Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cennetkokulumm azra diye bir arkadas vardi yaziyormu hic ben hic denk gelmiyorum kac zamandir

Canım fazla yazamıyor bu ara. Ama bende merak edip konuşmuştum. Alerjik astımdan dolayı ciddi şekilde rahatsızlanmış ve hastaneye yattı çıktı. Şimdi iyi şükür ilaca başladı mecburen.

Aln cns kuzum bak yokluğun farkediliyor arada bizlere yaz canım iyiyim de bizlerle ol.

Yahu bende kaç gündür bir akıntı var bir akıntı var hiç sormayın Eeeee demekki boşuna aşk yaşamıyorum sogancıgımla
nası bi akıntı tarif etsene kuzum.
benimde ilk defa bu yumurtlama dönemim bol akıntılı ve acısız geçti.
normalde daha az akıntı ve bariz kasık ağrılarım olurdu.
yumurtlama dönemim geçti olabildiğince değerlendirdik.
soğan suyunda son 3 günüm kalıyor. perşembe iççem son
umarım ikimizede şifa olur.
şuandada yumurtlama akıntısı değil ama beyaz bazen sarı kuruyunca kireç gibi olan bi akıntı va.r
hadi bakalımmm bilemedim

Benimki de seffaf diil ona eminim beyaz bi akinti gun icin de kac defa oluyor onu bile sayamiyorum yani. Biz seninle beraber baslamistik bende son persembe icecem. Hadi bakalim insallah faydasi olmustur da beybis haberini aliriz bi an once canisi

Benimki de seffaf diil ona eminim beyaz bi akinti gun icin de kac defa oluyor onu bile sayamiyorum yani. Biz seninle beraber baslamistik bende son persembe icecem. Hadi bakalim insallah faydasi olmustur da beybis haberini aliriz bi an once canisi
aynen canım beraber başlamıştık hayırlısıyla alırız inşallah o güzel haberleri :)

Kizlar internet sıkıntılı arada girmeye çalışıyorum bende... Menopoza girdim ve çok kötüymus,, kemikler ağrıyor , uykusuzluk, ateş basmaları, sinir,stres vala zormuş geçici de olsa

Canım benim seviyorum seni

junes canıl tedaviye başladın sanırım eşinle umarım herşey yolunda gider
themis_ kuzum nasılsın geldi değil mi kırmızılar en son olamıyordun ben taa orda kaldım :)@badenzi canım tatlı anniş nerelerdesin

Soğan kürü sen mucize olabilir misin acabaaasadece 7gün içtim .akşamüstü idrarda gebelik testi yaptım beş dakikada silik gibi çizgiyi yakaladım sonra doğruu acile koştum kan verdim sonuç 360bata 2 hadi bigün geciksin 3 gün varken aldım sonucumu allahım inşallah isteyen herkese versin banada sağlıkla sonlanmayı nasip eylesin.

Hayırlı olsunnnn :)
Ne güzel soğan mucizesi
Benim miniğim de küçük soğancık
Hafi bakalım sağlıkla gelsin

Canım mrb:)
Cok şükür geldi valka yolunu gözlediğim kırmızılar:)) 3.gün bugün 10 Mart"ta ilacima başlayacağım inşallah
Sen nasıl oldun kuzum daha iyi misin?

Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun:)

Merhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...

Gözünüz aydın darısı başımıza insallah :))
Belirtileriniz var mıydı

Gözünüz aydın darısı başımıza insallah :))
Belirtileriniz var mıydı
Amin hepimize nasip olsun inşallah çok sağolun. Belirtileri hep okuyordum burdan hiç bana uyan yok diye bu ay da olmadı demiştim hatta. Kısa oldu belirtiler bigün ayak üşümesi bigün ateş basması,sırt ağrısı ani hareketlerde kasığa batmalar gibi anlık şeylerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…