Bende serevim, bu arada sende fıstık gibisin zatenAyy ben heryerde seviyorum onu
Kesinlikle bebişşş, Allah indirmesin yereFarkımız herzamn olmalı hava bizim işimiz
Eksik olmaz kuzum benimKuzum bunlar hepsi beynimizin oyunu artık devreleri yakmaya başlıyoruz ya ondan. Ben sayıklıyor muyum bilmiyorum ama benim oğlanda sayıklıyor gün içinde bişeye takıldıysa gece ötüyor bizim kuş. Senin de bunları sayıklaman o kadar normal ki kuzum o yüzden hiç yüklenme kendine. Yerim seni ben kuzum sayıklarmışta.
Kuzum sen heyecanından tüm bildiklerini unutsan da biz sana hatırlatırız bitanem. Ben de seni çok seviyorum kiiiii
Sen kombinleri yap akşamabu değerli günler kaçmaz kuzum.
Oooo gideriz tabi sahile gitmeden olmaz ki İstanbul bu.
Bence de önce sahile gitmek lazım. Çünkü Bakırköy'e girersek eminim bizden çok memnun kalacaklar hiç bırakmak istemeyecekler.
Ay yavrum hadi hayırlısı olsun bakalım :) Sağlıklı olsun da cinsiyet farketmez kuzum, Allah hayırlısını versinKuzum yoğunluktan bakamadım.
Denedim kuzum erkek çıktı bende eşimde erkek diyor kv erkek diyor bakalım kimin hisleri çıkacak ben henüz belirsiz ne kız ne erkek. Ağzımdan ikisini de sayıklıyorum. Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin de farketmez artık. Ama tabi ki ne olursa olsun öğrenmeye can atıyorum hemen gelsin o günler istiyorum. Senin az kaldı kuzum inşallah pazartesi gösterir küçük sıpa. Doktora giderken çikolata ye kuzum tatlı bebişleri harketlendiriyor. Ama çok yemede de bu seferde fırıldak gibi dönüp göstermemezlik yapmasın sıpa.
Dün geceden sonra heyecanım geçti canım, o iş tamamAaaaaa böyle birşeye vesile olma büyük bir onurdrHeycan iyidir abla iyidir
Benimklerde o şekildedir bencede
Evet canım haklısın, doğrudur elbette. Zamanı gelmedi ki nasip olmadı.Bak yavrucum ben sana şöyle söyleyeyim, ben 36 yaşımdayım, şuana kadar alkol sigara kullanmadım, doktorum yumurta rezervlerimin yaşıma göre çok iyi olduğunu, daha genç yaştaki insanların bu yumurta rezervine sahip olduğunu söylemişti, harika demişti kısacası. Hormon testlerim çok iyi, adetlerim nerdeyse saati saatine olur, daha bunun gibi bir sürü olumlu şey sayabilirim sana yani olmaması için hiç hiç neden yoktu :) Ama iki sene bekledik. Sende de başka hiçbirşey yoktur döllenmemesi için, akıntıların olduğuna göre sağlıklı da yumurtluyorsun çok şükür, ben hsg den sonra hamile kaldığım için demek ki dedim kanallarda ufak ta olsa bir tıkanıklık vardı ve o temizlendi. Çünkü demiştim ta ,akıntılar ,mukuslar da tıkanıklık oluşturuyormuş kanallarda diye. İşte hsg den sonra bunların hepsi temizlendi ve oldu çok şükür. Senin de öyle olacak ki sen zaten anne olmuşsun şansın çok çok daha yüksek. Bir de biz o ay kocamla birlikte muz, bal ,süt ve ceviz karışımı içiyorduk her akşam düzenli, ama gebelik için değil sevdiğimiz için yapmıştık, sonra araştırdım meğer çok faydalıymış hamile kalmak için, onun da biraz etkisi olmuş olabilir :)
HehehehhAy yavrum hadi hayırlısı olsun bakalım :) Sağlıklı olsun da cinsiyet farketmez kuzum, Allah hayırlısını versin
Ama insan yine de meraktan çatlıyor, bu hafta zor geçti valla bana :)
Kolye testi de yap o zaman ya :) Bakjunes beybisi de yapmış ve tutmuş :) junes sen nasıl yapmıştın kuzum, bileğine mi tuttun? Ben göbüşümün üzerine tuttum internette öyle yazıyordu
Allah sağlıcakla devamını getirsin, Amin canmgünaydın kızlar dün doktora gittim değerim yükselmiş ama keseyi hala göremedik haftaya görürüz dedi bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum Allah herkese anne olmayı nasip etsin tez zamanda
Kuzucum günaydın zaten bundan sonra adet olmayacakmış gibi davranıyorum valla tık yok çünkü.Napiim bunun da tedavisi vardır heralde malum bisey yaparken başka bişey çıktığı için sürekliCanlarım ciğerlerim canparelerimbadenzi junes themis_ BilgeUfuk
bende sizleri çok özledim kızlar öpüyorum hepinizi. Ben çok şükür daha iyiyim mide bulantılarım var ama çok kötü olduğum zamanlar gibi değil. Yavaştan acıkmaya bile başladım 2 gündür.
