Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzucum günaydın zaten bundan sonra adet olmayacakmış gibi davranıyorum valla tık yok çünkü.Napiim bunun da tedavisi vardır heralde malum bisey yaparken başka bişey çıktığı için sürekli :KK70::KK70::KK70:
Ama bu durum sinirimi bozmuyor artık inanki sadece gülüyorum ,çünkü yapacak bişey yok.Kendime meşgale buluyorum.
Haftasonu için doldurdum tüm saatlerimi.Yarın kayınvalidemin doğum günü evde sürpriz hazırlayıp ailemii çağırcam,Pazar arkadaşlarla plan yaptık.Derken zaten iş var p.tesi öyle geçip gider artık.

Vardır bir çözümü bir yolu elbet hem öyle düşünme olacaksın tabi adet. Ama sen yine de gülüp geç dediğin gibi ne güzel planlarda yapmışsın ohh bi güzle kafanı dağıt bunları hiç düşünme önümüzdeki haftaya daha güzel başlayacaksın inşallah. :dua:

Evet, bariz hemde:KK48: Aslanlarla ben çok iyi anlaşırım.
Bir de benim de yükselenim yengeç:KK66:
Kardeşim ve en en yakın arkadaşım ikizler benim de.
Benden ikizlerle çok iyi anlaşırım,Ondan ötürü olaylara bakışımız,telaşemiz ve tez canlılığımız aynı :KK53:

Allah sizlerden de razı olsun kuzum hepiniz iyi ki varsınız:KK200:

Gündem neyse rüyalar sayıklamalar o oluyor zaten kuzum. Bilinç altına yatıyor ne varsa.

Benim oğluşu genelde duyuyorum canım yattığım yerden kapılar açık olunca ama uzaktan anlamıyorum iki kere denk geldim yanındayken birinde nalan diyordu malum 1. sınıf isimleri öğrenirken o sıralar nalan'ınmız vardı :KK70: Diğeri de benim oğlan bazen çok dikkatsiz davranır ders yaparken yemek yerken sürekli başka şeylere kayar dikkati bende kızarım. O aralarda babası odaksız odaksız diye bunu kızdırırdı. Baya yer etmiş kafasında bi gece yanındayım ben odaksız değilim diyor gece gece gülmek tuttu. Ertesi gün anlatıyorum gülüyor kendine. :KK70:

İnşallah kuzum bende tanışmayı çok isterim. İstanbul gezisi yapmayı çok istiyordum aslında ama bakalım kısmet diyelim.

cinsiyete çin takviminden baktım kuzum. Aslında oğlumda da yapmıştım tutmuş muydu hiç hatırlamıyorum.
Bende şuan bişey hissedemiyorum kuzum senin de dedğin gibi eli yüzü düzgün sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter. :emir_bebek::nazar:
Amin canım benim, cümlemizden inşallah:dua: Sende iyi ki iyi ki varsın, bizimlesin:KK200:
Elinden geldiğince her daim zaman ayırıp yardımcı olur, destek oluyorsun canım, hakkın ödenmez.
Ayyyyyy çok güldüm odaksız:KK70:Yazık kuzu ya rüyasına bile girmiş çocuğumun:-)
Senin bu yıl şehir değişikliği, ev taşınması, doğum zor olur kuzum, nasip artık diyelim:KK66:
Herşey güzel olacak tatlım, hissediyoruz ve hissediyoruz:cool:

Kardeşim ve en en yakın arkadaşım ikizler benim de.
Benden ikizlerle çok iyi anlaşırım,Ondan ötürü olaylara bakışımız,telaşemiz ve tez canlılığımız aynı :KK53:
Ne güzel, sevindim öyle olmasına. Benimde en yakın arkadaşım aslan burcudur.
Çok tezcanlıyımdır hemde, birşey varsa gündemimde halletmem lazımHoppa
Anne olunca biraz daha bu yönlerimi törpüledim ama canım, bana 9 ay gibi bir süreçte bu anlamda iyi geldi.
Kendimi terbiye edebildim bi nebze, sana da iyi gelecektir.Hoppa

Ne güzel, sevindim öyle olmasına. Benimde en yakın arkadaşım aslan burcudur.
Çok tezcanlıyımdır hemde, birşey varsa gündemimde halletmem lazımHoppa
Anne olunca biraz daha bu yönlerimi törpüledim ama canım, bana 9 ay gibi bir süreçte bu anlamda iyi geldi.
Kendimi terbiye edebildim bi nebze, sana da iyi gelecektir.Hoppa
Aynen o kafamda ki olup bitecek yoksa bana uyku yok.Mesela bi plan yaptım diyelim o gün o olmazsa sinirim bozulur.Ya da o gün plan yapmadığım bişey aniden ortaya çıkar ve işlerimi aksatırsa ona da sinirim bozulur.Biraz tuhaf yanlarım var yani:süslü:

