- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
Birşeyler diil harika kombinler olmalıAyyyyyy Bilgeeeeeçişim geldi, bu sefer zorla değil ama gülmekten wallahh
Tamam canım aklımda var bi şeyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birşeyler diil harika kombinler olmalıAyyyyyy Bilgeeeeeçişim geldi, bu sefer zorla değil ama gülmekten wallahh
Tamam canım aklımda var bi şeyler
Benimki dogruymuş ne konuşuyorum bende çok merak ediyorumAnaaaa! Ayy çarpıldım mı acaba yaaaÖyle deyip korkutuyor beni, ya doğruysa
Canım benim eksik olmaYaa sevsin seni harbi kız. Ayrı bi aşk var bende Fenere karşı ama bu aşk sanırım ufuk un sayesinde daha da çogaldı. Çok komik ya bence bir o kadar da eglenceli iyiki FenerBahçeeee
Uuuuu damla sakızlıya da bayılırım ama meyvelilerle pek aram yok
Ben eşimin söylediklerinden az çok anladım, testleri filan sayıklıyorum zaarbir de onu şu zar zpr ikna ettiğim hastane randevusunuBenimki dogruymuş ne konuşuyorum bende çok merak ediyorum
Utandım yaa, burada sadece ikimiz yoğuz biliyorsun değil mihane üyeler dışında hane ziyaretçi arkadaşlarda var haneeeBirşeyler diil harika kombinler olmalı
Ayyy amin inşallah ablam ya senin iş kötüymüş o zaman abla sen dikkatli ol nerden bilcekler şimdi senin çılgın arkadaşlarınla konuştugunuAllah neşemizi eksik etmesin, benim çalıştığım yer açık ofis tarzı; herkes birbirini belli bir açıdan görüyooo, mesele bu işte
Sahilsiz olur mu hiçççç Önce sahile gidelim ama belki sonra dişarı çıkmaya izin vermezlerSahile de gider miyiz? ahahahahhh
Sevde nasıl seversen sev Ben de Antepliyim ya belki de ondandır bu fıstıga olan aşkCanım benim eksik olma
Bende severim Fener'i ama işte o kadar sadece severim
Ben hepsini seviyorum bir tek fıstıklı sevmiyorum
Evet canım maalesef, dezavantaj bu işteAlıştım ama bende napimAyyy amin inşallah ablam ya senin iş kötüymüş o zaman abla sen dikkatli ol nerden bilcekler şimdi senin çılgın arkadaşlarınla konuştugunu
Doğru söylüyorsun, biz bi gezelim sonra gidelim, ya da onlar gelip alsınlarSahilsiz olur mu hiçççç Önce sahile gidelim ama belki sonra dişarı çıkmaya izin vermezler
En büyük Fenerbahçe diyormuşumİçimdeki fanatik kadın çıkarmışSevde nasıl seversen sev Ben de Antepliyim ya belki de ondandır bu fıstıga olan aşk
Ben anlayamadım amaaaaBen eşimin söylediklerinden az çok anladım, testleri filan sayıklıyorum zaarbir de onu şu zar zpr ikna ettiğim hastane randevusunu
Utandım yaa, burada sadece ikimiz yoğuz biliyorsun değil mihane üyeler dışında hane ziyaretçi arkadaşlarda var haneee
Tamam canım, ben alt-üst güzel cicik bişey... tamam tamam o iş bende bu gece
Onlar gelip alsınlr daha havalı olurEvet canım maalesef, dezavantaj bu işteAlıştım ama bende napim
Sizi asla deşifre etmem
Doğru söylüyorsun, biz bi gezelim sonra gidelim, ya da onlar gelip alsınlar
Ayyyy Allah korusun
Ayy ben heryerde seviyorum onuEn büyük Fenerbahçe diyormuşumİçimdeki fanatik kadın çıkarmış
Tam aklımdan geçti canı ben fıstığa bayılırım
Tatlıda, veya kuruyemiş olarak ama dondurmada sevemedim.
Skandall, haberlere de çıkarız hem kızzOnlar gelip alsınlr daha havalı olur
Muhtemelen senin bilinçaltının da gündemi buna benzerdir canım, ben anlıyorum senin kuzumBen anlayamadım amaaaa
Ziyaretçi arkadaşlar da bizi hoş karşılasın canım. Utanma sen utanma altı üstü ne diyoruz ki sanki şurda Kombin diyoruz o kadar O iş sende
Farkımız herzamn olmalı hava bizim işimizSkandall, haberlere de çıkarız hem kızz
Az havamız olsun bari; ötekilerden farkımızı belli edelim; hava bizim işimiz
Aaaaaa böyle birşeye vesile olma büyük bir onurdr Heycan iyidir abla iyidirMuhtemelen senin bilinçaltının da gündemi buna benzerdir canım, ben anlıyorum senin kuzum
Heyecanladım yaaa, hep senin yüzünden Bilge; bu akşam hamile kalırsam bi ki senden ötürü aayayaahahhaha
Yaaa şekerim biliyor musun, benim kocik diyor ki ben artık senden korkuyorum diyor; ne oldu yine dedim, ben meğer geceleri sayıklamaya başlamışım biliyor musun cennetkokulumm ne dedim diyorum tam hatırlamıyorum gece gece ama 'tik koydum ben ona bakacağım yine' diyormuşum, bir de eşim için randevu almıştım ya ordaki danışmadaki kızın adını söylüyormuşum 'teyit edin' diyormuşum 2 gecedir, ay ben gerçekten ince çizgiye mi geldim yoksa
Bilinçaltım benden kaçacak yakında, halbuki rüya görmüyorum; niye öyle konuşuyorum ki uykumda?
