Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy ben heryerde seviyorum onu :KK200:
Bende serevim, bu arada sende fıstık gibisin zaten:dondurma::KK200: En fıstık taraftar!
Farkımız herzamn olmalı hava bizim işimiz :rolleyes::KK71:
Kesinlikle bebişşş, Allah indirmesin yere:dua::KK48:
Kuzum bunlar hepsi beynimizin oyunu artık devreleri yakmaya başlıyoruz ya ondan. Ben sayıklıyor muyum bilmiyorum ama benim oğlanda sayıklıyor gün içinde bişeye takıldıysa gece ötüyor bizim kuş. Senin de bunları sayıklaman o kadar normal ki kuzum o yüzden hiç yüklenme kendine. Yerim seni ben kuzum sayıklarmışta. :KK19:

Kuzum sen heyecanından tüm bildiklerini unutsan da biz sana hatırlatırız bitanem. Ben de seni çok seviyorum kiiiii :KK200:
Sen kombinleri yap akşama :KK23::KK72: bu değerli günler kaçmaz kuzum. :KK37:

Oooo gideriz tabi sahile gitmeden olmaz ki İstanbul bu.

Bence de önce sahile gitmek lazım. Çünkü Bakırköy'e girersek eminim bizden çok memnun kalacaklar hiç bırakmak istemeyecekler. :KK70::KK70:
Eksik olmaz kuzum benim:KK200: Allah senden de, hepinizden razı olsun; iyi ki varsınız.:KK15:
Sanırım benimde gündemimde bu ara sağlık işleri olduğundan ötürü oldu canım; yoksa huyum değildir. Yani öyle düşünüyorum:olamaz:
Ayy ben senin oğluşunu yerim, ne takılmış olabilir aklına oyuncalar, arkileri, oyuncakları.. ahh ah!:KK36:çocukluk:KK200:
Kombin çok yapamadım doğrusu kuzum:KK51: çünkü dün akşam misafirlekteydik eve geç geldik.
Ama çok şükür değerlendirdik, nasip kısmet artık:dua: Allah hayırlara çıkarsın bizi:nazar:
Seni de bekleriz kuzum İstanbul'a bu yaz:dondurma: BilgeUfuk BilgeUfuk gibi:KK66: Yakınen tanışmayı çok isterim:KK37:
Kuzum bu arada kolye testini mi denedin de erkek çıktı? Yoksa çin takvimi mi?
Ben seni bebişi önce sanki kız hissediyordum ama şimdi erkek mi acaba, senin ailenin yorumlarından da etkilenmiş olabilirim, bilemedimo_O
Ne olursa olsun eli, yüzü düzgün sağlık ve sıhhatli olsun, Allah hayırlı evlat versin.:nazar::anneadayı:

Kuzum yoğunluktan bakamadım.

Denedim kuzum erkek çıktı bende eşimde erkek diyor kv erkek diyor bakalım kimin hisleri çıkacak ben henüz belirsiz ne kız ne erkek. Ağzımdan ikisini de sayıklıyorum. Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin de farketmez artık. Ama tabi ki ne olursa olsun öğrenmeye can atıyorum hemen gelsin o günler istiyorum. Senin az kaldı kuzum inşallah pazartesi gösterir küçük sıpa. Doktora giderken çikolata ye kuzum tatlı bebişleri harketlendiriyor. Ama çok yemede de bu seferde fırıldak gibi dönüp göstermemezlik yapmasın sıpa. :KK70:
Ay yavrum hadi hayırlısı olsun bakalım :) Sağlıklı olsun da cinsiyet farketmez kuzum, Allah hayırlısını versin :KK200::anneadayı:
Ama insan yine de meraktan çatlıyor, bu hafta zor geçti valla bana :)
Kolye testi de yap o zaman ya :) Bak junes junes beybisi de yapmış ve tutmuş :) junes junes sen nasıl yapmıştın kuzum, bileğine mi tuttun? Ben göbüşümün üzerine tuttum :KK70: :KK70: internette öyle yazıyordu :KK70:

Bak yavrucum ben sana şöyle söyleyeyim, ben 36 yaşımdayım, şuana kadar alkol sigara kullanmadım, doktorum yumurta rezervlerimin yaşıma göre çok iyi olduğunu, daha genç yaştaki insanların bu yumurta rezervine sahip olduğunu söylemişti, harika demişti kısacası. Hormon testlerim çok iyi, adetlerim nerdeyse saati saatine olur, daha bunun gibi bir sürü olumlu şey sayabilirim sana yani olmaması için hiç hiç neden yoktu :) Ama iki sene bekledik. Sende de başka hiçbirşey yoktur döllenmemesi için, akıntıların olduğuna göre sağlıklı da yumurtluyorsun çok şükür, ben hsg den sonra hamile kaldığım için demek ki dedim kanallarda ufak ta olsa bir tıkanıklık vardı ve o temizlendi. Çünkü demiştim ta ,akıntılar ,mukuslar da tıkanıklık oluşturuyormuş kanallarda diye. İşte hsg den sonra bunların hepsi temizlendi ve oldu çok şükür. Senin de öyle olacak ki sen zaten anne olmuşsun şansın çok çok daha yüksek. Bir de biz o ay kocamla birlikte muz, bal ,süt ve ceviz karışımı içiyorduk her akşam düzenli, ama gebelik için değil sevdiğimiz için yapmıştık, sonra araştırdım meğer çok faydalıymış hamile kalmak için, onun da biraz etkisi olmuş olabilir :)
Evet canım haklısın, doğrudur elbette. Zamanı gelmedi ki nasip olmadı.
Fazla da üzerine düşmek istemiyorum inan ki, düşmüyorum da; ama işte bazı bazı aklıma takılıyor.:KK51::KK53:
Artık işimiz; benim için, kızım için, eşim için hayırlısı ise nasibe kalmış. Her işte bir hayır vardır elbette ki buna ben canı gönülden inanıyorum canım.
Bu arada eşim elinden geldiği kadar beslenmesine dikkat eder, bende aynı şekilde. Ama bu tip smoothie yapmadık hiç:kk77:
Ama eşim keçiboynuzu pekmezi arada sırada yiyiyor, kuruyemiş zaten tüketir sürekli, meyve de öyle:KK66:
Birde yaklaşık 2 aydır vitamin de kullanıyor.:-)

Ay yavrum hadi hayırlısı olsun bakalım :) Sağlıklı olsun da cinsiyet farketmez kuzum, Allah hayırlısını versin :KK200::anneadayı:
Kolye testi de yap o zaman ya :) Bak junes junes beybisi de yapmış ve tutmuş :) junes junes sen nasıl yapmıştın kuzum, bileğine mi tuttun? Ben göbüşümün üzerine tuttum :KK70: :KK70: internette öyle yazıyordu :KK70:
Hehehehh:olamaz: Evet, tuttu walla:KK45: Kuzum bende o koca göbüşümün üstünde test etmiştim.
Her seferinde de hep aynı çıtkı, çok net:KK9:
Ben senin minnoşu kız, cennetkokulumm cennetkokulumm 'unda erkek hissetmeye başladım:KK39:

günaydın kızlar dün doktora gittim değerim yükselmiş ama keseyi hala göremedik haftaya görürüz dedi bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum Allah herkese anne olmayı nasip etsin tez zamanda :dua: :KK200: :emir_bebek:
Allah sağlıcakla devamını getirsin, Amin canm:dua: Darısı tüm isteyen ve bekleyenlere inşallah...

Canlarım ciğerlerim canparelerim badenzi badenzi junes junes themis_ themis_ BilgeUfuk BilgeUfuk

bende sizleri çok özledim kızlar öpüyorum hepinizi. Ben çok şükür daha iyiyim mide bulantılarım var ama çok kötü olduğum zamanlar gibi değil. Yavaştan acıkmaya bile başladım 2 gündür.

Amaaaa şimdi sizlere gelelim themis_ themis_ ve junes junes ben şimdi ikinizin de totosuna vurcam terlikle.

junes junes kuzum ya ne bu ümitsizlik daha vaktin vardır kuzum yumrutan çatlasa bile 24 saat süresi var. Ki pik olmuş olsa bile dün akşam pik olması demek 1-2 gün içinde yumurta çatlayacak demek. Sen içini ferah tut bu ayda gitti stresini bırak enerjini akşama harca oldu mu kuzucum.

themis_ themis_ kuzum sende boşver ovulasyonları falan kafandan hamilelik ve adet görmeyle ilgili düşünceleri çıkar biliyorum hala beynini zorluyorsun stres vücuduna yansıyor herşey ters tepiyor sonra. Sen ilacı kullandın 10 gün içinde adet olman lazım gün saymadan önüne bak olmuyorsan vardır bir sebebi ya sen stresten etki ediyorsun ya da tarlusal kullanmaya rağmen hamile olma ihtimalin var mı bilemiyorum. Ama gerçekçi bakarsak olaya progestandan dolayı bu işin ihtimali yok gibi bana göre. Sen ne olursun kafana adet veya hamilelikle ilgili şeyleri bir süre at kafandan. Biliyorum kolay değil ama az sabır şöyle 1 hafta mola ver kendine ondan sonra zaten adet olacaksın ve önün açılacak tedavine başlayacaksın.

BilgeUfuk BilgeUfuk kuzum sen naptın 30 testi bitirdin mi 1 ayda :KK70::KK70::KK70:

Hadi inşallah ben bu ay senden çok umutluyum aylardır çok uğraştın sıkıntılar yaşadın atlattın bu ay meyvesini alacağına inanıyorum Allah'ın izniyle. O yüzden o testlere inşallah tekrar ihtiyaç duymayacaksın.

badenzi badenzi kuzum sen nasılsın bebişimiz nasıl bulantılar iyice azaldı mı canım.
Kuzucum günaydın zaten bundan sonra adet olmayacakmış gibi davranıyorum valla tık yok çünkü.Napiim bunun da tedavisi vardır heralde malum bisey yaparken başka bişey çıktığı için sürekli :KK70::KK70::KK70:
Ama bu durum sinirimi bozmuyor artık inanki sadece gülüyorum ,çünkü yapacak bişey yok.Kendime meşgale buluyorum.
Haftasonu için doldurdum tüm saatlerimi.Yarın kayınvalidemin doğum günü evde sürpriz hazırlayıp ailemii çağırcam,Pazar arkadaşlarla plan yaptık.Derken zaten iş var p.tesi öyle geçip gider artık.

