Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim arkadaşım amh 0.5ile hamile kaldıdoktorlara göre imkansızı :)
Benim amh değerim 14 dü 9ay hamile kalamadım
Aslında kapasite mükemmel ama yumurta gelişmiyor neyleyim :)
Arkadaşımın 1.9 du ilk ay hamile kaldı
Amh testinin kiti çoğu hastane de yeterli değil özellikle ünv hastanesi sonuçlarını dikkate almak lazım.

Canim zaten kan verdim esim sonuclarimi cikaricak yarin sonuclarla gidecegim yani. Aynen ben ozel hastanede kan vermeyi pek sevmiyorum hem ucuk ucret hemde dedigin gibi yetersiz. Cok tesekkur ederim cnm

0.5 ile mi? Mucize gerçekten şahsen ben nette referans aralıklarını görünce kendim için kritik demeye başladım halbuki
Evet canım gittiğim hastane zaten özel bir üniversite hastanesi, A plus hastane statüsünde; donanımlıdır herhalde

Evet cnm iste 2.yada 3.gun en gec .kan sonuclarimla gidicem bakalim. Amh istedigini sanmiyorum zaten 1 tup kan aldilar bakalim eksik varsa yarin tekrar gittigim yerde veririm.

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin soğan kürüyle daha nice gebeliklere inşallah Allah herkese nasip etsin

Bizim bir komsu tek yumurtalik ile hamile kaldi. Esi dr a kisti vardi hocam gecmismi demis ne kisti esinin yumurtaligi bile yokki sen kist diyorsun demis. Yani imkansiz diye birsey yok yeterki Rabbim ol desin ne zaman umudumu kaybetsem bu aklima geliyor

Evet cnm iste 2.yada 3.gun en gec .kan sonuclarimla gidicem bakalim. Amh istedigini sanmiyorum zaten 1 tup kan aldilar bakalim eksik varsa yarin tekrar gittigim yerde veririm.
Canım senin reglin gelmiş o zamaniyi bari ruh halin düzene girer yavaştan
Şu durumda gözünaydın demek istiyorum Hadi inşallah sonuçlarında gayet iyi çıkar.
Devlet hastaneleri de maalesef öyle, geçtiğimiz yıl bende gitmek zorunda kalmıştım, gitmez olaydım.

Canım çok şükür iyiyim hamile kalma süreci zor hamilelik daha da zor :)
İnşallah kısa sürede tadarsın öpüyorum :)
Yaa canimsin cok tsk ederim bende cok cok opuyorum. Minise de kendine cok iyi bak. Insallah daha daha iyi olursun canim cok gecmis olsun

Ayy ne vak'alar ne mucizeler var gerçekten, inanırım canım. Allah gerçekten çok büyük.
Beterin beteri var derler ya hani ben de onu düşünerek motive edip moodumu yükseltmeye çalışırım.
Bu halimize çok şükür, yeter ki sağlığımız olsun, gerisi gelir bir şekilde.

Evet cnm lekeler kirmiziya dondu cok sukur yaa . Aynen modum duzeldi hatta ekstra enerjim var . Hemde dogumevine gittim canim. Dogumuda ben bu hast yaptim beni ozel hastaneler yonlendirdi biaz riskliydi yaram cok bu hastanede hahaha

Kesinlikle canim .yeterki saglik olsun

Kizimada canta aldim. Teyzesine birakmistim etkileniyorya cnm birakinca. Sana hediye aldim dedim cantayi hic begenmedi sipa nasil bozuldum

Evet cnm lekeler kirmiziya dondu cok sukur yaa . Aynen modum duzeldi hatta ekstra enerjim var . Hemde dogumevine gittim canim. Dogumuda ben bu hast yaptim beni ozel hastaneler yonlendirdi biaz riskliydi yaram cok bu hastanede hahaha
Uzun süre regl gelmeyince eğer geldiğinde ağrın sancın varsa papatya çayını şiddetle öneririm
beni bu dönemde çok gevşetiyor çünkü
senin de mi canım, ne riskin vardı; benim kadar olamazdır herhalde, benimde doğumum riskli oldu,; plesanta dekolmen hemde

Arkadaslar aklima geldi. Bir arkadas soyledide corekotu kuru uzum yag karisimi yapiyolarmis cok fayda ediyomus gebe kalmak icin. Bilgisi olan varmi arastirmadim henuz bakacagim bi . Ve gunde 1 yemek kasigi hakiki zeytinyagi ic demisler

Kuzum spermiogramı senin doktorun istediyse yorumlayacaktır zaten, ama farklı görüş te alayım içim rahat etsin diyorsan git tabii ki, doktorunun uzmanlık alanı tüp bebek mi peki, belki benimkinin uzmanlık alanı da olduğu için yorumlamıştır o geldi şimdi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…