Amin inşallah hayırlısıyla olur.:)Darısı hepimizin başına inşallah.Faydasını şurdan anladım önceki aylarda yumurtlama akıntımın geldğini hiç anlamıyordum o şeffaf akıntı hiç olmazdı. Ama bu ay 3 4 gün üstüste tam yumurta akı kıvamında uzayan akıntı oldu gördüm baya baya. Dedim soğanın etkisi tabi herşey nasip önce Yaradanın izni sonra soğan vesilesiyle. Sende faydasını görürsün inşallah.ay sabah sabah cok sevindim görünce 7 gün içmeyle iyi geldiyse ne güzel
hayırlısı olsun sağsalim kucagınıza alın inşalalh :)
bende içiyorum 13. gün bugun 2 günüm kaldı.
inşallah bizlerede faydası oolur
0.5 ile mi? Mucize gerçektenşahsen ben nette referans aralıklarını görünce kendim için kritik demeye başladım halbuki
Evet canım gittiğim hastane zaten özel bir üniversite hastanesi, A plus hastane statüsünde; donanımlıdır herhalde
Amin inşallah kucağımıza almakta nasip olur. 7.ayımdı bu ay aslında burda çok bekleyenler var onların yanında benim beklediğim süre hiç kalır ama işte her ay olumsuz görüp çevre baskısını da yiyince geriliyor insan. Çok şükür kist yoktu ben yinede soğan kürü denedin ondan önce hayıt içtim soğanla beraber havuç yedim bol bol narla birlikte. Belirti okudum burda o kadar hiçbiri bana uymuyordu ben olduğuna inanamadım o yüzden.Mrb hayirki olsun cok guzel bir habersaglikla sihhatle kavusmayi nasip etsin Allahimm. Darisida bizlere insallah .biraz surecten bahsedermisiniz? Kac senelik evlisiniz ne kdr zamandr deniyodunuz kist varmiydi?
Ben nedense hala sevinemedim canım
haydii lilili lili lili lili yaaaar :)) çok çok sevindim bitanem adına, bak demiştim ben sana ama dieğr değerlerle birlikte değerlendiriyorlar diye, zaten çok aşırı herkesin muhteşem çıkmıyormuş tabi işin içine girince anlıyorsun bunu, diğer anomaliler herkeste oluyor kuzum ondan doğal karşılıyorlar, en önemli cümle, normal yolla bebişiniz olur demeleri, çok şükür ki öyle de olmuş çok ama çok mutlu oldum senin adına
Bence kesinlikle haklisin bende hemsireyim cok fazla asiri asiri dogumlara girdim kesinlikle dogru soyluyorsun. Hatta ben suan beraber calistigim erkek doktoruma gidiyorum. Bence cok daha bilgili ve cok daha iyiler bu dogum isindeO insta da ki doktorlar takipçi satın alıyor. Neredeyse hepsi. Ben özellikle erkek doktor seçmesini öneririm tüm Doğum yapacak arkadaşlarım çünkü minyon ve zayıf kadın Doğum doktorları bebeği kaldıramıyor bebek sezeryanla anımda güçlü bir şekilde alınması lazım. Fakat minik kolları kısa doktorumuz bebeği kaldırMıyooor..
Sonra ne mi oluyor hemşire doktor ne varsa elini daldırıyor.
Aman diyim erkek doktor. Defalarca Doğuma giren. Biri olarak söylüyorum.
Eşimde ilk hamile kaldığımda hemen erkek doktor araştırdı.