Aynen o kafamda ki olup bitecek yoksa bana uyku yok.Mesela bi plan yaptım diyelim o gün o olmazsa sinirim bozulur.Ya da o gün plan yapmadığım bişey aniden ortaya çıkar ve işlerimi aksatırsa ona da sinirim bozulur.Biraz tuhaf yanlarım var yani:süslü:
Evet, evet bende öyleyim o bakımdan; zaten hafta içi full çalışıyoruz işlerimi de haliyle iş planıma ve tatil günlerime göre ayarlıyorum bahsettiğin gibi olmadığında cool kalamıyorum, uyuz oluyorum.:KK47:
Sistemli olduğumuz için böyle oluyor canım, ben çocukluğumdan beri böyleyim; annemde disiplinli hatundu vesselam:KK45:
Ama kendi kızım için esnek davranmaya çalışıyorum.
Çok düzenli, planlı ve programlı olmak iyi değil, Küçük kuzucum büyüyünce stresli olmasın:KK48:

Amin canım benim, cümlemizden inşallah:dua: Sende iyi ki iyi ki varsın, bizimlesin:KK200:
Elinden geldiğince her daim zaman ayırıp yardımcı olur, destek oluyorsun canım, hakkın ödenmez.
Ayyyyyy çok güldüm odaksız:KK70:Yazık kuzu ya rüyasına bile girmiş çocuğumun:-)
Senin bu yıl şehir değişikliği, ev taşınması, doğum zor olur kuzum, nasip artık diyelim:KK66:
Herşey güzel olacak tatlım, hissediyoruz ve hissediyoruz:cool:

Aaaa kuzum ne hakkı öyle biz burda seve seve beraberiz tabi ki destek olucaz birbirimizin yanında olucaz. Dostluklarda böyle zamanlar için değil midir. :KK200::KK19: Severim sizi hepiniz değersiniz bunlara :KK68:

Yaaa sorma bizim odaksız kafaya takmış ama ahh bi de söz dinlese. Dikkatini verse başka şeylerle ilgilenmese herşey süper ama yapmazsa cozutuyor bizimki saçmalıkların alasını yapıyor. Bu arada bizimkiler çarpma işlemine geçtiler. Allah dedim yandık bizimki dikkatini vermezse çarpma gibi çarpacak annesi onu diye. Neyseki toplamadan bile iyi çıktı kuzum maşallah. Ritmikleri ezberleyince şimdi hızlı hızlı yapıyor. Babasıyla bizde şaşıp kalıyoruz bizim odaksız odaklanmaya başlamış anlaşılan :KK70::KK70:

Aynen kuzum biraz yoğun bir sene olacak bizim için. İnşallah hayırlısıyla atlatırız. Kayınvaldemde benden korkuyor garibim bu kız aynı benim gibi kıpır kıpır taşınmaydı derken çocuğa bişey olur diye ödü kopuyor. Ama inşallah sakin olcam en azından çabalıcam. Eşim şimdi bile diyor az sakin hareket et çok hızlısın. Ama işte sizin gibi bende tez canlıyım iş yaparken hele kıpır kıpır. Bende diyorum aman aşkım evi toplarken sen bana bol bol yardım edersin bişeycik olmaz Allah'ın izniyle.

Bende öyle hissediyorum kuzum herşey çok daha güzel olacak bebişler kısmetiyle gelir bizim şimdiden güzel haberler gelmeye başladı bile inşallah gerçekleşir.

Kızlar şimdik beni hastaneden aradılar; tüp bebek bölümünden. Eşime ulaşamamışlar, bana sonuçların çıktığını ilettiler.
Ben de dedim ki sizin tüp bebek bölümünde birileri bu sonuçlar hakkında bilgi verecek mi? Tüp bebek bölümünde hizmet veren kadın doğum doktoruna randevu oluşturdu kendisi bizzat ücretsiz muayene ederek sonuçları yorumlayacakmış.
Çok sevindim.
O halde ben normalde kendi doktoruma aldığım randevumu iptal mi etmeliyim sizce?
Hsg filmimi ve doktorumun takip ettiği konuları ve daha önce yapılan hormon sonuçlarımı felan götürsem yorumlayıp yardımcı olur mu ki sizce?

