Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın için aldım randevumu, kendi doktorum içinde yarındı zaten.
Tüp bebek bölümündeki kadın doğum doktoru beni muayene ederek, eşimin de sperm sonuçları hakkında yorum yapabilirmiş. Bende diyorum ki daha önce benim için yapılan hormon testi sonuçlarım ve hsg filmimi de götüreyim madem yanımda

Ay inşallah canım ben de kurtulurum şu huyumdan bir an önce.Zira baya yorucu

Hayırlı olsun canım.Sağlıkla gelsin bebişin.

Bence de canım sonuçları götür .Böylesi daha mantıklı sanki.

Hayırlı, uğurlu olsun inşallah

Yaaaa sizin ailede tam saati saatine maşallah Seni daha iyi anlıyorum kuzum benim

(Seni daha iyi anlıyorum kuzum benim ya) hahahaha yine iyiyim dimi bunlara rağmen hahaha
Senin aileden gelen bir alışkanlık olmuş canım Umarım sende bi nebze de olsa azaltabilirsin.
Gerçi çocuk olduktan sonra ister istemez plan program saatler şaşıyor

Seni yerimm
Merak etme canım yakında bu ovulasyon derdinden tümden kurtulucaksın, o nedenle sayıklama diye birşey kalmayacaktır
Atayım canım, eşime bugün mail üzerinden göndermişler test sonucunu
Benim bugun ovu baya siliklesmis abla insallah catlamistir

Süper işte kuzum sen yanına bütün sonuçlarını al muayene etmesinin yanında senin hakkında genel bilgi alması açısından çok faydalı olacaktır. Hadi bakalım kuzum inşallah yarın herşey yolunda gitsin doktordan ağzınız kulaklarınızda mutlulukla dönün inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz bitanem dualarımız seninle

Ay inşallah canım ben de kurtulurum şu huyumdan bir an önce.Zira baya yorucu

İnşallah kurtulursun canım istemek başarmanın yarısıdır unutma. Dediğin gibi bizim karakterimiz bizim için çok yorucu maalesef. Ben bunu birazda bahsettiğim kitapla aştım canım.

İnşallah kurtulursun canım istemek başarmanın yarısıdır unutma. Dediğin gibi bizim karakterimiz bizim için çok yorucu maalesef. Ben bunu birazda bahsettiğim kitapla aştım canım.
Ah ne kitaplar okuyorum kuzum eskiye göre çok çok iyiyim aslında.Hatta geçen gün eşim bile dedi sen eskiden buna takılırdın noldu sana.Dedim ki bırak her şey dağınık kalsın
Yoruldum kuzucum artık saçlarıma ak düşecek diye korkuyorum

Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah herşey süper ilerlesin Allah sağlıcakla almayı nasip etsin bebeğini kucağına.

Sende soğan kürü yapmıştın dimi listemize seni eklemek hepimize umut olmaya devam edecektir. İnşallah arkandan peş peşe hamişlerimiz çıkmaya devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…