Tabi tercih meselesi
Not : cinsiyetçi yaklaşımlardan çok çok uzağımdır. Aman yanlış anlaşılmasın
Ben doktorumla bugün telefonda görüştüm canım, kötü değil ancak biz yine de doktorlar olarak daha garanticiyiz bu nedenle 1.5 ve üstü olsa daha iyi olurdu dedi. Rezervin fena değil dedi şimdilik. Ama kısa sürede hamilelik olursa elbette iyi olur diye yorumladı.canım benim amh değerimde 1,34 mesala doktor bana kritik dedi tüp bebeğe git acil dedi evliliğimin ilk ayında hemde bende sadece soğan kürü uyguladım ve sonra hamile kaldım bu işler birazda kısmet meselesi Allah nasip edince oluyo
Yaaa, o zaman şimdi bahar dönemi de tetikler seni, elinden geldiğince dikkat etmeye çalışAlerjik canım besin ve toz hamamböceği akar alerjisi yok yok bendeeee
Amin canım inşallahKesinlikle canim .yeterki saglik olsun
İnanmıyorum ya, insan olan böyle mi der? Hiç etik bir açıklama yapmamış.Valla cnm bende gebelik sekeri vardi diyet yaomama ragmen dusmuyordu 2 hafta onden gidiyordu gelisimi dr acik acik ölü dogum yapabilirsin demisti hic unutmam vijdansizlar. Insulin kullaniyodum hemde diyete devam ettim . Erken dogum riskimde vardi . Bu durumda dogum evinde dogum yapman daha ii olur drdiler 3 tane baska ozel hast gittim . 6hafta hastanede yattim ciktim sancim cikiuordu kasilmalar vardi ama ben gram agri sanci hissetmiyordum gun asiri kontrolle yatis veriyolardi. En son suyum geldide gittim dogurdum 36haftalik 3680 gr dogdu kucuk bisey bekliyolardi dursa 4u gecerdi heraldecikaramazdim . Senin ne cn mtam olarak olesanta previya vardi bende son haftalarda gecti saka gibi bir gebekikti burnumdan geldi hep korkuyla gecti
Bende ilk basta korkuyordum ama gore gore alistim rugan ayakkabi gibiAllahım yaaa cok guldum inanBen hayatta olduremem bile aninda kocisi cagiririm oda yoksa evde yanimda kim kaliyorsa ona soylerim
Ben normal dogum yaptim canim dr bayandi ve acaip aksi biseydi. Dogumevinde dogum yapmistim ne cikarsa bahtima hesabi. Bu defa ozel hast gidecegim insallah bi hamis kalayimda :) ama yine bayan dr tercih ederim esim kesinlikle istemiyor erkek dr. Bu arada takipci konusunda resmen saksakcilari var. Dr adi cagri gulumser. Paylasimlarini faydali buldum ama cok relax bir dr bu tavrinin hastayi rahatlatacagini dusunuyorum . Ben eskiden tup bebek merkezinde calisiyordum canimO insta da ki doktorlar takipçi satın alıyor. Neredeyse hepsi. Ben özellikle erkek doktor seçmesini öneririm tüm Doğum yapacak arkadaşlarım çünkü minyon ve zayıf kadın Doğum doktorları bebeği kaldıramıyor bebek sezeryanla anımda güçlü bir şekilde alınması lazım. Fakat minik kolları kısa doktorumuz bebeği kaldırMıyooor..
Sonra ne mi oluyor hemşire doktor ne varsa elini daldırıyor.
Aman diyim erkek doktor. Defalarca Doğuma giren. Biri olarak söylüyorum.
Eşimde ilk hamile kaldığımda hemen erkek doktor araştırdı.
Tabi tercih meselesi
Not : cinsiyetçi yaklaşımlardan çok çok uzağımdır. Aman yanlış anlaşılmasın
Sagol canim .cumlemizin evkadina saglik sihhat versin rabbim... ayy canim cok korkunc insallah 2.gebeliginde tekrarlamaz bu durum. Bende senin gibi korkuyorum ama isrtiyorumda .6 ay deneyip olmazsa oluruna birakicamİnanmıyorum ya, insan olan böyle mi der? Hiç etik bir açıklama yapmamış.
Devlettekiler artık hasta görmekten bıktıkları için ondan böyle tavır sergiliyorlar.
Maşallah kilosu çok çok iyi canım, bende 40. haftamda doğurdum 3.300'dü bebişim benim de
Allah kurtarmış canım, kızına bundan sonra sağlık ve sıhhat nasip etsin her daim...
Benimde canım doğumun başladığı akşam plesanta erken ayrıldı eşinden, normalde biliyorsun plesanta müdahale ile alınıyor doğumdan sonra, ama benim doğum başladığında sancılarım varken ayrılmış. Şimdi tekrar hamilelik olursa yine aynı risk var %20 oranda... Hem çok istiyorum hem çok korkuyorum.
O nedenle baktım olmuyor cidden diyeceğim benim için hayırlısı böyleymiş. Çünkü anne-bebek ölümlerine yol açıyor.
