Yaaaaaa ben burda gülmekten ölcem sanırım az kaldıKuzum yaaa sırf gönlün olsun diye olmayan idrarımı getirdim ve az önce de ayıptır söylemesi çok çok azda olsa yapışkan şeffaf ve sümüksü uzayan cinsinden vardı peçetede
Bu vajinal akıntımın tariflerini arkadaşlarıma anlatsam bana hangi gözle bakarlardı merak ediyorum, karizmam ve bıraktığım imajım yerle bir olurdu herhalde
Ay yok!Benim de kumamdı FB ama artık Ufuk un kuması diger yollu başa çıkamadım şimdi tranfermiş sakat fulboycuymuş maç saati tarhi hepsinin kurdu oldum herşeyi bana soruyor. FB maçı oldugu gün bizim müdür bi kaç arkadaş ufuk ben hep beraber maç izleriz. Beni yanlarından ayırmıyorlar artk sordukları sorunun cevabını sadece bende buluyorlar
Bu yüzden Ufukla başa çıkmayı da ögrendim
İstanbul a geldigimde seni görmeyi çok isterim ablam inşallah kısmet olur çok mutlu olurum inan ki
Artık bu ovu biterse alamam ki gebelik testini alamıyorum burda onu nasıl alcam
Ay bende bendeeeYaaaaaa ben burda gülmekten ölcem sanırım az kaldı
Bitmedi deCanlarım ciğerlerim canparelerimbadenzi junes themis_ BilgeUfuk
bende sizleri çok özledim kızlar öpüyorum hepinizi. Ben çok şükür daha iyiyim mide bulantılarım var ama çok kötü olduğum zamanlar gibi değil. Yavaştan acıkmaya bile başladım 2 gündür.
Amaaaa şimdi sizlere gelelimthemis_ ve junes ben şimdi ikinizin de totosuna vurcam terlikle.
junes kuzum ya ne bu ümitsizlik daha vaktin vardır kuzum yumrutan çatlasa bile 24 saat süresi var. Ki pik olmuş olsa bile dün akşam pik olması demek 1-2 gün içinde yumurta çatlayacak demek. Sen içini ferah tut bu ayda gitti stresini bırak enerjini akşama harca oldu mu kuzucum.
themis_ kuzum sende boşver ovulasyonları falan kafandan hamilelik ve adet görmeyle ilgili düşünceleri çıkar biliyorum hala beynini zorluyorsun stres vücuduna yansıyor herşey ters tepiyor sonra. Sen ilacı kullandın 10 gün içinde adet olman lazım gün saymadan önüne bak olmuyorsan vardır bir sebebi ya sen stresten etki ediyorsun ya da tarlusal kullanmaya rağmen hamile olma ihtimalin var mı bilemiyorum. Ama gerçekçi bakarsak olaya progestandan dolayı bu işin ihtimali yok gibi bana göre. Sen ne olursun kafana adet veya hamilelikle ilgili şeyleri bir süre at kafandan. Biliyorum kolay değil ama az sabır şöyle 1 hafta mola ver kendine ondan sonra zaten adet olacaksın ve önün açılacak tedavine başlayacaksın.
BilgeUfuk kuzum sen naptın 30 testi bitirdin mi 1 ayda
Hadi inşallah ben bu ay senden çok umutluyum aylardır çok uğraştın sıkıntılar yaşadın atlattın bu ay meyvesini alacağına inanıyorum Allah'ın izniyle. O yüzden o testlere inşallah tekrar ihtiyaç duymayacaksın.
badenzi kuzum sen nasılsın bebişimiz nasıl bulantılar iyice azaldı mı canım.
Kuzum yaaa sırf gönlün olsun diye olmayan idrarımı getirdim ve az önce de ayıptır söylemesi çok çok azda olsa yapışkan şeffaf ve sümüksü uzayan cinsinden vardı peçetede
Bu vajinal akıntımın tariflerini arkadaşlarıma anlatsam bana hangi gözle bakarlardı merak ediyorum, karizmam ve bıraktığım imajım yerle bir olurdu herhalde
Aaaa ben bekarkende öyleydim evlenince bırakmıştım. Bizde 2 kız babişle maç izlerdik hep babişte Fenerli. Ayrıca ben tam bir Futbol hastasıyım lise de felan çok oynardım takımımız felan vardı. Eger Türkiyede büyük takımların bayan futbol takımı olsa kesin futbolcu olurdum o kadar yaniAy yok!Ben sadece sorulunca eşim yanımdayken Fenerbahçe'liyim diyorum o kadar. Futboldan hiç hoşlanmıyorum.
