Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy yerim sizi kesin unutmuşlar canım göbek bağını kesmeyi gidinde bi kestiriverin. Şaka maka gitmen iyi olur canım. Yani anneye düşkün bağlı olmaları güzel ama aşırısı da zararlı.
Asiri dozda bizimki malesef. Cnm dun misafirlikteydim cocuk odasinda oturdum yaninda herkes sasirdi .esimlede atistik biraz cok yuz veriyorsun diyo . Ilgisi yok sarilip opmek istiyor tersleyip izin vermicrk halim yok demi .

Aynen canım sana katılıyorum usg ile bakmayacaksa kendi ilgilenmicekse ne anlamı var. Dediğin gibi Rabbim herkesi iyi doktorlarla karşılaştırsın gerçekten çok önemli ve hayati bir konu çünkü.

Sağol kuzum çok şükür iyi gidiyoruz şimdilik ama il değişince napıcaz bilmiyorum. O zamanda eşime güveniyorum.

Sen daha iyisin artık dimi kuzum ilaçlarla
AA neden il değişiyorsunuz senin için zor olacak sanki
Kuzummiyiyim resmen çile çekmişim ilaç aldığımda yaşadığımı fark ettim.. çok şükür

Asiri dozda bizimki malesef. Cnm dun misafirlikteydim cocuk odasinda oturdum yaninda herkes sasirdi .esimlede atistik biraz cok yuz veriyorsun diyo . Ilgisi yok sarilip opmek istiyor tersleyip izin vermicrk halim yok demi .

Anne yüreği kuzum tabi ki tersleyemezsin ama doktora gitmekle gerçekten iyi yaparsın. Önümüzde Rabbim sağlık verirse koca bir hayat var. Kreş okul vs derken zorlanmanız çok muhtemel şu durumda. Ama şimdiden uzmanından aldığınız destekle bu durumu düzeltmenizin yolu var. Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel bir yol alırsınız güzel kızçeyle bu durumu en zararsız şekilde atlatırsınız.

Aynen canım sana katılıyorum usg ile bakmayacaksa kendi ilgilenmicekse ne anlamı var. Dediğin gibi Rabbim herkesi iyi doktorlarla karşılaştırsın gerçekten çok önemli ve hayati bir konu çünkü.
Evet cnm .hele bu dogum konusu bir baska. Bu dogum sirasinda tam vardiya degisiyor ben sanci salonumdayim ama bittim artik eminim doguruyorum hocam bir bakin bem deminki gibi degilim dogum basladi heralde dedim yok dediler sen bugun dogurmazsin hayir dedim doguruyorum lutfen bakin yine bakmadi 3 tane dr a resmen baksin diye yalvardim en son ebe geciyodu ona dedim bi bakti bebegin kafasi gelmis korktular bu sefer pislikler . Apar topar goturduler :))). Kadin dogum dr u kinusimda biraz sanssizim

Insallah insallah canim. Herseyin farkindayim ve gidecegim su isimi halledeyimde :) .

AA neden il değişiyorsunuz senin için zor olacak sanki
Kuzummiyiyim resmen çile çekmişim ilaç aldığımda yaşadığımı fark ettim.. çok şükür

Kuzum burası bizim için geçiciydi zaten Ankara eşimin memleketi.

Aynen canım ya çektiğin büyük çileydi ve Allah korusun çok da tehlikeliydi. İlaç kullanman konusunda seni korkutan doktoruna çok kızıyorum. Senin hastalığında ilaç kullanmama durumu çok ciddi sonuçları olan bir şey.
Bazılarında hamilelikle astım ve alerjik astım duraksaya biliyormuş ama sende aksine artış bile gösterdi. Böylesi iyi oldu canım sen iyiysen bebişte iyi aksi takdirde ikinizin de canı tehlikedeydi.

Aaa ne güzel bizim de Ankara Mamak ta bi evimiz var arada gidiyoruz inşallah görüşebiliriz gittiğimde :)
Evet bende allerjik astım geriler diye düşündüm fakat daha da arttı. ESkiden ilaçları hergün alıyordum şuan 4 günde bir alıyorum beni yine götürüyor. 3. Aydan sonra hergün alacağım organ gelişimi olsun sonrası daha rahat geçecek inşallah

Üffff sinir oluyorum şöyle tiplere sırf böyle doktorlar yüzünden insanlar sağlıkçılara ters bakıyor yıllardır.
Dikkate almazlar sonrada tutuşurlar. İnsanları cahil yerine koymuşlar bir kere sadece kendileri biliyor sanki herşeyi.

Allah bundan sonrası için iyilerle karşılaştırsın kuzum gerçekten de insanı korkutuyorlar. Canımız onların ellerinde ama onlar insaflıysa vicdanlıysa ne ala aksi takdirde sonuçlar trajedi oluyor.

Oooo süper kuzum inşallah görüşürüz geldiğinde.

4 günde bir alman yeterli geliyorsa bu bile harika bişey canım Rabbim onuda seni de korusun. 3 ayı atlatınca da eminim daha güzel geçecek herşey.

Evet kuzum ya hele ki ben kadın Doğumda gördüklerimi anlatsam... o kadar kötü ki.
Geçen gün bi doktor sezeryanla sırasında bebeği çıkarırken düşürdü bebek kaydığı için tam tutamamış çocuğun kemikleri kırık şuan tedavi altında..
Aileye doğuştan kırık demişler dalar biz anlattık geldiğinde kırıldığını..
Kamu davası açıldı neler var neler
Allahtan bebek iyi şuan alçıya alındı

Evet cnm yaa . Islerini sevmeden yaptiklari icin bu boyle . . Oyle iste :)

Offf Allahim en korktugum sey... bide insta dr lar var aman Allahim mukemmeller ... benim dogumdada kiziminzor tutular ve boynunda tirnak izi vardi koluda mosmordu sikayet etmedigime hala boyle bahsi gectikce pismanlik duyuyorum

O zamaaaaan topigimizin ilk meyvesinden gelen prenses iyiki varsin. Annen senin icin cok heycanlııı

Ayyyy azraaa benim evimden hamambocegi cikiyor yagmurlu havlarda o gece mutlaka antirede kendisyle karsilasiyoruz meraba gardas nereye boyle diyip saaaap terligi kafasina indiriyorum sonrada esimi uyandiriyorum lesleri topluyo
Allahım yaaa cok guldum inan Ben hayatta olduremem bile aninda kocisi cagiririm oda yoksa evde yanimda kim kaliyorsa ona soylerim

Offf Allahim en korktugum sey... bide insta dr lar var aman Allahim mukemmeller ... benim dogumdada kiziminzor tutular ve boynunda tirnak izi vardi koluda mosmordu sikayet etmedigime hala boyle bahsi gectikce pismanlik duyuyorum
O insta da ki doktorlar takipçi satın alıyor. Neredeyse hepsi. Ben özellikle erkek doktor seçmesini öneririm tüm Doğum yapacak arkadaşlarım çünkü minyon ve zayıf kadın Doğum doktorları bebeği kaldıramıyor bebek sezeryanla anımda güçlü bir şekilde alınması lazım. Fakat minik kolları kısa doktorumuz bebeği kaldırMıyooor..
Sonra ne mi oluyor hemşire doktor ne varsa elini daldırıyor.
Aman diyim erkek doktor. Defalarca Doğuma giren. Biri olarak söylüyorum.
Eşimde ilk hamile kaldığımda hemen erkek doktor araştırdı.
Tabi tercih meselesi
Not : cinsiyetçi yaklaşımlardan çok çok uzağımdır. Aman yanlış anlaşılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…