Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy ben heryerde seviyorum onu
Bende serevim, bu arada sende fıstık gibisin zaten En fıstık taraftar!
Farkımız herzamn olmalı hava bizim işimiz
Kesinlikle bebişşş, Allah indirmesin yere
Eksik olmaz kuzum benim Allah senden de, hepinizden razı olsun; iyi ki varsınız.
Sanırım benimde gündemimde bu ara sağlık işleri olduğundan ötürü oldu canım; yoksa huyum değildir. Yani öyle düşünüyorum
Ayy ben senin oğluşunu yerim, ne takılmış olabilir aklına oyuncalar, arkileri, oyuncakları.. ahh ah!çocukluk
Kombin çok yapamadım doğrusu kuzum çünkü dün akşam misafirlekteydik eve geç geldik.
Ama çok şükür değerlendirdik, nasip kısmet artık Allah hayırlara çıkarsın bizi
Seni de bekleriz kuzum İstanbul'a bu yaz BilgeUfuk gibi Yakınen tanışmayı çok isterim
Kuzum bu arada kolye testini mi denedin de erkek çıktı? Yoksa çin takvimi mi?
Ben seni bebişi önce sanki kız hissediyordum ama şimdi erkek mi acaba, senin ailenin yorumlarından da etkilenmiş olabilirim, bilemedim
Ne olursa olsun eli, yüzü düzgün sağlık ve sıhhatli olsun, Allah hayırlı evlat versin.

Ay yavrum hadi hayırlısı olsun bakalım :) Sağlıklı olsun da cinsiyet farketmez kuzum, Allah hayırlısını versin
Ama insan yine de meraktan çatlıyor, bu hafta zor geçti valla bana :)
Kolye testi de yap o zaman ya :) Bak junes beybisi de yapmış ve tutmuş :) junes sen nasıl yapmıştın kuzum, bileğine mi tuttun? Ben göbüşümün üzerine tuttum internette öyle yazıyordu

Evet canım haklısın, doğrudur elbette. Zamanı gelmedi ki nasip olmadı.
Fazla da üzerine düşmek istemiyorum inan ki, düşmüyorum da; ama işte bazı bazı aklıma takılıyor.
Artık işimiz; benim için, kızım için, eşim için hayırlısı ise nasibe kalmış. Her işte bir hayır vardır elbette ki buna ben canı gönülden inanıyorum canım.
Bu arada eşim elinden geldiği kadar beslenmesine dikkat eder, bende aynı şekilde. Ama bu tip smoothie yapmadık hiç
Ama eşim keçiboynuzu pekmezi arada sırada yiyiyor, kuruyemiş zaten tüketir sürekli, meyve de öyle
Birde yaklaşık 2 aydır vitamin de kullanıyor.

Hehehehh Evet, tuttu walla Kuzum bende o koca göbüşümün üstünde test etmiştim.
Her seferinde de hep aynı çıtkı, çok net
Ben senin minnoşu kız, cennetkokulumm 'unda erkek hissetmeye başladım

günaydın kızlar dün doktora gittim değerim yükselmiş ama keseyi hala göremedik haftaya görürüz dedi bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum Allah herkese anne olmayı nasip etsin tez zamanda
Allah sağlıcakla devamını getirsin, Amin canm Darısı tüm isteyen ve bekleyenlere inşallah...

Kuzucum günaydın zaten bundan sonra adet olmayacakmış gibi davranıyorum valla tık yok çünkü.Napiim bunun da tedavisi vardır heralde malum bisey yaparken başka bişey çıktığı için sürekli
Ama bu durum sinirimi bozmuyor artık inanki sadece gülüyorum ,çünkü yapacak bişey yok.Kendime meşgale buluyorum.
Haftasonu için doldurdum tüm saatlerimi.Yarın kayınvalidemin doğum günü evde sürpriz hazırlayıp ailemii çağırcam,Pazar arkadaşlarla plan yaptık.Derken zaten iş var p.tesi öyle geçip gider artık.

Ayy Ayy
Eşimin sonuç çıkmış. Ama ben hiç anlamıyorum ki
Biz de yaptırmıştık kuzum ama hiç anlamıyorum.Hemen doktora götürmüştük süper demedi ama normal dedi.Normal %7 bizim.Gerçi o dönem çok daha fazla sigara içiyordu eşim.Şimdi daha iyidir inşallah.

Canım günaydın, bende yarın ikimizin sonuçlarını göstereceğim de, yarına kadar çatlarım meraktan

KK'da var yorum yapan sayfalar istersen azıcık bak kuzum ama ben yine anlamamıştım
Baktım ama bende senin gibi anlamadım, bir de hastanin çağrı merkezini aradım, sonuçları online üzerinden paylaşmıyorlarmış, sadece sonucun çıktığını biliyoruz şimdilik.

Baktım ama bende senin gibi anlamadım, bir de hastanin çağrı merkezini aradım, sonuçları online üzerinden paylaşmıyorlarmış, sadece sonucun çıktığını biliyoruz şimdilik.
Hmm o zaman beklemek lazım.Aynı benim gibisin sen valla hık demiş yani.

Allah sizlerden de razı olsun kuzum hepiniz iyi ki varsınız

Gündem neyse rüyalar sayıklamalar o oluyor zaten kuzum. Bilinç altına yatıyor ne varsa.

Benim oğluşu genelde duyuyorum canım yattığım yerden kapılar açık olunca ama uzaktan anlamıyorum iki kere denk geldim yanındayken birinde nalan diyordu malum 1. sınıf isimleri öğrenirken o sıralar nalan'ınmız vardı Diğeri de benim oğlan bazen çok dikkatsiz davranır ders yaparken yemek yerken sürekli başka şeylere kayar dikkati bende kızarım. O aralarda babası odaksız odaksız diye bunu kızdırırdı. Baya yer etmiş kafasında bi gece yanındayım ben odaksız değilim diyor gece gece gülmek tuttu. Ertesi gün anlatıyorum gülüyor kendine.

İnşallah kuzum bende tanışmayı çok isterim. İstanbul gezisi yapmayı çok istiyordum aslında ama bakalım kısmet diyelim.

cinsiyete çin takviminden baktım kuzum. Aslında oğlumda da yapmıştım tutmuş muydu hiç hatırlamıyorum.
Bende şuan bişey hissedemiyorum kuzum senin de dedğin gibi eli yüzü düzgün sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter.

Aynen canım hayırlısı olsun cinsiyet farketmez gerçekten evlat candır. Ama insan merak etmeden yapamıyor gerçekten de bu da başka bir heyecan sonuçta.

Kolye testini de evde deneyeyim bakayım ne çıkacak.

günaydın kızlar dün doktora gittim değerim yükselmiş ama keseyi hala göremedik haftaya görürüz dedi bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum Allah herkese anne olmayı nasip etsin tez zamanda

Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Değer 1500 lerdeyken anca karından ultrasonda görünüyor canım. Sen endişelenme haftaya görürsün canım hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…