Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Astımla ilgiliydii ilaç kullanmayınca ataklar geçirdim ama çok şükür iyiyim canım sağolasın :)
Tekrar geçmişler olsun canım, astım konusunda hiç bilgim yok. Senin astımın alerjik mi kronik mi?
İnşallah bu derecede yinelemez..

ohh çok güzel kuzum bak demiştim sana diğer değerlerle birlikte bakıyorlar diye , boşuna üzdün kendini. Allahım hayırlısıyla verir kalbindekini sen içini ferah tut bebişim

Valla cnm bende gebelik sekeri vardi diyet yaomama ragmen dusmuyordu 2 hafta onden gidiyordu gelisimi dr acik acik ölü dogum yapabilirsin demisti hic unutmam vijdansizlar. Insulin kullaniyodum hemde diyete devam ettim . Erken dogum riskimde vardi . Bu durumda dogum evinde dogum yapman daha ii olur drdiler 3 tane baska ozel hast gittim . 6hafta hastanede yattim ciktim sancim cikiuordu kasilmalar vardi ama ben gram agri sanci hissetmiyordum gun asiri kontrolle yatis veriyolardi. En son suyum geldide gittim dogurdum 36haftalik 3680 gr dogdu kucuk bisey bekliyolardi dursa 4u gecerdi heraldecikaramazdim . Senin ne cn mtam olarak olesanta previya vardi bende son haftalarda gecti saka gibi bir gebekikti burnumdan geldi hep korkuyla gecti

Tövbe yaaa bu nasıl kadın doğumcuymuş öyle devlette de olsa doktorlar kendisi bakıyor ultrasona ne alakaymış ultrason bölümüne gitmek. Bende kadın doğum hastanesine gidiyorum devlette. Beni bir kere yolladı doktorum ultrason bölümüne ondada boş gebelik kesinleşsin diye büyük ultrasonda bakılması için ona da üzerine kanaması var acil yazdı hemen girmiştim. Senin devlet hastanesi serüveni iyi geçmemiş kuzum neyse git bakalım özele durumunu bir kontrol ettirmiş olursun bari.

Bu arada hangi ildesin canım kızdım ben bu doktoraaaa

Ay canım naber Evet kuzum spermiyogram testini eğer hastanede yapılması tercih edilecekse zaten o hastanenin aynı zamanda tüp bebek alanı da olması lazımmış. Benim sürekli gittiğim hastanede yaptırdık. Sonuç çıkınca ordaki tüp bebek bölümünde çalışan kadın doğum doktoru ilk etapta sonuçları yorumladı, morfoloji 0 olmasına rağmen tüp bebeğe gerek yok, normal yolla devam diyerek beni şoka soktu
Kendi doktorumda öyle söylüyor üzerinde durulacak mevzu değil diyor; sayı çok iyi hareketlilikte fena değil diyor
%0 evet ama anomali %20 olduğundan mı acaba önemsenmiyor bilemedim.
ne diye o zaman sperm testi istiyorsunuz yahuuu dimi ama elimizdeki sonuca mı inanayım yoksa doktorlara mı şaşırdım artık

Hastane hastane doktor doktor farkediyor gerçekten de. Ben şuan devletin kadın doğum ve çocuk hastanesine gidiyorum canım. Şansıma mı ne karşıma çıkan doktorların hepsi çok iyi ve ilgili. Önceki gebelikte birde üniversite hastanesine gideyim dedim uzak olmasına rağmen gitmez olaydım. Beni 30 sn muayene etti yolladı kese boş 2 hafta sonra gel dedi sadece başka ne bi açıklama ne bişey zaten boş kese görmekten gına gelmiş 30 sn yollanır mı ya

Canlarım günaydınlar, kıyamam ben size günümü de unutmamışsınız ya ne kadar tatlısınız Sağolun,varolun..
Benim çin takvimi ve kolye testim tuttu bebişlerim :) Veeeee;
"Bir Prensenin annesi olacakmışım"
Düden beri o kadar heyecanlıyım ki anlatamam size, remen hamişlikte boyut atlamış gibiyim cinsiyeti öğrendikten sonra
Gece uyuyamadım sevincimden

