalım hayırlısı artık

Hayırlısı olsun kuzum sonuç bence çok çok güzel çıkacak kızçemiz maşallah çok iyi gidiyor. Rabbim nazarlardan korusun onu annesi babası sağlıcakla alacaklar kucaklarına Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…