Seni bu anlamda tebrik ediyorum gerçekten
Tabi ki bende birebir tanışmamız için çok memnun olurum, yaz olacak ya bi de dondurmanın dibine vururuz
Artık almana gerek olmaz inşallah canım benim, herşey bu ay gönlünce olsun hadi bakalım
Ben rahatım yanımda kimse yok rahat rahat gülüp duruyorum işteAy bende bendeeeHanginize güleceğimi şaşırdım ayolll
Ağzım kulaklarımda walla, rezil olacağım biri görürse bu hallerimi
cennetkokulumm ne alemlerdesin kuzum, bulantılar çoğaldı galiba sen de benim gibi bakamıyorsun pek Yavru bak şunu bir denesene bende kız çıktı :) Bakalım sende ne çıkacak ve tutacak mı görcez :)
Ben bir de bu sabah kolye testi yaptım, onda da yusyuvarlak bariz belirgin şekilde döndü :)
https://www.hesaplamaci.com/cin-takvimi
Ooooo bu harika fikir Bakırköyde buluşuyoruz o zamnBak yaaaa kız kaçmadı tren daha merak etme nasipse olur değilse bi daha ki ay. Ama bence daha tam zamanı canım sen sakın bu akşamı boş geçirme. Gerisi Rabbime kalmış.
Bu akıntının tarifini mümkünse kimseye anlatma kuzum bizden başka
Değilse diyorum ben size bizi Bakırköy köy paklar toptan geliriz istanbula Bakırköy de buluşuruz. Bol bol ovulasyonlar akıntı testleri gebelik testleri madalya bile takarlar huni niyetine
Yaaa şekerim biliyor musun, benim kocik diyor ki ben artık senden korkuyorum diyor; ne oldu yine dedim, ben meğer geceleri sayıklamaya başlamışım biliyor musunBak yaaaa kız kaçmadı tren daha merak etme nasipse olur değilse bi daha ki ay. Ama bence daha tam zamanı canım sen sakın bu akşamı boş geçirme. Gerisi Rabbime kalmış.
Bu akıntının tarifini mümkünse kimseye anlatma kuzum bizden başka
Değilse diyorum ben size bizi Bakırköy köy paklar toptan geliriz istanbula Bakırköy de buluşuruz. Bol bol ovulasyonlar akıntı testleri gebelik testleri madalya bile takarlar huni niyetine
heyecandan tüm bildiklerimi unutmuşta olabilirimCanlarım ciğerlerim canparelerimbadenzi junes themis_ BilgeUfuk
bende sizleri çok özledim kızlar öpüyorum hepinizi. Ben çok şükür daha iyiyim mide bulantılarım var ama çok kötü olduğum zamanlar gibi değil. Yavaştan acıkmaya bile başladım 2 gündür.
Amaaaa şimdi sizlere gelelimthemis_ ve junes ben şimdi ikinizin de totosuna vurcam terlikle.
junes kuzum ya ne bu ümitsizlik daha vaktin vardır kuzum yumrutan çatlasa bile 24 saat süresi var. Ki pik olmuş olsa bile dün akşam pik olması demek 1-2 gün içinde yumurta çatlayacak demek. Sen içini ferah tut bu ayda gitti stresini bırak enerjini akşama harca oldu mu kuzucum.
themis_ kuzum sende boşver ovulasyonları falan kafandan hamilelik ve adet görmeyle ilgili düşünceleri çıkar biliyorum hala beynini zorluyorsun stres vücuduna yansıyor herşey ters tepiyor sonra. Sen ilacı kullandın 10 gün içinde adet olman lazım gün saymadan önüne bak olmuyorsan vardır bir sebebi ya sen stresten etki ediyorsun ya da tarlusal kullanmaya rağmen hamile olma ihtimalin var mı bilemiyorum. Ama gerçekçi bakarsak olaya progestandan dolayı bu işin ihtimali yok gibi bana göre. Sen ne olursun kafana adet veya hamilelikle ilgili şeyleri bir süre at kafandan. Biliyorum kolay değil ama az sabır şöyle 1 hafta mola ver kendine ondan sonra zaten adet olacaksın ve önün açılacak tedavine başlayacaksın.
