- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Gunaydin cnm insallh . Yazarim isim bitince :)Heyecanlanmakta haklısın kuzum. İnşallah doktorunda iyidir. Herşey çok güzel geçer yarın.
Bakalım bende bir deneyeyim lahana testini tutacak mı. zaten kesin sonuç anca ultrasonda kuzum. Biz işin eğlencesindeyiz.
Allah zor hamilelik gecirenlerin yardimcisi olsun insallahCanım fazla yazamıyor bu ara. Ama bende merak edip konuşmuştum. Alerjik astımdan dolayı ciddi şekilde rahatsızlanmış ve hastaneye yattı çıktı. Şimdi iyi şükür ilaca başladı mecburen.
Aln cns kuzum bak yokluğun farkediliyor arada bizlere yaz canım iyiyim de bizlerle ol.
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah doktor kontrolünde herşey daha güzel olacaktır :)Seni gordugume sevindm cnm. Cok gecms olsun daha iyisindir insallah. Calisma yok suan adet oldum sonunda randevum var bakalim cnm.
Ayy hayrli olsun bebeginiz. Insallah saglikla gelsinSoğan kürü sen mucize olabilir misin acabaaasadece 7gün içtim .akşamüstü idrarda gebelik testi yaptım beş dakikada silik gibi çizgiyi yakaladım sonra doğruu acile koştum kan verdim sonuç 360 bata 2 hadi bigün geciksin 3 gün varken aldım sonucumu allahım inşallah isteyen herkese versin banada sağlıkla sonlanmayı nasip eylesin.
Canım benim seviyorum seni
ay sabah sabah cok sevindim görünce 7 gün içmeyle iyi geldiyse ne güzelSoğan kürü sen mucize olabilir misin acabaaasadece 7gün içtim .akşamüstü idrarda gebelik testi yaptım beş dakikada silik gibi çizgiyi yakaladım sonra doğruu acile koştum kan verdim sonuç 360 bata 2 hadi bigün geciksin 3 gün varken aldım sonucumu allahım inşallah isteyen herkese versin banada sağlıkla sonlanmayı nasip eylesin.
Soğan kürü sen mucize olabilir misin acabaaasadece 7gün içtim .akşamüstü idrarda gebelik testi yaptım beş dakikada silik gibi çizgiyi yakaladım sonra doğruu acile koştum kan verdim sonuç 360 bata 2 hadi bigün geciksin 3 gün varken aldım sonucumu allahım inşallah isteyen herkese versin banada sağlıkla sonlanmayı nasip eylesin.
Gunaydin cnm insallh . Yazarim isim bitince :)
Allah zor hamilelik gecirenlerin yardimcisi olsun insallahbi can buyutmek kolay degil
ay sabah sabah cok sevindim görünce 7 gün içmeyle iyi geldiyse ne güzel
hayırlısı olsun sağsalim kucagınıza alın inşalalh :)
bende içiyorum 13. gün bugun 2 günüm kaldı.
inşallah bizlerede faydası oolur
Canim sen nasil oldun rahatsizdinCanım merhaba çok yazamıyorum biraz sıkıntılı geçiyor süreç :)
Sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalarrr :)
Mrb hayirki olsun cok guzel bir haberSoğan kürü sen mucize olabilir misin acabaaasadece 7gün içtim .akşamüstü idrarda gebelik testi yaptım beş dakikada silik gibi çizgiyi yakaladım sonra doğruu acile koştum kan verdim sonuç 360 bata 2 hadi bigün geciksin 3 gün varken aldım sonucumu allahım inşallah isteyen herkese versin banada sağlıkla sonlanmayı nasip eylesin.
Canım çok şükür iyiyim hamile kalma süreci zor hamilelik daha da zor :)Canim sen nasil oldun rahatsizdincennetkokulumm yazmisti hastaneye felan yatmissin. Toparlandin mi biraz daha iyimisin insallah
Canım istersen tahlilleri yapıp öyle özele götür.Mrb kizlar ben geldiiim bir arpa boyu yol alamadim desem yeridir. Dr cugum guzelce dinledi tamam kan ver bir bakalim dedi usg icinde randevu al dedi ben kendisi o sirada yapicak sanmistim (tedavi icin ilk defa devlet hastanesine gittim ) .neyse tamam dedim. Kan verdim usg icin gittim teee bana 14 mart diyor sagol cicim dedim. Ciktim yine ozel hastaneden randevu aldim yarin sabah tekrar gidicem . Adetin 3.gunu oluyor gec kalmamis oluyorum . cennetkokulumm Aln cns junes
Canım günaydınnnKızçeler günaydın hepinize
Hafta sonu eşimle birlikte sonuç göstermeye gittiğimizde benden de AMH istedi, daha önce hiç yaptırmamıştım bende gitmişken halledeyim dedim.
Sonucum bugün 1.3 çıkmış. Netten kontrol ettiğimde 2-4 arası normal diyor bazı yerlerde de 1-3 arası normal diyor.
Doktorumu aradım ama sezeryandeymiştekrar arayacağım.
Aranızda bilen var mı yumurta rezervim nasıl şimdi benim?
Selam canım, hayır adetin 3. günü aksine en iyi dönemmiş. Ben daha önce sadece 1 kez kadınlık hormonlarıyla alakalı test yaptırmıştım. Doktorum özellikle 3. günü gel demişti. Hepsi de normal çıktı. Bir tek AMH istememişti, onu da yeni yaptırdım.Mrb kizlar ben geldiiim bir arpa boyu yol alamadim desem yeridir. Dr cugum guzelce dinledi tamam kan ver bir bakalim dedi usg icinde randevu al dedi ben kendisi o sirada yapicak sanmistim (tedavi icin ilk defa devlet hastanesine gittim ) .neyse tamam dedim. Kan verdim usg icin gittim teee bana 14 mart diyor sagol cicim dedim. Ciktim yine ozel hastaneden randevu aldim yarin sabah tekrar gidicem . Adetin 3.gunu oluyor gec kalmamis oluyorum . cennetkokulumm Aln cns junes
evet canım, sadece eşim için vitamin takviyesi önerdi ürolog, 2 gündür de eşim uyguluyor.