heyecandan tüm bildiklerimi unutmuşta olabilirim
ayyy ağzın ball yesin emii canım benim çok seviyorum ki seni ben
zaten bu akşamı iple çekiyordum ayıptır söylemesi hani ovulasyon haftası diye sırf, yanlış anlaşılmasın
akşam içinde bi bakayım ben, ne kombin yapsam ki
Ancak bu kadar olur heee benimkide kaçtır diyor sen geceleri konuşmaya başladın diye. Ne diyorum diye sordum sbah aklımda oluyorda sonra unutuyorum diyor E biz tam bakırköylük olduk o zamn
Oooo gideriz tabi sahile gitmeden olmaz ki İstanbul bu.Sahile de gider miyiz? ahahahahhh
Sahilsiz olur mu hiçççç Önce sahile gidelim ama belki sonra dişarı çıkmaya izin vermezler
Bencede ovu testleriyle alakalı konuşuyorumdurKuzum bunlar hepsi beynimizin oyunu artık devreleri yakmaya başlıyoruz ya ondan. Ben sayıklıyor muyum bilmiyorum ama benim oğlanda sayıklıyor gün içinde bişeye takıldıysa gece ötüyor bizim kuş. Senin de bunları sayıklaman o kadar normal ki kuzum o yüzden hiç yüklenme kendine. Yerim seni ben kuzum sayıklarmışta.
Kuzum sen heyecanından tüm bildiklerini unutsan da biz sana hatırlatırız bitanem. Ben de seni çok seviyorum kiiiii
Sen kombinleri yap akşama bu değerli günler kaçmaz kuzum.
Amaninnnn bu kuzu da sayıklıyor noluyor canlar size. Ayy Bilge kuzum acaba neler sayıklıyorsun söyle eşine not alsın bari. Ama ben tahmin yürüteyim kesin ovulasyon testleri ile kocana talimat veriyorsundur pik oldu olmadı diye
Oooo gideriz tabi sahile gitmeden olmaz ki İstanbul bu.
Bence de önce sahile gitmek lazım. Çünkü Bakırköy'e girersek eminim bizden çok memnun kalacaklar hiç bırakmak istemeyecekler.
Bak yavrucum ben sana şöyle söyleyeyim, ben 36 yaşımdayım, şuana kadar alkol sigara kullanmadım, doktorum yumurta rezervlerimin yaşıma göre çok iyi olduğunu, daha genç yaştaki insanların bu yumurta rezervine sahip olduğunu söylemişti, harika demişti kısacası. Hormon testlerim çok iyi, adetlerim nerdeyse saati saatine olur, daha bunun gibi bir sürü olumlu şey sayabilirim sana yani olmaması için hiç hiç neden yoktu :) Ama iki sene bekledik. Sende de başka hiçbirşey yoktur döllenmemesi için, akıntıların olduğuna göre sağlıklı da yumurtluyorsun çok şükür, ben hsg den sonra hamile kaldığım için demek ki dedim kanallarda ufak ta olsa bir tıkanıklık vardı ve o temizlendi. Çünkü demiştim ta ,akıntılar ,mukuslar da tıkanıklık oluşturuyormuş kanallarda diye. İşte hsg den sonra bunların hepsi temizlendi ve oldu çok şükür. Senin de öyle olacak ki sen zaten anne olmuşsun şansın çok çok daha yüksek. Bir de biz o ay kocamla birlikte muz, bal ,süt ve ceviz karışımı içiyorduk her akşam düzenli, ama gebelik için değil sevdiğimiz için yapmıştık, sonra araştırdım meğer çok faydalıymış hamile kalmak için, onun da biraz etkisi olmuş olabilir :)Kesinlikle öyle canım, zaten bu ay bu rahatlıktan benimde bir yanım bu modda Bi yanım da içim içimi yiyiyor
Bu nasıl bir dengesizlik değil mi
Bebişim sana birşey soracağım, benim hsgde sorun yok ya, adetin 3. günü vajinal muayenede de herşey yolunda çıkmıştı.
Doktorum geçtiğimiz ay ovulasyon da olmuş demişti yani ben baya baya yumurtluyorum ve çatlıyor ama sadece döllenmiyor değil mi? Döllenmemesi için başka ne sorun olabilir ki?
Mesela kalitesiz yumurta veya sperm mi acaba, uf
Hani yumurtlama durumu olsa, olmasa veya çatlamama olsa doktor farkederdi herhalde???
Kolye testinde benim çıkmıştı kuzum