Al işte aynı ben inan senden gram farkım yoktu kuzum sadece biraz daha törpüledim bu huyumu. En azından şunu iyice anladım ben hayata dair ne kadar plan yaparsam, hesap yaparsam yapayım. Allah'ın hesabı tutuyor. Bende boşuna yoruyorum üzüyorum kendimi diye saldım kendimi şimdilerde. Ben kendimi saldıkça baktım ki ben plan yapmadan daha iyi oluyormuş beklentiler olmadan daha huzurluymuş. Olaylar kendi akışında meğer daha sağlıklı ilerliyormuş. Ve anladım ki sırf bu huyum yüzünden kendimi çok hırpalamışım kuzum. Sende yavaş yavaş bunu değiştireceksin zaman insan çok şey öğretiyor.

Kızlar şimdik beni hastaneden aradılar; tüp bebek bölümünden. Eşime ulaşamamışlar, bana sonuçların çıktığını ilettiler.
Ben de dedim ki sizin tüp bebek bölümünde birileri bu sonuçlar hakkında bilgi verecek mi? Tüp bebek bölümünde hizmet veren kadın doğum doktoruna randevu oluşturdu kendisi bizzat ücretsiz muayene ederek sonuçları yorumlayacakmış.
Çok sevindim.
O halde ben normalde kendi doktoruma aldığım randevumu iptal mi etmeliyim sizce?
Hsg filmimi ve doktorumun takip ettiği konuları ve daha önce yapılan hormon sonuçlarımı felan götürsem yorumlayıp yardımcı olur mu ki sizce?

Kuzum randevuyu ne zamana verdiler. Senin randevun yarındı. Aslında ücretsiz muayene edip sonuçları yorumlayacaksa randevunu iptal etmen mantıklı gibi. Yok sonuçları yorumlaması yeterli gelmezse o zaman kendi doktorunu da götürürsün.
Yalnız kafama takılan sadece eşin için mi ücretsiz muayene oluşturup onun sonuçlarını mı yorumlayacak acaba yoksa ikinizin mi

Bende serevim, bu arada sende fıstık gibisin zaten:dondurma::KK200: En fıstık taraftar!

Kesinlikle bebişşş, Allah indirmesin yere:dua::KK48:

Eksik olmaz kuzum benim:KK200: Allah senden de, hepinizden razı olsun; iyi ki varsınız.:KK15:
Sanırım benimde gündemimde bu ara sağlık işleri olduğundan ötürü oldu canım; yoksa huyum değildir. Yani öyle düşünüyorum:olamaz:
Ayy ben senin oğluşunu yerim, ne takılmış olabilir aklına oyuncalar, arkileri, oyuncakları.. ahh ah!:KK36:çocukluk:KK200:
Kombin çok yapamadım doğrusu kuzum:KK51: çünkü dün akşam misafirlekteydik eve geç geldik.
Ama çok şükür değerlendirdik, nasip kısmet artık:dua: Allah hayırlara çıkarsın bizi:nazar:
Seni de bekleriz kuzum İstanbul'a bu yaz:dondurma: BilgeUfuk BilgeUfuk gibi:KK66: Yakınen tanışmayı çok isterim:KK37:
Kuzum bu arada kolye testini mi denedin de erkek çıktı? Yoksa çin takvimi mi?
Ben seni bebişi önce sanki kız hissediyordum ama şimdi erkek mi acaba, senin ailenin yorumlarından da etkilenmiş olabilirim, bilemedimo_O
Ne olursa olsun eli, yüzü düzgün sağlık ve sıhhatli olsun, Allah hayırlı evlat versin.:nazar::anneadayı:
Sensin fıstık :KK200::KK15:

Baktım ama bende senin gibi anlamadım, bir de hastanin çağrı merkezini aradım, sonuçları online üzerinden paylaşmıyorlarmış, sadece sonucun çıktığını biliyoruz şimdilik.:KK34:
Yaaa abla atsana buraya ufuk un sonuclariyla karsilastiririz

Aaaa kuzum ne hakkı öyle biz burda seve seve beraberiz tabi ki destek olucaz birbirimizin yanında olucaz. Dostluklarda böyle zamanlar için değil midir. :KK200::KK19: Severim sizi hepiniz değersiniz bunlara :KK68:

