Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim canım yanlış bilgilendirmeyim de o yeter bana. Allah sizlerden de razı olsun derdinize göre dermanını verip muradınıza erdirsin hepinizi :dua:
amin hayırlısı ile inşallah umudumu yitirmişken tekrar sogan kürünü denememe vesile oldunuz allah sizinde muradinizı tez zamanda nasip etsin inşallahhh

Kızlar ben geldim 😊
6 nisanda hcg 378.48 cıkmıstı bugün kontrole gittim 867.33 cıktı
Çok şükür doktor degerin iyi dedi haftaya perşembe günü keseyi görmeye gideceğiz inşallah
Rabbim isteyen herkese saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah 💕💕
maşallah çok güzel yükselmiş değerin rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin insallah

Kızlar acilll yardımınıza ihtiyacım var !!!!
Adetimin ikinci günü soğan kürüne başladım yani dört gündür içiyorum sabah akşam. Dün adetim bitmişti afedersiniz ped bile kullanmadım. Bu gün tekrar kanamam oldu ama hafif kanamalar. Rengide ne kırmızı ne pembe Fuşya gibi . Yani acaba soğan suyundan dolayı mı .içime kurt düştü bırakcam soğan suyunu. Klomende kullanıyorum zaten

Adetimin ikinci günü soğan kürüne başladım yani dört gündür içiyorum sabah akşam. Dün adetim bitmişti afedersiniz ped bile kullanmadım. Bu gün tekrar kanamam oldu ama hafif kanamalar. Rengide ne kırmızı ne pembe Fuşya gibi . Yani acaba soğan suyundan dolayı mı .içime kurt düştü bırakcam soğan suyunu. Klomende kullanıyorum zaten
Canım erken başlamışsın soğan kürüne adetin bittikten sonraki ikinci gün başlaman gerekiyor

Canım kanamanın artması kürün adet söktürücü etkisinden kaynaklanıyor bu hem normal bir durum hem de iyi bir durum rahmi güzelce temizliyor. İncir kürünü ne için yapmak istiyorsun yumurta kalitesi ve çatlatmak için mi. Bazı yerlerde aynı anda iki kür yapmayın denmiş bazıları iki kürü bir arada yapmış bu konuda karar vermek sana kalmış. Sonuçta bunlar bitkisel ürünler olumsuz bir sonuç olacağını düşünmüyorum ama yine de karar senin canım. İstersen incir kürü çok şart değilse bir daha ki ay deneyebilirsin.
Bı an önce hamile kalmak için çok istiyorum

evet bende bugün bu sayfaya denk gelip okuduk evde var zaten ikiside inşallah kullanirim sogan suyu içerken aynı anda mi kullansam bir pco lü yazmıştı aynı anda kullanmış ve o ay hamile kalmış sizce. tekrardan cokk teşekkür ederim

Canım testere dişli aslan pençesi için kür bittikten sonra demiş yine de destek hattından detaylı bilgi alabilirsin ilave destek ürünleri için

Evet erken olduğunu biliyorum cnm ama bn klomen kullanıyorum yumurtam oluşur büyür bişey olmasın diye erkenden başlayıp içeyim Bikaç gün dedim de neden böyle oldu anlamadım🙈
Bende adetliyken basladim sogan kurune asiri kanamam oldu zamaninda bitti adetim ama 10 gun felan yaotum korktum insallah ise yarar

Evet erken olduğunu biliyorum cnm ama bn klomen kullanıyorum yumurtam oluşur büyür bişey olmasın diye erkenden başlayıp içeyim Bikaç gün dedim de neden böyle oldu anlamadım🙈

Canım kür adetliyken tavsiye edilmiyor bittikten sonra en az 2 gün sonra başlamalısın. Soğan kürü aynı zamanda söktürücü özellikte o yüzden şimdi kanamanın böyle artması normal. Bence kesmelisin kürü illa yapacaksan en azından adetin bitsin bittikten 2 gün sonra başla. Böyle tariflerin dışında kür yapmamaya özen gösterelim değilse kaş yapayım derken göz çıkartırız canım.

amin hayırlısı ile inşallah umudumu yitirmişken tekrar sogan kürünü denememe vesile oldunuz allah sizinde muradinizı tez zamanda nasip etsin inşallahhh

Amin canım hepimizin inşallah. Umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin canım hayatta mucizeler o kadar çok ki bizim umutsuz olmamız çok anlamsız onların yanında.
İnşallah şifa olur canım sana da. Vakti zamanı gelmiştir kürde buna vesile olmuş olur.

Canım kür adetliyken tavsiye edilmiyor bittikten sonra en az 2 gün sonra başlamalısın. Soğan kürü aynı zamanda söktürücü özellikte o yüzden şimdi kanamanın böyle artması normal. Bence kesmelisin kürü illa yapacaksan en azından adetin bitsin bittikten 2 gün sonra başla. Böyle tariflerin dışında kür yapmamaya özen gösterelim değilse kaş yapayım derken göz çıkartırız canım.
Haklısın cnm bıraktım zaten içmiyorum

Sabahları kür yapamıyorum malesef hem sabahları midem almıyor hemde fırsat bulamıyorum ama akşamları kesin içiyorum umarım bu şekilde de faydası olur

Canım sabaha yapılması en faydalı olanı ama sabah yapamıyorsan akşamları aç karnına yemekten en az 15 dk önce ve yatmadan önce olacak şekilde 2 sefer içebilirsin.

Bugun doktor randevum vardı soğan küründen mi bilmiorum ama kistim erimiş çok küçük kalmış ve adetle atarsın dedi normalde 2-3 adetle anca erir demişti 21. Gün olduğu için progestron tahlili istedi 10un üzerinde çıkmasını umut ediyorum inşallah yüksek çıkar bu senin yumurta kaliteni belirleyecek dedi omega3 rahimin kan akışını hızlandırır iç dedi ve multivitamine devam dedi gebe kalamayacak bi durumun yok kalacaksın sen de buna inan dedi eğer progestron 15 in üstündeyse gebe olabilirsin dedi kızlar dua edin ya 5 te alacam sonucumu 😊

Bugun doktor randevum vardı soğan küründen mi bilmiorum ama kistim erimiş çok küçük kalmış ve adetle atarsın dedi normalde 2-3 adetle anca erir demişti 21. Gün olduğu için progestron tahlili istedi 10un üzerinde çıkmasını umut ediyorum inşallah yüksek çıkar bu senin yumurta kaliteni belirleyecek dedi omega3 rahimin kan akışını hızlandırır iç dedi ve multivitamine devam dedi gebe kalamayacak bi durumun yok kalacaksın sen de buna inan dedi eğer progestron 15 in üstündeyse gebe olabilirsin dedi kızlar dua edin ya 5 te alacam sonucumu 😊
Çok sevindim canım.benim en büyük sorunum ah ah şu progesteron.Yarın da ben yaptırcam daha 0.1 den yukarı göremedim valla.İnşallah senin sonucunda iyi çıkar:dua: paylaş bizimle de.

X