Biz de yaptırmıştık kuzum ama hiç anlamıyorum.Hemen doktora götürmüştük süper demedi ama normal dedi.Normal %7 bizim.Gerçi o dönem çok daha fazla sigara içiyordu eşim.Şimdi daha iyidir inşallah.
Canım günaydın, bende yarın ikimizin sonuçlarını göstereceğim de, yarına kadar çatlarım meraktan:oha::KK45:

KK'da var yorum yapan sayfalar istersen azıcık bak kuzum ama ben yine anlamamıştım :KK70:
Baktım ama bende senin gibi anlamadım, bir de hastanin çağrı merkezini aradım, sonuçları online üzerinden paylaşmıyorlarmış, sadece sonucun çıktığını biliyoruz şimdilik.:KK34:

Baktım ama bende senin gibi anlamadım, bir de hastanin çağrı merkezini aradım, sonuçları online üzerinden paylaşmıyorlarmış, sadece sonucun çıktığını biliyoruz şimdilik.:KK34:
Hmm o zaman beklemek lazım.Aynı benim gibisin sen valla hık demiş yani.:oops:

Bende serevim, bu arada sende fıstık gibisin zaten:dondurma::KK200: En fıstık taraftar!

Kesinlikle bebişşş, Allah indirmesin yere:dua::KK48:

Eksik olmaz kuzum benim:KK200: Allah senden de, hepinizden razı olsun; iyi ki varsınız.:KK15:
Sanırım benimde gündemimde bu ara sağlık işleri olduğundan ötürü oldu canım; yoksa huyum değildir. Yani öyle düşünüyorum:olamaz:
Ayy ben senin oğluşunu yerim, ne takılmış olabilir aklına oyuncalar, arkileri, oyuncakları.. ahh ah!:KK36:çocukluk:KK200:
Kombin çok yapamadım doğrusu kuzum:KK51: çünkü dün akşam misafirlekteydik eve geç geldik.
Ama çok şükür değerlendirdik, nasip kısmet artık:dua: Allah hayırlara çıkarsın bizi:nazar:
Seni de bekleriz kuzum İstanbul'a bu yaz:dondurma: BilgeUfuk BilgeUfuk gibi:KK66: Yakınen tanışmayı çok isterim:KK37:
Kuzum bu arada kolye testini mi denedin de erkek çıktı? Yoksa çin takvimi mi?
Ben seni bebişi önce sanki kız hissediyordum ama şimdi erkek mi acaba, senin ailenin yorumlarından da etkilenmiş olabilirim, bilemedimo_O
Ne olursa olsun eli, yüzü düzgün sağlık ve sıhhatli olsun, Allah hayırlı evlat versin.:nazar::anneadayı:

Allah sizlerden de razı olsun kuzum hepiniz iyi ki varsınız:KK200:

Gündem neyse rüyalar sayıklamalar o oluyor zaten kuzum. Bilinç altına yatıyor ne varsa.

Benim oğluşu genelde duyuyorum canım yattığım yerden kapılar açık olunca ama uzaktan anlamıyorum iki kere denk geldim yanındayken birinde nalan diyordu malum 1. sınıf isimleri öğrenirken o sıralar nalan'ınmız vardı :KK70: Diğeri de benim oğlan bazen çok dikkatsiz davranır ders yaparken yemek yerken sürekli başka şeylere kayar dikkati bende kızarım. O aralarda babası odaksız odaksız diye bunu kızdırırdı. Baya yer etmiş kafasında bi gece yanındayım ben odaksız değilim diyor gece gece gülmek tuttu. Ertesi gün anlatıyorum gülüyor kendine. :KK70:

İnşallah kuzum bende tanışmayı çok isterim. İstanbul gezisi yapmayı çok istiyordum aslında ama bakalım kısmet diyelim.

cinsiyete çin takviminden baktım kuzum. Aslında oğlumda da yapmıştım tutmuş muydu hiç hatırlamıyorum.
Bende şuan bişey hissedemiyorum kuzum senin de dedğin gibi eli yüzü düzgün sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter. :emir_bebek::nazar:

Aynen canım hayırlısı olsun cinsiyet farketmez gerçekten evlat candır. Ama insan merak etmeden yapamıyor gerçekten de bu da başka bir heyecan sonuçta.

Kolye testini de evde deneyeyim bakayım ne çıkacak.

günaydın kızlar dün doktora gittim değerim yükselmiş ama keseyi hala göremedik haftaya görürüz dedi bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum Allah herkese anne olmayı nasip etsin tez zamanda :dua: :KK200: :emir_bebek:

Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Değer 1500 lerdeyken anca karından ultrasonda görünüyor canım. Sen endişelenme haftaya görürsün canım hayırlısıyla.

X