BilgeUfuk kuzum sen naptın 30 testi bitirdin mi 1 ayda
Hadi inşallah ben bu ay senden çok umutluyum aylardır çok uğraştın sıkıntılar yaşadın atlattın bu ay meyvesini alacağına inanıyorum Allah'ın izniyle. O yüzden o testlere inşallah tekrar ihtiyaç duymayacaksın.
badenzi kuzum sen nasılsın bebişimiz nasıl bulantılar iyice azaldı mı canım.
Ancak bu kadar olur heee benimkide kaçtır diyor sen geceleri konuşmaya başladın diye. Ne diyorum diye sordum sbah aklımda oluyorda sonra unutuyorum diyorYaaa şekerim biliyor musun, benim kocik diyor ki ben artık senden korkuyorum diyor; ne oldu yine dedim, ben meğer geceleri sayıklamaya başlamışım biliyor musuncennetkokulumm ne dedim diyorum tam hatırlamıyorum gece gece ama 'tik koydum ben ona bakacağım yine' diyormuşum, bir de eşim için randevu almıştım ya ordaki danışmadaki kızın adını söylüyormuşum 'teyit edin' diyormuşum 2 gecedir, ay ben gerçekten ince çizgiye mi geldim yoksa
Bilinçaltım benden kaçacak yakında, halbuki rüya görmüyorum; niye öyle konuşuyorum ki uykumda?
Sen kombinlerine bak abla biz hiç yanlış anlamadıkheyecandan tüm bildiklerimi unutmuşta olabilirim
ayyy ağzın ball yesin emiicanım benim çok seviyorum ki seni ben
zaten bu akşamı iple çekiyordum ayıptır söylemesi hani ovulasyon haftası diye sırf, yanlış anlaşılmasın
akşam içinde bi bakayım ben, ne kombin yapsam ki
Ciddi misin yaaaaaAaaa ben bekarkende öyleydim evlenince bırakmıştım. Bizde 2 kız babişle maç izlerdik hep babişte Fenerli. Ayrıca ben tam bir Futbol hastasıyım lise de felan çok oynardım takımımız felan vardı. Eger Türkiyede büyük takımların bayan futbol takımı olsa kesin futbolcu olurdum o kadar yani
Ama ben fıstıklı dondurma yerim
Hapimizin öyle olsun inşallah ablam benim
Ayyyyyy BilgeeeeeSen kombinlerine bak abla biz hiç yanlış anlamadıkHem kombin yapmadan asla olmaz
Anaaaa! Ayy çarpıldım mı acaba yaaaAncak bu kadar olur heee benimkide kaçtır diyor sen geceleri konuşmaya başladın diye. Ne diyorum diye sordum sbah aklımda oluyorda sonra unutuyorum diyorE biz tam bakırköylük olduk o zamn
Allah neşemizi eksik etmesin, benim çalıştığım yer açık ofis tarzı; herkes birbirini belli bir açıdan görüyooo, mesele bu işteBen rahatım yanımda kimse yok rahat rahat gülüp duruyorum işte
Yaa sevsin seni harbi kız. Ayrı bi aşk var bende Fenere karşı ama bu aşk sanırım ufuk un sayesinde daha da çogaldı.Ciddi misin yaaaaaHarbi kız dedikleri sensin demek ki
O kadar eşimin zoruyla izliyorum evde, ama hala anlamıyorum. Hiç bir terimini de bilmem.
Bana maç başlamadan önce tahminimi soruyor, bende sallıyorum işte şu kadara şu kadar biter, 'bizim maç' felan diyorum, çok anlıyormuşum gibi; bu sefer gaza geliyoo, 'yaaa öyle mi diyorsun hadi bakalım' diyooo; tersi çıksa kızıyor, trip atıyor, tahminim tutmaz da yine yenersek bu sefer yine kızıyor ne biçim tahmin ediyorsun diye, ben her türlü fırça yiyiyorum bu kuma yüzünden bacımm
Aaa bende damla sakızlı veya çilekli yerim, affetmem
Sahile de gider miyiz? ahahahahhhOoooo bu harika fikir Bakırköyde buluşuyoruz o zamn