Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım fazla yazamıyor bu ara. Ama bende merak edip konuşmuştum. Alerjik astımdan dolayı ciddi şekilde rahatsızlanmış ve hastaneye yattı çıktı. Şimdi iyi şükür ilaca başladı mecburen.

Aln cns Aln cns kuzum bak yokluğun farkediliyor arada bizlere yaz canım iyiyim de bizlerle ol.
Allah zor hamilelik gecirenlerin yardimcisi olsun insallah :KK43: bi can buyutmek kolay degil :KK43:

Soğan kürü sen mucize olabilir misin acabaaa:KK76:sadece 7gün içtim .akşamüstü idrarda gebelik testi yaptım beş dakikada silik gibi çizgiyi yakaladım sonra doğruu acile koştum kan verdim sonuç 360:KK200:bata 2 hadi bigün geciksin 3 gün varken aldım sonucumu:anneadayı: allahım inşallah isteyen herkese versin banada sağlıkla sonlanmayı nasip eylesin.
Ayy hayrli olsun bebeginiz. Insallah saglikla gelsin

Soğan kürü sen mucize olabilir misin acabaaa:KK76:sadece 7gün içtim .akşamüstü idrarda gebelik testi yaptım beş dakikada silik gibi çizgiyi yakaladım sonra doğruu acile koştum kan verdim sonuç 360:KK200:bata 2 hadi bigün geciksin 3 gün varken aldım sonucumu:anneadayı: allahım inşallah isteyen herkese versin banada sağlıkla sonlanmayı nasip eylesin.
ay sabah sabah cok sevindim görünce 7 gün içmeyle iyi geldiyse ne güzel
hayırlısı olsun sağsalim kucagınıza alın inşalalh :)
bende içiyorum 13. gün bugun 2 günüm kaldı.
inşallah bizlerede faydası oolur

Gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. :dua:
Ne kadar zamandır istiyordun canım biraz kendinden bahseder misin burda bekleyenlere umut olman için.

ay sabah sabah cok sevindim görünce 7 gün içmeyle iyi geldiyse ne güzel
hayırlısı olsun sağsalim kucagınıza alın inşalalh :)
bende içiyorum 13. gün bugun 2 günüm kaldı.
inşallah bizlerede faydası oolur

İnşallah canım darısı sizlerin başına inşallah.:dua:

Canım bat tarihini bildirsene sende takip edelim hep beraber ve inşallah güzel haberler alalım.:dua:

cennetkokulumm cennetkokulumm Cancazimm benim gunaydinnn:KK200:
Şimdi ben birsey soyleyecegim benim normal bat tarihi 1-2 mart olmasi gerekiyordu fakat yumurtlamam gec oldugundan ötürü bat da normal olrak ileri tarihe atiyor dimi. Oyle dusunursekte 6 mart gibi olmam gerekiyor daha cok var amaaaaaaaaaaa:halay:

Mrb kizlar ben geldiiim bir arpa boyu yol alamadim desem yeridir :KK45:. Dr cugum guzelce dinledi tamam kan ver bir bakalim dedi usg icinde randevu al dedi ben kendisi o sirada yapicak sanmistim (tedavi icin ilk defa devlet hastanesine gittim ) .neyse tamam dedim. Kan verdim usg icin gittim teee bana 14 mart diyor sagol cicim dedim. Ciktim yine ozel hastaneden randevu aldim yarin sabah tekrar gidicem . Adetin 3.gunu oluyor gec kalmamis oluyorum . cennetkokulumm cennetkokulumm Aln cns Aln cns junes junes :işsiz:

Mrb hayirki olsun cok guzel bir haber :KK66: saglikla sihhatle kavusmayi nasip etsin Allahimm. Darisida bizlere insallah :KK66: .biraz surecten bahsedermisiniz? Kac senelik evlisiniz ne kdr zamandr deniyodunuz kist varmiydi?

Mrb kizlar ben geldiiim bir arpa boyu yol alamadim desem yeridir :KK45:. Dr cugum guzelce dinledi tamam kan ver bir bakalim dedi usg icinde randevu al dedi ben kendisi o sirada yapicak sanmistim (tedavi icin ilk defa devlet hastanesine gittim ) .neyse tamam dedim. Kan verdim usg icin gittim teee bana 14 mart diyor sagol cicim dedim. Ciktim yine ozel hastaneden randevu aldim yarin sabah tekrar gidicem . Adetin 3.gunu oluyor gec kalmamis oluyorum . cennetkokulumm cennetkokulumm Aln cns Aln cns junes junes :işsiz:
Canım istersen tahlilleri yapıp öyle özele götür.
Bende devlet hastanesinde çalışıyorum..hiçbir şekilde ilgelinilmiyor malesef haklısın ...
Fakat özelde de yeterli testler kit ler yok mesela amh testi yapılmıyor usg cihazları eski yanı doktor ilgili ama işlemler tamamlamamıştır iki yerle koordine olabilirsin.
Ben kendi çalıştığım hastanede ki sonuçlarını özelde ki doktoruma götürüyorum çok da iyi oluyor

Kızçeler günaydın hepinize:KK200:
Hafta sonu eşimle birlikte sonuç göstermeye gittiğimizde benden de AMH istedi, daha önce hiç yaptırmamıştım bende gitmişken halledeyim dedim.
Sonucum bugün 1.3 çıkmış. Netten kontrol ettiğimde 2-4 arası normal diyor bazı yerlerde de 1-3 arası normal diyor.
Doktorumu aradım ama sezeryandeymiş:KK53: tekrar arayacağım.
Aranızda bilen var mı yumurta rezervim nasıl şimdi benim?:KK51:

Kızçeler günaydın hepinize:KK200:
Hafta sonu eşimle birlikte sonuç göstermeye gittiğimizde benden de AMH istedi, daha önce hiç yaptırmamıştım bende gitmişken halledeyim dedim.
Sonucum bugün 1.3 çıkmış. Netten kontrol ettiğimde 2-4 arası normal diyor bazı yerlerde de 1-3 arası normal diyor.
Doktorumu aradım ama sezeryandeymiş:KK53: tekrar arayacağım.
Aranızda bilen var mı yumurta rezervim nasıl şimdi benim?:KK51:
Canım günaydınnn
Ben tüp bebek te çalıştım 1 yıl boyunca amh testlerinde defalarca yaptık testin normal çok çok iyi değil fakat yine de düşük rezerv denilmiyor kaygılanma yaşın kaç bu arada

Selam canım, hayır adetin 3. günü aksine en iyi dönemmiş. Ben daha önce sadece 1 kez kadınlık hormonlarıyla alakalı test yaptırmıştım. Doktorum özellikle 3. günü gel demişti. Hepsi de normal çıktı. Bir tek AMH istememişti, onu da yeni yaptırdım.

junes junes canıl tedaviye başladın sanırım eşinle umarım herşey yolunda gider
@themis_ kuzum nasılsın geldi değil mi kırmızılar en son olamıyordun ben taa orda kaldım :)@badenzi canım tatlı anniş nerelerdesin
evet canım, sadece eşim için vitamin takviyesi önerdi ürolog, 2 gündür de eşim uyguluyor.
umarım canım herşey yolunda gider :KK200::dua:

X