- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Kuzucum günaydın zaten bundan sonra adet olmayacakmış gibi davranıyorum valla tık yok çünkü.Napiim bunun da tedavisi vardır heralde malum bisey yaparken başka bişey çıktığı için sürekli
Ama bu durum sinirimi bozmuyor artık inanki sadece gülüyorum ,çünkü yapacak bişey yok.Kendime meşgale buluyorum.
Haftasonu için doldurdum tüm saatlerimi.Yarın kayınvalidemin doğum günü evde sürpriz hazırlayıp ailemii çağırcam,Pazar arkadaşlarla plan yaptık.Derken zaten iş var p.tesi öyle geçip gider artık.
Kardeşim ve en en yakın arkadaşım ikizler benim de.Evet, bariz hemdeAslanlarla ben çok iyi anlaşırım.
Bir de benim de yükselenim yengeç
İnşallah güzel annecikVardır bir çözümü bir yolu elbet hem öyle düşünme olacaksın tabi adet. Ama sen yine de gülüp geç dediğin gibi ne güzel planlarda yapmışsın ohh bi güzle kafanı dağıt bunları hiç düşünme önümüzdeki haftaya daha güzel başlayacaksın inşallah.
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Değer 1500 lerdeyken anca karından ultrasonda görünüyor canım. Sen endişelenme haftaya görürsün canım hayırlısıyla.
Allah sağlıcakla devamını getirsin, Amin canmDarısı tüm isteyen ve bekleyenlere inşallah...
Amin canım benim, cümlemizden inşallahAllah sizlerden de razı olsun kuzum hepiniz iyi ki varsınız
Gündem neyse rüyalar sayıklamalar o oluyor zaten kuzum. Bilinç altına yatıyor ne varsa.
Benim oğluşu genelde duyuyorum canım yattığım yerden kapılar açık olunca ama uzaktan anlamıyorum iki kere denk geldim yanındayken birinde nalan diyordu malum 1. sınıf isimleri öğrenirken o sıralar nalan'ınmız vardıDiğeri de benim oğlan bazen çok dikkatsiz davranır ders yaparken yemek yerken sürekli başka şeylere kayar dikkati bende kızarım. O aralarda babası odaksız odaksız diye bunu kızdırırdı. Baya yer etmiş kafasında bi gece yanındayım ben odaksız değilim diyor gece gece gülmek tuttu. Ertesi gün anlatıyorum gülüyor kendine.
İnşallah kuzum bende tanışmayı çok isterim. İstanbul gezisi yapmayı çok istiyordum aslında ama bakalım kısmet diyelim.
cinsiyete çin takviminden baktım kuzum. Aslında oğlumda da yapmıştım tutmuş muydu hiç hatırlamıyorum.
Bende şuan bişey hissedemiyorum kuzum senin de dedğin gibi eli yüzü düzgün sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter.
Ne güzel, sevindim öyle olmasına. Benimde en yakın arkadaşım aslan burcudur.Kardeşim ve en en yakın arkadaşım ikizler benim de.
Benden ikizlerle çok iyi anlaşırım,Ondan ötürü olaylara bakışımız,telaşemiz ve tez canlılığımız aynı
Aynen o kafamda ki olup bitecek yoksa bana uyku yok.Mesela bi plan yaptım diyelim o gün o olmazsa sinirim bozulur.Ya da o gün plan yapmadığım bişey aniden ortaya çıkar ve işlerimi aksatırsa ona da sinirim bozulur.Biraz tuhaf yanlarım var yaniNe güzel, sevindim öyle olmasına. Benimde en yakın arkadaşım aslan burcudur.
Çok tezcanlıyımdır hemde, birşey varsa gündemimde halletmem lazım
Anne olunca biraz daha bu yönlerimi törpüledim ama canım, bana 9 ay gibi bir süreçte bu anlamda iyi geldi.
Kendimi terbiye edebildim bi nebze, sana da iyi gelecektir.
Evet, evet bende öyleyim o bakımdan; zaten hafta içi full çalışıyoruz işlerimi de haliyle iş planıma ve tatil günlerime göre ayarlıyorum bahsettiğin gibi olmadığında cool kalamıyorum, uyuz oluyorum.Aynen o kafamda ki olup bitecek yoksa bana uyku yok.Mesela bi plan yaptım diyelim o gün o olmazsa sinirim bozulur.Ya da o gün plan yapmadığım bişey aniden ortaya çıkar ve işlerimi aksatırsa ona da sinirim bozulur.Biraz tuhaf yanlarım var yani
Amin canım benim, cümlemizden inşallahSende iyi ki iyi ki varsın, bizimlesin
Elinden geldiğince her daim zaman ayırıp yardımcı olur, destek oluyorsun canım, hakkın ödenmez.
Ayyyyyy çok güldüm odaksızYazık kuzu ya rüyasına bile girmiş çocuğumun
Senin bu yıl şehir değişikliği, ev taşınması, doğum zor olur kuzum, nasip artık diyelim
Herşey güzel olacak tatlım, hissediyoruz ve hissediyoruz
Aynen o kafamda ki olup bitecek yoksa bana uyku yok.Mesela bi plan yaptım diyelim o gün o olmazsa sinirim bozulur.Ya da o gün plan yapmadığım bişey aniden ortaya çıkar ve işlerimi aksatırsa ona da sinirim bozulur.Biraz tuhaf yanlarım var yani
Kızlar şimdik beni hastaneden aradılar; tüp bebek bölümünden. Eşime ulaşamamışlar, bana sonuçların çıktığını ilettiler.