Sadece daha önce bir düşüğüm olması , sebebinin turner sendromu olması ve de 35 yaş üzeri olmamdan dolayı doktorum NIPT testi ve Fetal DNA testi yaptırmamızı öneriyor, bu testler yurtdışında yapılıyormuş, biraz düşünün dedi ama biz düşünmeden yaptıralım içimiz rahat etsin dedik.
Dün ultrasona girerken en büyük dileğim onu sağlıklı ve tüm uzuvlatı tam görmekti, binlerce kez şükürler olsun ki herşeyi sağlıklı ve yerli yerinde minnoşumun :)

Ama tabi ona rağmen tedbiri elden bırakmak istemedik. Bende durumlar böyle kızçelerim.
Rabbim tez zamana hepinize yaşatsın bu mutluluğu ,dualarımdasınız her gece inanın

Kuzum bende Aln cns kuzuya katılıyorum rezervin normal. Rezervden ziyade yumurtaların kaliteli olması daha önemli bence. Bir sürü yumurtan olupta gelişmedikten sonra ne anlamı var. pko larında rezervi yüksektir azranın gibi ama önemli olan gelişmesi

Ah canim o kdar saskinimki . Gecen hafta iyiki gitmedim simdi hic degilse adetli denk gelmis oldum. Ama boyle olunca istemedim devam etmem sonucumu alirim sadece . Ankaradayim canim zekai tahir burak nami deger buyukdogum hastanesi . Sen hangi ildesin cnm

Kıyamam ne tatlısın:)
Çok sevindim miniğine
Canım bence de testleri yapabiliyorsak yapmanda fayda var tabi eşinle oturup konuşmalısın
Hayırla sağlıkla gelsin inşallah

haydii lilili lili lili lili yaaaar :)) çok çok sevindim bitanem adına, bak demiştim ben sana ama dieğr değerlerle birlikte değerlendiriyorlar diye, zaten çok aşırı herkesin muhteşem çıkmıyormuş tabi işin içine girince anlıyorsun bunu, diğer anomaliler herkeste oluyor kuzum ondan doğal karşılıyorlar, en önemli cümle, normal yolla bebişiniz olur demeleri, çok şükür ki öyle de olmuş çok ama çok mutlu oldum senin adına

İyi doktorlara denk gelmene çok sevindim kuzummm
E kalbin temiz o yüzden :)

sıpaya bak sen bence beğendi canım ama onu bırakman hoşuna gitmediği için naz yapıyor cimcime.
Hadi gel cantana biseyler koyalim dedim .bigenmedim diyo peki ozaman arkadasina hediye edelim dedim yok yok bigendim diyo . Anladi sabah birakicami sabaha kadar 6kerr agladi annee dittinmi biraktinmiii su kendi isimi halledeyim onuda dr a goturucem gobek bagimizi kesmeyi unutmus olabilirler

Alerjik canım besin ve toz hamamböceği akar alerjisi yok yok bendeeee
Ayyyy azraaa benim evimden hamambocegi cikiyor yagmurlu havlarda o gece mutlaka antirede kendisyle karsilasiyoruz meraba gardas nereye boyle diyip saaaap terligi kafasina indiriyorum sonrada esimi uyandiriyorum lesleri topluyo

Pek namı değermiş canım tanışmak istemem o hastaneyle o zaman. Ben Konyadayım canım ama yaza Ankara ya taşınıcam bende. Şimdilik bu hastaneyle idare ediyorum rahatım iyi. Ama oraya gelince artık iş eşimde onun hastane çevresi iyi düzgün bir hastanede devam ederim diye düşünüyorum hayırlısı olur inşallah.

Dinlerken iyi dinledi hic bisey sormadi cunku bem hersryi anlattim :))) . Usg de yapsa devam ederdim ama kendi yaomicaksa bir anlami yok benim icin... iyi dr a denk gelmene cok sevindim.cnm. Allah herkesi iyi drla karsilastirsin. Bu ozeldeki dr um azcik eli sert ama bilgili ve ilgili .

Ayyy yerim sizi kesin unutmuşlar canım göbek bağını kesmeyi gidinde bi kestiriverin. Şaka maka gitmen iyi olur canım. Yani anneye düşkün bağlı olmaları güzel ama aşırısı da zararlı.

Aaaa cnm ne guzel. Ankaramiz senlenicek . Zaten tasiniyor butun hastaneler cnm bilkemte sehir hastanesi acildi tum hastaneler tasiniyor sirayla .cuma gunu numune tasiniyomus :)). Ozel olarak ben magnete gidiyorum . . Buyuk digum cok kalabalik bikmislar dr lar ama tabi bu bir gerekce degil ilgilenmemek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…