Yaaa sorma bizim odaksız kafaya takmış ama ahh bi de söz dinlese. Dikkatini verse başka şeylerle ilgilenmese herşey süper ama yapmazsa cozutuyor bizimki saçmalıkların alasını yapıyor. Bu arada bizimkiler çarpma işlemine geçtiler. Allah dedim yandık bizimki dikkatini vermezse çarpma gibi çarpacak annesi onu diye. Neyseki toplamadan bile iyi çıktı kuzum maşallah. Ritmikleri ezberleyince şimdi hızlı hızlı yapıyor. Babasıyla bizde şaşıp kalıyoruz bizim odaksız odaklanmaya başlamış anlaşılan :KK70::KK70:

Aynen kuzum biraz yoğun bir sene olacak bizim için. İnşallah hayırlısıyla atlatırız. Kayınvaldemde benden korkuyor garibim bu kız aynı benim gibi kıpır kıpır taşınmaydı derken çocuğa bişey olur diye ödü kopuyor. Ama inşallah sakin olcam en azından çabalıcam. Eşim şimdi bile diyor az sakin hareket et çok hızlısın. Ama işte sizin gibi bende tez canlıyım iş yaparken hele kıpır kıpır. Bende diyorum aman aşkım evi toplarken sen bana bol bol yardım edersin bişeycik olmaz Allah'ın izniyle.

Bende öyle hissediyorum kuzum herşey çok daha güzel olacak bebişler kısmetiyle gelir bizim şimdiden güzel haberler gelmeye başladı bile inşallah gerçekleşir.
Burası çok iyi geliyor bana da, gün içinde iş stresimi alıyor resmen, enerjinizi hepinizin hissederek zaten sizlerle yazışıyorum. Haklısın canım dostluklar bu günler için, her zaman için olabilmeli. Birbirimize çok çok iyi geliyoruz.
Afferin senin yakışıklı oğluşuna, maşallah diyelim. Allah zihin açıklığı versin. Başarılarının devamı gelsin. Oğlunda senin gibi çok zeki belli kuzum, sen hiç endişe etme annesi, daha çok küçük bakma okula gittiğine. Aklılları fikirleri tablette, oyunda, oyuncaklardadır eminimim. ( biz de geçtik bu yollardan, ayyy! iyice annem gibi konuştum yaaaw:KK45:)
Biz napıcaz bakalım, inan gözümde büyüyüyor.:işsiz:

Siz doğum öncesi mi taşınmayı planlıyorsunuz? Eşin mutlaka yardımcı olacaktır da bizim gibi aynı titizlikle yapamıyorlar işte:deli: Olsun buna şükür zaten napalım, bizim kadar da olmasınlar, yardım etsinler yeter:KK76: Eşim mesela benden önce geliyor eve genelde yemeği ona kitliyorum:-):KK6:
Sen bir de hamilesin sana hayli hayli yardımcı olacaktır. İnşallah kolaycacık hallerdersiniz bütün işleriniziHoppa
Allah yardımcınız olsun şimdiden kuzum:anneadayı::KK66:

Meleklerim sonucu aldım 121.6 cıktı adet gunu kan vermiştim bugun dr yoktu hastaneye gidemedim pazartesiye kaldı 4 haftaya yeni girdim sağlıl ocagındakı dr arkadasım oda dedi yumurtlamayla hafta uyumlu dedi bakalım hersey iyi olur ınşallah
Ayy hayrli olsun masallah saglikla gelsin insallah annesi :KK200:

Evet, evet bende öyleyim o bakımdan; zaten hafta içi full çalışıyoruz işlerimi de haliyle iş planıma ve tatil günlerime göre ayarlıyorum bahsettiğin gibi olmadığında cool kalamıyorum, uyuz oluyorum.:KK47:
Sistemli olduğumuz için böyle oluyor canım, ben çocukluğumdan beri böyleyim; annemde disiplinli hatundu vesselam:KK45:
Ama kendi kızım için esnek davranmaya çalışıyorum.
Çok düzenli, planlı ve programlı olmak iyi değil, Küçük kuzucum büyüyünce stresli olmasın:KK48:
Kesinlikle kızını böyle yetiştirmen çok mantıklı.Çünkü bizim durum baya yorucu.İnan bu plan program beni bitiriyor.babamdan kalma bişey bana da kendisi konumu gereği aşırı disiplin sahibiydi.
Küçükken ben hatırlıyorum ,mesela akşam misafirliğe gidilecek dimi 7 bucukta hazırız hepimiz oturuyoruz 8 olsun öyle çıkalım derdi. Hafta sonları pikniğe gidilecek mesela sabah 6 da kalkar giderdik ve o yüzden hiç sevmem pikniği :KK70::KK70:

X