Ben de dedim ki sizin tüp bebek bölümünde birileri bu sonuçlar hakkında bilgi verecek mi? Tüp bebek bölümünde hizmet veren kadın doğum doktoruna randevu oluşturdu kendisi bizzat ücretsiz muayene ederek sonuçları yorumlayacakmış.
Çok sevindim.
O halde ben normalde kendi doktoruma aldığım randevumu iptal mi etmeliyim sizce?
Hsg filmimi ve doktorumun takip ettiği konuları ve daha önce yapılan hormon sonuçlarımı felan götürsem yorumlayıp yardımcı olur mu ki sizce?
Sensin fıstıkBende serevim, bu arada sende fıstık gibisin zatenEn fıstık taraftar!
Kesinlikle bebişşş, Allah indirmesin yere
Eksik olmaz kuzum benimAllah senden de, hepinizden razı olsun; iyi ki varsınız.
Sanırım benimde gündemimde bu ara sağlık işleri olduğundan ötürü oldu canım; yoksa huyum değildir. Yani öyle düşünüyorum
Ayy ben senin oğluşunu yerim, ne takılmış olabilir aklına oyuncalar, arkileri, oyuncakları.. ahh ah!çocukluk
Kombin çok yapamadım doğrusu kuzumçünkü dün akşam misafirlekteydik eve geç geldik.
Ama çok şükür değerlendirdik, nasip kısmet artıkAllah hayırlara çıkarsın bizi
Seni de bekleriz kuzum İstanbul'a bu yazBilgeUfuk gibi Yakınen tanışmayı çok isterim
Kuzum bu arada kolye testini mi denedin de erkek çıktı? Yoksa çin takvimi mi?
Ben seni bebişi önce sanki kız hissediyordum ama şimdi erkek mi acaba, senin ailenin yorumlarından da etkilenmiş olabilirim, bilemedim
Ne olursa olsun eli, yüzü düzgün sağlık ve sıhhatli olsun, Allah hayırlı evlat versin.
Ayy bencede yaaa sayiklamak istemiyorummDün geceden sonra heyecanım geçti canım, o iş tamam
Bugünlerde geçecek kuzum, uykuda sayıklamalara son!
Yaaa abla atsana buraya ufuk un sonuclariyla karsilastiririzBaktım ama bende senin gibi anlamadım, bir de hastanin çağrı merkezini aradım, sonuçları online üzerinden paylaşmıyorlarmış, sadece sonucun çıktığını biliyoruz şimdilik.
Burası çok iyi geliyor bana da, gün içinde iş stresimi alıyor resmen, enerjinizi hepinizin hissederek zaten sizlerle yazışıyorum. Haklısın canım dostluklar bu günler için, her zaman için olabilmeli. Birbirimize çok çok iyi geliyoruz.Aaaa kuzum ne hakkı öyle biz burda seve seve beraberiz tabi ki destek olucaz birbirimizin yanında olucaz. Dostluklarda böyle zamanlar için değil midir.Severim sizi hepiniz değersiniz bunlara
Yaaa sorma bizim odaksız kafaya takmış ama ahh bi de söz dinlese. Dikkatini verse başka şeylerle ilgilenmese herşey süper ama yapmazsa cozutuyor bizimki saçmalıkların alasını yapıyor. Bu arada bizimkiler çarpma işlemine geçtiler. Allah dedim yandık bizimki dikkatini vermezse çarpma gibi çarpacak annesi onu diye. Neyseki toplamadan bile iyi çıktı kuzum maşallah. Ritmikleri ezberleyince şimdi hızlı hızlı yapıyor. Babasıyla bizde şaşıp kalıyoruz bizim odaksız odaklanmaya başlamış anlaşılan
Aynen kuzum biraz yoğun bir sene olacak bizim için. İnşallah hayırlısıyla atlatırız. Kayınvaldemde benden korkuyor garibim bu kız aynı benim gibi kıpır kıpır taşınmaydı derken çocuğa bişey olur diye ödü kopuyor. Ama inşallah sakin olcam en azından çabalıcam. Eşim şimdi bile diyor az sakin hareket et çok hızlısın. Ama işte sizin gibi bende tez canlıyım iş yaparken hele kıpır kıpır. Bende diyorum aman aşkım evi toplarken sen bana bol bol yardım edersin bişeycik olmaz Allah'ın izniyle.
Bende öyle hissediyorum kuzum herşey çok daha güzel olacak bebişler kısmetiyle gelir bizim şimdiden güzel haberler gelmeye başladı bile inşallah gerçekleşir.
Ayy hayrli olsun masallah saglikla gelsin insallah annesiMeleklerim sonucu aldım 121.6 cıktı adet gunu kan vermiştim bugun dr yoktu hastaneye gidemedim pazartesiye kaldı 4 haftaya yeni girdim sağlıl ocagındakı dr arkadasım oda dedi yumurtlamayla hafta uyumlu dedi bakalım hersey iyi olur ınşallah
Kesinlikle kızını böyle yetiştirmen çok mantıklı.Çünkü bizim durum baya yorucu.İnan bu plan program beni bitiriyor.babamdan kalma bişey bana da kendisi konumu gereği aşırı disiplin sahibiydi.Evet, evet bende öyleyim o bakımdan; zaten hafta içi full çalışıyoruz işlerimi de haliyle iş planıma ve tatil günlerime göre ayarlıyorum bahsettiğin gibi olmadığında cool kalamıyorum, uyuz oluyorum.
Sistemli olduğumuz için böyle oluyor canım, ben çocukluğumdan beri böyleyim; annemde disiplinli hatundu vesselam
Ama kendi kızım için esnek davranmaya çalışıyorum.
Çok düzenli, planlı ve programlı olmak iyi değil, Küçük kuzucum büyüyünce stresli olmasın