Allah korusun.
Cok sukur melegin gelmis :). Cevre baskisi zaten 1. Stres faktoru herkes bekliyor geriyorlar insani. Cok beklemeden gelmis ne guzel saglicakla devam etsin insallahAmin inşallah kucağımıza almakta nasip olur. 7.ayımdı bu ay aslında burda çok bekleyenler var onların yanında benim beklediğim süre hiç kalır ama işte her ay olumsuz görüp çevre baskısını da yiyince geriliyor insan. Çok şükür kist yoktu ben yinede soğan kürü denedin ondan önce hayıt içtim soğanla beraber havuç yedim bol bol narla birlikte. Belirti okudum burda o kadar hiçbiri bana uymuyordu ben olduğuna inanamadım o yüzden.
hayır hayır kuzum hiç bakma bile artık doktor tamam dediyse tamamdır inan bana, birşey olsa söylerdi zaten, bize de mesela çok çok mükemmel değil ama doğal yoldan hamile kalırsın dedi, aynen bu cümleyi kurdu ve oldu çok şükür.Ben nedense hala sevinemedim canım
İçim şu yönden rahat, Allah böyle nasip ediyorsa bize şu an da elbet bizim için de vardır bir hikmeti.. İçim içimi yiyiyor hala sanırım tam anlamıyla şoku atlamadım zaar
İnan sperm testinden zerre anlamazdım, şimdi KK'da görsem yorumlar hale geldim.
Kaç gündür nette sperm çeşitlerine bakıyorum kafayı yiyecem artık, midem bulandı.
Evet normal yolla da olurmuş, hatta test sonucu hakkında bilgi veren tüp bebek kadın doğumcu, tüp bebeğe gerek yok, aşılama da tercih etmeyin dedi.
Bu ay yumurta takibi önerdi, bende istiyordum zaten; Mart ayında böyle deneyeceğiz.
Sen nasılsın canım? Daha iyi misin artık, toplarlamışsındır biraz daha, havalarda iyileşiyor daha iyi hissedersin inşallah.
Artık soğuk olmadığı zamanlarda yürüyüşlere başla
Oyy kuzum benim, sen de iyi ki varsın Bilge teyzemiz çok teşekkürlerO zamaaaaan topigimizin ilk meyvesinden gelen prenses iyiki varsin. Annen senin icin cok heycanlııı
Çok teşekkürler canım :) Darısı bekleyen, isteyen herkesin başına inşallah .Kıyamam ne tatlısın:)
Çok sevindim miniğine
Canım bence de testleri yapabiliyorsak yapmanda fayda var tabi eşinle oturup konuşmalısın
Hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Ben doktorumla bugün telefonda görüştüm canım, kötü değil ancak biz yine de doktorlar olarak daha garanticiyiz bu nedenle 1.5 ve üstü olsa daha iyi olurdu dedi. Rezervin fena değil dedi şimdilik. Ama kısa sürede hamilelik olursa elbette iyi olur diye yorumladı.
Senin doktorun bu sonuca göre neden hemen böyle yönlendirdi ki, şaşırdım ben şimdiKaç yaşındasın?
Yaş faktörü de önemliymiş yumurta rezervi için diye biliyorum.
Hayırlı olsun bu arada canım, Allah tamamına erdirsin.
Evet kuzum benim 0,97 yani düşük seninde pek yüksek değil, ama bana bile doktorum ; gebe kalırsın çok rahat 0,01 bile kalabiliyor , ama rezerv az olduğu için acele etmemiz gerekir dedi.Aşılama olacaktı ama kist olduğu için olmuyor.Takılma yani sen de amh değerine.Rabbim verince veriyor kuzum.Kızçeler günaydın hepinize
Hafta sonu eşimle birlikte sonuç göstermeye gittiğimizde benden de AMH istedi, daha önce hiç yaptırmamıştım bende gitmişken halledeyim dedim.
Sonucum bugün 1.3 çıkmış. Netten kontrol ettiğimde 2-4 arası normal diyor bazı yerlerde de 1-3 arası normal diyor.
Doktorumu aradım ama sezeryandeymiştekrar arayacağım.
Aranızda bilen var mı yumurta rezervim nasıl şimdi benim?