Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum randevuyu ne zamana verdiler. Senin randevun yarındı. Aslında ücretsiz muayene edip sonuçları yorumlayacaksa randevunu iptal etmen mantıklı gibi. Yok sonuçları yorumlaması yeterli gelmezse o zaman kendi doktorunu da götürürsün.
Yalnız kafama takılan sadece eşin için mi ücretsiz muayene oluşturup onun sonuçlarını mı yorumlayacak acaba yoksa ikinizin mi
Yarın için aldım randevumu, kendi doktorum içinde yarındı zaten.
Tüp bebek bölümündeki kadın doğum doktoru beni muayene ederek, eşimin de sperm sonuçları hakkında yorum yapabilirmiş. Bende diyorum ki daha önce benim için yapılan hormon testi sonuçlarım ve hsg filmimi de götüreyim madem yanımda:KK66:

Al işte aynı ben inan senden gram farkım yoktu kuzum sadece biraz daha törpüledim bu huyumu. En azından şunu iyice anladım ben hayata dair ne kadar plan yaparsam, hesap yaparsam yapayım. Allah'ın hesabı tutuyor. Bende boşuna yoruyorum üzüyorum kendimi diye saldım kendimi şimdilerde. Ben kendimi saldıkça baktım ki ben plan yapmadan daha iyi oluyormuş beklentiler olmadan daha huzurluymuş. Olaylar kendi akışında meğer daha sağlıklı ilerliyormuş. Ve anladım ki sırf bu huyum yüzünden kendimi çok hırpalamışım kuzum. Sende yavaş yavaş bunu değiştireceksin zaman insan çok şey öğretiyor.
Ay inşallah canım ben de kurtulurum şu huyumdan bir an önce.Zira baya yorucu:olamaz:

Meleklerim sonucu aldım 121.6 cıktı adet gunu kan vermiştim bugun dr yoktu hastaneye gidemedim pazartesiye kaldı 4 haftaya yeni girdim sağlıl ocagındakı dr arkadasım oda dedi yumurtlamayla hafta uyumlu dedi bakalım hersey iyi olur ınşallah
Hayırlı olsun canım.Sağlıkla gelsin bebişin.

Tüp bebek bölümündeki kadın doğum doktoru beni muayene ederek, eşimin de sperm sonuçları hakkında yorum yapabilirmiş. Bende diyorum ki daha önce benim için yapılan hormon testi sonuçlarım ve hsg filmimi de götüreyim madem yanımda:KK66:
Bence de canım sonuçları götür .Böylesi daha mantıklı sanki.

Meleklerim sonucu aldım 121.6 cıktı adet gunu kan vermiştim bugun dr yoktu hastaneye gidemedim pazartesiye kaldı 4 haftaya yeni girdim sağlıl ocagındakı dr arkadasım oda dedi yumurtlamayla hafta uyumlu dedi bakalım hersey iyi olur ınşallah
Hayırlı, uğurlu olsun inşallah:anneadayı::nazar:

Kesinlikle kızını böyle yetiştirmen çok mantıklı.Çünkü bizim durum baya yorucu.İnan bu plan program beni bitiriyor.babamdan kalma bişey bana da kendisi konumu gereği aşırı disiplin sahibiydi.
Küçükken ben hatırlıyorum ,mesela akşam misafirliğe gidilecek dimi 7 bucukta hazırız hepimiz oturuyoruz 8 olsun öyle çıkalım derdi. Hafta sonları pikniğe gidilecek mesela sabah 6 da kalkar giderdik ve o yüzden hiç sevmem pikniği :KK70::KK70:
Yaaaa sizin ailede tam saati saatine maşallah:deli::KK53::olamaz: Seni daha iyi anlıyorum kuzum benim:KK45:

(Seni daha iyi anlıyorum kuzum benim ya) hahahaha yine iyiyim dimi bunlara rağmen hahaha:KK70::KK70::KK70::KK70:
Senin aileden gelen bir alışkanlık olmuş canım:-) Umarım sende bi nebze de olsa azaltabilirsin.
Gerçi çocuk olduktan sonra ister istemez plan program saatler şaşıyor:confused:

Seni yerimm:KK15:
Merak etme canım yakında bu ovulasyon derdinden tümden kurtulucaksın, o nedenle sayıklama diye birşey kalmayacaktırHoppa
Atayım canım, eşime bugün mail üzerinden göndermişler test sonucunu:KK66:
Benim bugun ovu baya siliklesmis abla insallah catlamistir

Süper işte kuzum sen yanına bütün sonuçlarını al muayene etmesinin yanında senin hakkında genel bilgi alması açısından çok faydalı olacaktır. Hadi bakalım kuzum inşallah yarın herşey yolunda gitsin doktordan ağzınız kulaklarınızda mutlulukla dönün inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz bitanem dualarımız seninle :KK19:

Ay inşallah canım ben de kurtulurum şu huyumdan bir an önce.Zira baya yorucu:olamaz:

İnşallah kurtulursun canım istemek başarmanın yarısıdır unutma. Dediğin gibi bizim karakterimiz bizim için çok yorucu maalesef. Ben bunu birazda bahsettiğim kitapla aştım canım.

İnşallah kurtulursun canım istemek başarmanın yarısıdır unutma. Dediğin gibi bizim karakterimiz bizim için çok yorucu maalesef. Ben bunu birazda bahsettiğim kitapla aştım canım.
Ah ne kitaplar okuyorum kuzum eskiye göre çok çok iyiyim aslında.Hatta geçen gün eşim bile dedi sen eskiden buna takılırdın noldu sana.Dedim ki bırak her şey dağınık kalsın:KK70:
Yoruldum kuzucum artık saçlarıma ak düşecek diye korkuyorum :KK35:

Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah herşey süper ilerlesin Allah sağlıcakla almayı nasip etsin bebeğini kucağına.

Sende soğan kürü yapmıştın dimi listemize seni eklemek hepimize umut olmaya devam edecektir. İnşallah arkandan peş peşe hamişlerimiz çıkmaya devam eder. :dua:

X