Amaaaa şimdi sizlere gelelimthemis_ ve junes ben şimdi ikinizin de totosuna vurcam terlikle.
junes kuzum ya ne bu ümitsizlik daha vaktin vardır kuzum yumrutan çatlasa bile 24 saat süresi var. Ki pik olmuş olsa bile dün akşam pik olması demek 1-2 gün içinde yumurta çatlayacak demek. Sen içini ferah tut bu ayda gitti stresini bırak enerjini akşama harca oldu mu kuzucum.
themis_ kuzum sende boşver ovulasyonları falan kafandan hamilelik ve adet görmeyle ilgili düşünceleri çıkar biliyorum hala beynini zorluyorsun stres vücuduna yansıyor herşey ters tepiyor sonra. Sen ilacı kullandın 10 gün içinde adet olman lazım gün saymadan önüne bak olmuyorsan vardır bir sebebi ya sen stresten etki ediyorsun ya da tarlusal kullanmaya rağmen hamile olma ihtimalin var mı bilemiyorum. Ama gerçekçi bakarsak olaya progestandan dolayı bu işin ihtimali yok gibi bana göre. Sen ne olursun kafana adet veya hamilelikle ilgili şeyleri bir süre at kafandan. Biliyorum kolay değil ama az sabır şöyle 1 hafta mola ver kendine ondan sonra zaten adet olacaksın ve önün açılacak tedavine başlayacaksın.
BilgeUfuk kuzum sen naptın 30 testi bitirdin mi 1 ayda
Hadi inşallah ben bu ay senden çok umutluyum aylardır çok uğraştın sıkıntılar yaşadın atlattın bu ay meyvesini alacağına inanıyorum Allah'ın izniyle. O yüzden o testlere inşallah tekrar ihtiyaç duymayacaksın.
badenzi kuzum sen nasılsın bebişimiz nasıl bulantılar iyice azaldı mı canım.
Biz de yaptırmıştık kuzum ama hiç anlamıyorum.Hemen doktora götürmüştük süper demedi ama normal dedi.Normal %7 bizim.Gerçi o dönem çok daha fazla sigara içiyordu eşim.Şimdi daha iyidir inşallah.Ayy Ayy
Eşimin sonuç çıkmış. Ama ben hiç anlamıyorum ki
Canım günaydın, bende yarın ikimizin sonuçlarını göstereceğim de, yarına kadar çatlarım meraktanBiz de yaptırmıştık kuzum ama hiç anlamıyorum.Hemen doktora götürmüştük süper demedi ama normal dedi.Normal %7 bizim.Gerçi o dönem çok daha fazla sigara içiyordu eşim.Şimdi daha iyidir inşallah.
KK'da var yorum yapan sayfalar istersen azıcık bak kuzum ama ben yine anlamamıştımCanım günaydın, bende yarın ikimizin sonuçlarını göstereceğim de, yarına kadar çatlarım meraktan
Baktım ama bende senin gibi anlamadım, bir de hastanin çağrı merkezini aradım, sonuçları online üzerinden paylaşmıyorlarmış, sadece sonucun çıktığını biliyoruz şimdilik.KK'da var yorum yapan sayfalar istersen azıcık bak kuzum ama ben yine anlamamıştım
Hmm o zaman beklemek lazım.Aynı benim gibisin sen valla hık demiş yani.Baktım ama bende senin gibi anlamadım, bir de hastanin çağrı merkezini aradım, sonuçları online üzerinden paylaşmıyorlarmış, sadece sonucun çıktığını biliyoruz şimdilik.
Hmm o zaman beklemek lazım.Aynı benim gibisin sen valla hık demiş yani.
Aslan canım.Yükselen yengeç .Senin ikizlerdi yanlış hatırlamıyorsam dimi ?senin burcun neydi canım?
Bende serevim, bu arada sende fıstık gibisin zatenEn fıstık taraftar!
Kesinlikle bebişşş, Allah indirmesin yere
Eksik olmaz kuzum benimAllah senden de, hepinizden razı olsun; iyi ki varsınız.
Sanırım benimde gündemimde bu ara sağlık işleri olduğundan ötürü oldu canım; yoksa huyum değildir. Yani öyle düşünüyorum
Ayy ben senin oğluşunu yerim, ne takılmış olabilir aklına oyuncalar, arkileri, oyuncakları.. ahh ah!çocukluk
Kombin çok yapamadım doğrusu kuzumçünkü dün akşam misafirlekteydik eve geç geldik.
Ama çok şükür değerlendirdik, nasip kısmet artıkAllah hayırlara çıkarsın bizi
Seni de bekleriz kuzum İstanbul'a bu yazBilgeUfuk gibi Yakınen tanışmayı çok isterim
Kuzum bu arada kolye testini mi denedin de erkek çıktı? Yoksa çin takvimi mi?
Ben seni bebişi önce sanki kız hissediyordum ama şimdi erkek mi acaba, senin ailenin yorumlarından da etkilenmiş olabilirim, bilemedim
Ne olursa olsun eli, yüzü düzgün sağlık ve sıhhatli olsun, Allah hayırlı evlat versin.
Evet, bariz hemdeAslan canım.Yükselen yengeç .Senin ikizlerdi yanlış hatırlamıyorsam dimi ?
Ay yavrum hadi hayırlısı olsun bakalım :) Sağlıklı olsun da cinsiyet farketmez kuzum, Allah hayırlısını versin
Ama insan yine de meraktan çatlıyor, bu hafta zor geçti valla bana :)
Kolye testi de yap o zaman ya :) Bakjunes beybisi de yapmış ve tutmuş :) junes sen nasıl yapmıştın kuzum, bileğine mi tuttun? Ben göbüşümün üzerine tuttum internette öyle yazıyordu
günaydın kızlar dün doktora gittim değerim yükselmiş ama keseyi hala göremedik haftaya görürüz dedi bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum Allah herkese anne olmayı nasip etsin tez zamanda