- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Ah ne kitaplar okuyorum kuzum eskiye göre çok çok iyiyim aslında.Hatta geçen gün eşim bile dedi sen eskiden buna takılırdın noldu sana.Dedim ki bırak her şey dağınık kalsın
Yoruldum kuzucum artık saçlarıma ak düşecek diye korkuyorum
Senin her şeye olumlu bakmanı severim kuzucumAynen kuzum bırak dağınık kalsın hayatı topla topla bitiremeyiz planlarla hesaplarla sürdüremeyiz. Doğaçlama yaşamak en güzeli. Bak o dediğin akları ben düşürdüm saçlarıma şimdi iyiyim çok şükür ama kendime diyorum şimdi de ne oldu ne gerek vardı bu kadar yıpratacak kendine yüklenecek. Sanki dünyayı ben kurtarıcam ne dertler etmişim kendime ahhh bi bilsen. Hepsi boş ama işin artı tarafı hepsi tecrübe olarak bende kaldı. Yani yine de artıdayız kuzum.
Burası çok iyi geliyor bana da, gün içinde iş stresimi alıyor resmen, enerjinizi hepinizin hissederek zaten sizlerle yazışıyorum. Haklısın canım dostluklar bu günler için, her zaman için olabilmeli. Birbirimize çok çok iyi geliyoruz.
Afferin senin yakışıklı oğluşuna, maşallah diyelim. Allah zihin açıklığı versin. Başarılarının devamı gelsin. Oğlunda senin gibi çok zeki belli kuzum, sen hiç endişe etme annesi, daha çok küçük bakma okula gittiğine. Aklılları fikirleri tablette, oyunda, oyuncaklardadır eminimim. ( biz de geçtik bu yollardan, ayyy! iyice annem gibi konuştum yaaaw)
Biz napıcaz bakalım, inan gözümde büyüyüyor.
Siz doğum öncesi mi taşınmayı planlıyorsunuz? Eşin mutlaka yardımcı olacaktır da bizim gibi aynı titizlikle yapamıyorlar işteOlsun buna şükür zaten napalım, bizim kadar da olmasınlar, yardım etsinler yeter Eşim mesela benden önce geliyor eve genelde yemeği ona kitliyorum
Sen bir de hamilesin sana hayli hayli yardımcı olacaktır. İnşallah kolaycacık hallerdersiniz bütün işlerinizi
Allah yardımcınız olsun şimdiden kuzum
Senin her şeye olumlu bakmanı severim kuzucum
Kesinlikle öyle ama olumlu,olumsuz her şey bizlere birer tecrübe.
O da nereden çıktı, daha neler canım benimçocuğunun tepkisi normal, sadece birazcık daha anneci o da evde sabahtan akşama kadar berabersiniz normal değil mi? Kardeş veya yaşıtlarıyla zaman geçirirse zamanla sana olan düşkünlüğü geçer elbette, ben kaç yaşına geldim kendim anneyim ama hala anneciyim
Amin inşallah canım benim darısı tüm bekleyenlereAyy hayrli olsun masallah saglikla gelsin insallah annesi
Sagol canım❤Hayırlı olsun canım.Sağlıkla gelsin bebişin.
Evet canım size şöyle anlatayım ben daha bekarken ege üniverstesi bana çikolata kistimin oldugunu ve hamile kalmıcamı soyledi bir cok dr gezdim (ablamlar aşılamayla hamile kaldı) esime tanıstımda ilk dedigim benim cocugum olmaya bılır oda tup bebek yaparız dedi ve ilk ay hamile kaldım oglum 4 yasında gecen sene kardes istedi bizde zamanı geldi dedik muayne oldum hiç bişey cıkmadı ama 8 ay sonra hamile kaldım 11 haftalıkken dustu sogan kurunu uyguladıgın 3. Gun hamile kaldım her içtigimde inandım.ilişkiden 3 gun sonra dedim ki ben hamileyim hee hamileliğimi önceden anlarım vucudum hemen degısıyor cunku .buraya atmak istedim testleri atamadım 6 kala bata saglık kabininde kan testı yaptırdım bana negatıf dedi ama sonucu gösteemedi bide 20 dk cıkar dıye 80 tl verdim salak gibi sırf sevgılıler gununde esıme suprız yapayım dıye oglumda 12 gun kala ogrendim 6.2 dı . esime dedim ki kan testi yaptırdım ama ben inanmıyorum ben hamileyım bata 1 gun kala aksam test yaptım çift çizgi.YANİ KıSACASI ÜMiDİNİZİ KAYBETMEYİN.Kim ne derse desin rabbimin meleklerin bize yollıcagı gun bellidir Sizler için burda okudugum nike lere göre dua ediyorum.Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah herşey süper ilerlesin Allah sağlıcakla almayı nasip etsin bebeğini kucağına.
Sende soğan kürü yapmıştın dimi listemize seni eklemek hepimize umut olmaya devam edecektir. İnşallah arkandan peş peşe hamişlerimiz çıkmaya devam eder.
Evet canım size şöyle anlatayım ben daha bekarken ege üniverstesi bana çikolata kistimin oldugunu ve hamile kalmıcamı soyledi bir cok dr gezdim (ablamlar aşılamayla hamile kaldı) esime tanıstımda ilk dedigim benim cocugum olmaya bılır oda tup bebek yaparız dedi ve ilk ay hamile kaldım oglum 4 yasında gecen sene kardes istedi bizde zamanı geldi dedik muayne oldum hiç bişey cıkmadı ama 8 ay sonra hamile kaldım 11 haftalıkken dustu sogan kurunu uyguladıgın 3. Gun hamile kaldım her içtigimde inandım.ilişkiden 3 gun sonra dedim ki ben hamileyim hee hamileliğimi önceden anlarım vucudum hemen degısıyor cunku .buraya atmak istedim testleri atamadım 6 kala bata saglık kabininde kan testı yaptırdım bana negatıf dedi ama sonucu gösteemedi bide 20 dk cıkar dıye 80 tl verdim salak gibi sırf sevgılıler gununde esıme suprız yapayım dıye oglumda 12 gun kala ogrendim 6.2 dı . esime dedim ki kan testi yaptırdım ama ben inanmıyorum ben hamileyım bata 1 gun kala aksam test yaptım çift çizgi.YANİ KıSACASI ÜMiDİNİZİ KAYBETMEYİN.Kim ne derse desin rabbimin meleklerin bize yollıcagı gun bellidir Sizler için burda okudugum nike lere göre dua ediyorum.
Cok cok aminAmin inşallah canım benim darısı tüm bekleyenlere
Gunaydin ablam kac gun oldu hap bittikten sonraKızlar gunaydin
Dun gece bir iki damla kahverengi akıntı oldu şimdi yine tık yok. Göğüslerim yürürken bile acıyor
7 kuzumGunaydin ablam kac gun oldu hap bittikten sonra
Simdi hala birsey yokmu gelen giden ?7 kuzum
Kızlar gunaydin
Dun gece bir iki damla kahverengi akıntı oldu şimdi yine tık yok. Göğüslerim yürürken bile acıyor
Gunaydin canim hayir olsun insallah. Benimde bi ara adetlerim hep kahverengi lekeyle baslar ikinci gun hic birsey gelmez ucuncu gun sokulmeye baslardi. Seninde pazartesiye kadar sokulur gibi geliyor bana canim. İcini ferah tut goguslerindeki agri gerginlikte bundan olmali sokulmeye baslayinca onlarda normale doner kuzumKızlar gunaydin
Amin inşallah canımHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin inşallah bebegim hepberaber alalımHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah