Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anaaaam şuna bak sen illet şeyyy. Daha da tiksindim şuan bu hayvandan

Beni unutma amaaa O zamn ayın 6 snda görüşürüz Uffff çok uzadı ama yaaaaa

Tamam kuzum teşekkür ederim eşim gelince deneyelim bi :)

İyi akşamlar kızlar
@badenzi bilemedim ben ay gelsin tütülü etekler sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kızlar benim de reglim söküldü bu gün 2. Gün soğan kürüne başladım bu akşam içmeye

Bide detoksa başladım lahana çorbası detoksu 7 günlük kilo vermek için k.k da buldum bakalım işe yarar umarım
Reglim den sonrada başlıcam çalışmalara inşallah bu ay sonu aileminyanına istanbula gidicem hamile olarak girmiş olurum ilk aydan geri gelir inşallah meleğim

Aaa evet bak demekki baglantisi var arka tarafimiz bademlik bemde ordan geliyolar diye tahmin ediyorum :)). Bosver biz bi yumurtlarsak varyaaa ohhhooo cok fena isler

Ay korktum be . Ama Allah yarattiysa bi sebebi var

Evet cnm kesinlikle . Insallah bakalim 2 kere dr stresi yasadim daha baslangicta ama olsun

Kızçeler kür bitti yarın bat günü. Stresten dudaklarımı yiyorum inşallah olmaz da test yaparım pozitif sonuç alırım. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Kürden sonra bata yakın kasık ağrısı çeken oldumu benim kramp şeklinde şancı gibi giriyor birde belim ağrıyor bata mı bebişe mi yorsam bilemedim.

BilgeUfuk Benimde ağrımıştı belim akıntı ile birlikte hayırlısı ile güzel haberi alırsın inşallah iyi bende regli oldum bitince soğan kürüyle yeniden devam işte bakalım inşallah bu sefer çok beklemeden hamile kalabilirim

Kramlar hamilelikte oluyo inşallah hamilesindir bu ay olmasa bile soğan kürü ile ikinci ay hamile kalan arkadaşımızda var stres olmamak en doğrusu oluyo elinden geldiğince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…