Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aynen kuzum bırak dağınık kalsın hayatı topla topla bitiremeyiz planlarla hesaplarla sürdüremeyiz. Doğaçlama yaşamak en güzeli. Bak o dediğin akları ben düşürdüm saçlarıma şimdi iyiyim çok şükür ama kendime diyorum şimdi de ne oldu ne gerek vardı bu kadar yıpratacak kendine yüklenecek. Sanki dünyayı ben kurtarıcam ne dertler etmişim kendime ahhh bi bilsen. Hepsi boş ama işin artı tarafı hepsi tecrübe olarak bende kaldı. Yani yine de artıdayız kuzum.

Senin her şeye olumlu bakmanı severim kuzucum
Kesinlikle öyle ama olumlu,olumsuz her şey bizlere birer tecrübe.

Sağol teyzesi inşallah. Sen hiç merak etme kuzum senin bal kaymak kızçede çok akıllı olacak. Dediğin gibi sorun çocuklarımızda değil biz istiyoruz dersleri iyi olsun aman başarılı olsun ama işte onlar okula gitselerde hala çocuklar. Akılları oyunlarda. Ayy şimdi kendimi hatırladımda küçükken uyur gezerlik yapmışım ben tam evin kapısını açmış dışarı çıkmış merdivenlerden inecekken annem yakalamış sormuş nereye gidiyorsun diye ne desem beğenirsin ip atlamaya gidiyorum demişim.
Valla bizim kuzularında akılları oyunlarda olması çok normal.

Evet kuzum doğum öncesi taşıncaz. Kısmetse ramazan bayramı sonrası. Benim açımdan rahat bir dönem olacak 6 aylık civarlarında olucam. Zaten temizlik vs işlerine karışmıcam bir eşyaları toplarım ondada ağır kaldırma işine girmem. Birde yerleşme yanımda yardım edenlerimde olacak sağolsunlar. O yüzden çok korkmuyorum ama tabi telaşı bitsin istiyorum.

Kuzum benim eşimde sağolsun bana yardım konusunda her zaman tam destek. Dediğin gibi bizim kadar yapamasalar da boş durmayıp çabalıyor ya o da yeter. Allah razı olsun eşlerimizden.

Senin her şeye olumlu bakmanı severim kuzucum
Kesinlikle öyle ama olumlu,olumsuz her şey bizlere birer tecrübe.

Oyyy bende seni severim kuzucum. Hayatın içindeki olumsuz yanları gördüğümüz kadar olumlu yanlarını da görürsek daha içinden çıkabiliriz bu karmaşık dünyanın. Değilse umutsuz ev kadınlarına döneriz. Ammmmaaa biz öyle değiliz çok şükür. Yaşadığımız herşeyi kar sayıp önümüze bakmayı yola kaldığımız yerden devam etmeyi çok iyi biliriz. Biliyorum sende aynen böylesin kuzucum.

anneler candir demi ama

Evet canım size şöyle anlatayım ben daha bekarken ege üniverstesi bana çikolata kistimin oldugunu ve hamile kalmıcamı soyledi bir cok dr gezdim (ablamlar aşılamayla hamile kaldı) esime tanıstımda ilk dedigim benim cocugum olmaya bılır oda tup bebek yaparız dedi ve ilk ay hamile kaldım oglum 4 yasında gecen sene kardes istedi bizde zamanı geldi dedik muayne oldum hiç bişey cıkmadı ama 8 ay sonra hamile kaldım 11 haftalıkken dustu sogan kurunu uyguladıgın 3. Gun hamile kaldım her içtigimde inandım.ilişkiden 3 gun sonra dedim ki ben hamileyim hee hamileliğimi önceden anlarım vucudum hemen degısıyor cunku .buraya atmak istedim testleri atamadım 6 kala bata saglık kabininde kan testı yaptırdım bana negatıf dedi ama sonucu gösteemedi bide 20 dk cıkar dıye 80 tl verdim salak gibi sırf sevgılıler gununde esıme suprız yapayım dıye oglumda 12 gun kala ogrendim 6.2 dı . esime dedim ki kan testi yaptırdım ama ben inanmıyorum ben hamileyım bata 1 gun kala aksam test yaptım çift çizgi.YANİ KıSACASI ÜMiDİNİZİ KAYBETMEYİN.Kim ne derse desin rabbimin meleklerin bize yollıcagı gun bellidir Sizler için burda okudugum nike lere göre dua ediyorum.

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Kızlar gunaydin
Dun gece bir iki damla kahverengi akıntı oldu şimdi yine tık yok. Göğüslerim yürürken bile acıyor
Gunaydin canim hayir olsun insallah. Benimde bi ara adetlerim hep kahverengi lekeyle baslar ikinci gun hic birsey gelmez ucuncu gun sokulmeye baslardi. Seninde pazartesiye kadar sokulur gibi geliyor bana canim. İcini ferah tut goguslerindeki agri gerginlikte bundan olmali sokulmeye baslayinca onlarda normale doner kuzum

Merhaba kızlar bu gün sarı leke gibi bi akıntım oldu adet başlangıçım sanırım bu gün sökülürse düzenli adet görmüş olucam çok şükğr gecikmedi gününde olucak gibi
Soğan kürüne de başlıcam yine çok olmadı ama tekrar yapmam da sakınca olmaz dimi
Bu arada badenzi yeni regli tarihimi yazarmısın 22 Mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…