Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kramlar hamilelikte oluyo inşallah hamilesindir bu ay olmasa bile soğan kürü ile ikinci ay hamile kalan arkadaşımızda var stres olmamak en doğrusu oluyo elinden geldiğince
Canım inşallah öyledir. Bugüne kadar stresim yoktu bugün oldu niyeyse yarını bekledigim için heralde. Ben ikisine de hazırlamıştım kendimi bebiş yoksa hsg çektiririm diyordum bakalım sonuç be olacak.

Kızlar yazamadım bugun dr gittim bata bakılırsa 5+3 yumurtlama 4+3 dr karnımdan göremedi keseyi kan testi istedi artış var mı diye 20 subatta bat günümde yaptıgımda 121. Cıktı bugunku sonuc 3580 cıktı dr dediki yükselişe bakılırsa gebelik var 2 hafta sonra gel dedi aslında alttan muayne neden etmedi anlamadım alttan bakınca kese bu hafta gözüküyor aslında suan hastane bakıyorum bu dr cok kabaydı herseye bagırdı folık asiti bile sormadı ben soyledim hamilelik oncesi kullanıyordum bitti aynısını kullanayım mı dıye git eczaneye sor al kullan işte dedi ben şok oldum boyle dr mu olur

Şikayet edeceksin aslında böyle doktorları ne kadar önemli folik asit basıl birşey söylemez hayret edilesi ya

Tavirlara hareketlere bak sen sanki babasinin kizina bedava bakiyor. Birak sen onu hangi sehirdesin onu soyle istersen herkes bi alternatif sunar sana. Bu arada insallah beybistir ki zaten bariz belli geliyor bir melegimiz daha

Insallahh. Benim 1 kizim var Rabbim ona omur versin 2.icin ugrasiyorum. Cok baski var ustumde her ortamda muhabbet ayni kardess kardes :)
Yaa dimi doğurursun bu sefer kardeş muhabbeti başlar hep stres hepp:)) valla ben kimseye karışmam kimseye demem ki çocuk yokmu kardeş nerde.kimsenin özeline girmem bana denk gelenlere bak.

Tavirlara hareketlere bak sen sanki babasinin kizina bedava bakiyor. Birak sen onu hangi sehirdesin onu soyle istersen herkes bi alternatif sunar sana. Bu arada insallah beybistir ki zaten bariz belli geliyor bir melegimiz daha
Sorma canım kadınlar gidiyo bir övüyolar dru sorma bisey sormazsan süpersin
Ankaradayım canım oglumda tüm özellere gittim müzeyyen güneş dr varsı muayneaine gittim zübeyde hanım kadın dogum hastanesinde yaptım ama özelden eksik degıldı .düşük yaptıgımda gazi üniversteaine gittim şimdi ya gazi üniveratesi yada medisis hastanesine gidicem.inşallah kalp atısını duyarım da rahatlarım

Şikayet edeceksin aslında böyle doktorları ne kadar önemli folik asit basıl birşey söylemez hayret edilesi ya
Ettim zaten canım eşimle böyle doktor mu olur hiç hadi ben sormadım bilmiyorum kullanmadım ne olcak bi sorun olsa kabul edecek mi hem ne ilk gebelik mi falan sormadı ben söyledim tek tek hımm tamm diye geciştirdi

Insallahh. Benim 1 kizim var Rabbim ona omur versin 2.icin ugrasiyorum. Cok baski var ustumde her ortamda muhabbet ayni kardess kardes :)
Bende de ynı baskı vardı canım gecen sene basladı illa kardes diye kan verdim yanımdaydı öğrendi kardesi olacagını bir görsen para biriktirdi beşik alcam oyuncak alcam diye herkese anlattı sonra düşük yaptım tabi anlatamadık ne oldugunu dr zamanla unutur dedi biz bıraz gecikecek dedim arada hala gelir göbegımı öper hadı gel artık cok sıkıldım beklemekten diyor.simdi demiyoruz kardes falan ama inşallah oğlumun duasıyla sagsalım kucagıöıza alırız

Ayy vallahi gitme ona birdaha neyini övüyorlar anlamiyorum. Azarlanmak felan hoslarina gidiyor heralde. Sen kendi bildigin guvendigin yere git canisi. Ayrica icini de ferah tut insallah saglikli bir gebelik olur

Insallah insallahh sag saglim gelsin. Bemimde bi kimyasal oldu cok hevesleniyordu kizim bizde kardes gekiyo diye soyledik ama malesef devam etmedi gebelik. Uzun sure kardesim diye diye optu gobusu dedigin gibi :). Hayirlisi olsun. Ankaradaymissin sanirim medisis hast daha omce gittinmi yeni acildi cok merak ediyorum bende orayi. Suan magnete gidiyorum dr um ii yarin gidicem hatta bakalim

Ayy vallahi gitme ona birdaha neyini övüyorlar anlamiyorum. Azarlanmak felan hoslarina gidiyor heralde. Sen kendi bildigin guvendigin yere git canisi. Ayrica icini de ferah tut insallah saglikli bir gebelik olur
İnşallah canım heryerden araştıeıyorum canım iyi bir yer bulucam inşallah

Hep aynı deseneevet canım ankaradayım aslen izmirliyim 6 senedir keçiörendeyim.evet yeni acıldı canım arastırdım dr ları zehai tahirden gelmişler proflar miş eltimle aramizda 1 ay var 8 haftalık hamile oda onun için arastırmıstım kısmet bana da oldu daha yeni arastırmak lazım

Bana uzak ben cankayadayim ama sonicta nere gidersem gideyim araba ile godecegim icin cok sorun degil. Ben dogumumu zekai rahirde yapmistim . Sen hangi dr a gittinde sana oyle davrandi yaa pislik :). Muayene ucreti ne kdr cnm oranin

Magnete tandoğanda görmüştüm çankayada o mu canım hiç bakmadım orası bize baya uzak

Bana uzak ben cankayadayim ama sonicta nere gidersem gideyim araba ile godecegim icin cok sorun degil. Ben dogumumu zekai rahirde yapmistim . Sen hangi dr a gittinde sana oyle davrandi yaa pislik :). Muayene ucreti ne kdr cnm oranin
Etlik zübeyde hanıma gittim hüseyin ismi polikinlik 11 demiş devamlı randevu bulamayınca mecbur kaldım.dogum paketi sordum canım 6000 tl bu hafta kapsamlı gidip görüşücem bide gaziden randevu alıcam orası da güzel özel odada dogum imkanı var ücretleride iyi 260 falan test için para ödemiyorsun bide 11 haftadan büyükse almıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…