- 12 Aralık 2012
- 2.788
- 3.348
Bende serevim, bu arada sende fıstık gibisin zaten En fıstık taraftar!Ayy ben heryerde seviyorum onu
Kesinlikle bebişşş, Allah indirmesin yereFarkımız herzamn olmalı hava bizim işimiz
Eksik olmaz kuzum benim Allah senden de, hepinizden razı olsun; iyi ki varsınız.Kuzum bunlar hepsi beynimizin oyunu artık devreleri yakmaya başlıyoruz ya ondan. Ben sayıklıyor muyum bilmiyorum ama benim oğlanda sayıklıyor gün içinde bişeye takıldıysa gece ötüyor bizim kuş. Senin de bunları sayıklaman o kadar normal ki kuzum o yüzden hiç yüklenme kendine. Yerim seni ben kuzum sayıklarmışta.
Kuzum sen heyecanından tüm bildiklerini unutsan da biz sana hatırlatırız bitanem. Ben de seni çok seviyorum kiiiii
Sen kombinleri yap akşama bu değerli günler kaçmaz kuzum.
Oooo gideriz tabi sahile gitmeden olmaz ki İstanbul bu.
Bence de önce sahile gitmek lazım. Çünkü Bakırköy'e girersek eminim bizden çok memnun kalacaklar hiç bırakmak istemeyecekler.
Sanırım benimde gündemimde bu ara sağlık işleri olduğundan ötürü oldu canım; yoksa huyum değildir. Yani öyle düşünüyorum
Ayy ben senin oğluşunu yerim, ne takılmış olabilir aklına oyuncalar, arkileri, oyuncakları.. ahh ah!çocukluk
Kombin çok yapamadım doğrusu kuzum çünkü dün akşam misafirlekteydik eve geç geldik.
Ama çok şükür değerlendirdik, nasip kısmet artık Allah hayırlara çıkarsın bizi
Seni de bekleriz kuzum İstanbul'a bu yaz BilgeUfuk gibi Yakınen tanışmayı çok isterim
Kuzum bu arada kolye testini mi denedin de erkek çıktı? Yoksa çin takvimi mi?
Ben seni bebişi önce sanki kız hissediyordum ama şimdi erkek mi acaba, senin ailenin yorumlarından da etkilenmiş olabilirim, bilemedim
Ne olursa olsun eli, yüzü düzgün sağlık ve sıhhatli olsun, Allah hayırlı evlat versin.