- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.921
Oyyy kuzum benim inşalllaaahhh süper sonuçlar alırsın hatta 15ten yüksek olur da gebesindir inşallahÇok sevindim canım.benim en büyük sorunum ah ah şu progesteron.Yarın da ben yaptırcam daha 0.1 den yukarı göremedim valla.İnşallah senin sonucunda iyi çıkarpaylaş bizimle de.
inşallah dediğin gibi olur rabbim isteyen herkese versin.Amin canım hepimizin inşallah. Umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin canım hayatta mucizeler o kadar çok ki bizim umutsuz olmamız çok anlamsız onların yanında.
İnşallah şifa olur canım sana da. Vakti zamanı gelmiştir kürde buna vesile olmuş olur.
Canım 5-10 arası yumurtlama olmuş 10 ve üzeri kaliteli yumurtalama olmuş demek sanırım.Ama çokta fikrim yok açıkcası çünkü benim değer hep düşük olduğu için yumurtan çatlamamış denip gönderildim hepOyyy kuzum benim inşalllaaahhh süper sonuçlar alırsın hatta 15ten yüksek olur da gebesindir inşallahbenim 9.43 çıkmış iyi dedi ama normal sonuç ne bilmiyorum
Doktorlar kafamı daha çok karıştırıyo 15 ten yüksekse gebe olabilirsin dedi ama inşallah 10 ve üzeri çıkar dedi normal değer ne çıkan sonuca sevinmeli miyim hiç bilmiyorum canım net bişe demiyolar kiCanım 5-10 arası yumurtlama olmuş 10 ve üzeri kaliteli yumurtalama olmuş demek sanırım.Ama çokta fikrim yok açıkcası çünkü benim değer hep düşük olduğu için yumurtan çatlamamış denip gönderildim hep
Yarın başla canımKizlar bugun adetimin 6. Gunu, yarin mi baslamaliyim sogan kurune? Yoksa 10. Gun mu?
Ne güzel senin adına çok sevindim rabbim isteyen herkese tez vakitte versin inşallahhh böyle duydukça hem sevinip hem umutlanıyoruz allah aratmasın kimseyeBen de soğan kürü kullandım bir ay tek. Kistin geçtiğini görünce diğer ay yapmadım. İkinci ay incir-havuç kürü hazırlayıp içtim ve o ay hamile olduğumu öğrendim. Soğan kürü sayesinde idrar yolu enfeksiyonum ve kistim gitmişti diğer kürlerle de yumurta oluşumunu desteklemeye çalıştım. Belki birilerine umut olurum.
Canım orijinal tarif linki sayfanın en başında var aç karnına sabah akşam 15 gün boyunca içiyosun adetin 7. günü başlıyorsunSogan kürünü nasil yapiyorsunuz kizlar ne zaman iciyorsunuz aç tok nasil uyguluyorsunuzyardimci olursaniz cok sevinirim
Sagol canim bakayim hemenCanım orijinal tarif linki sayfanın en başında var aç karnına sabah akşam 15 gün boyunca içiyosun adetin 7. günü başlıyorsun
Canım ben de calıştıgım için içemedim sabahları onun yerine akşam yemekten önce yani ac karnına bide yatarken ac karnına içtim ve cok şükür hamileyimSabahları kür yapamıyorum malesef hem sabahları midem almıyor hemde fırsat bulamıyorum ama akşamları kesin içiyorum umarım bu şekilde de faydası olur
Kullandiginiz ilk ay mi hamile kaldiniz? Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsinCanım ben de calıştıgım için içemedim sabahları onun yerine akşam yemekten önce yani ac karnına bide yatarken ac karnına içtim ve cok şükür hamileyim
Inwallah iyi sonuclar cikar canim.kistinin kuculmesi emin ol sogan kurunden kendimden biliyorum 15 gun olmadan ultrasona girdim kistim yok olmuwdu hatta ben ameliyyat duwunuyordum laporoskopi doktorum oyle uygun gormuwduBugun doktor randevum vardı soğan küründen mi bilmiorum ama kistim erimiş çok küçük kalmış ve adetle atarsın dedi normalde 2-3 adetle anca erir demişti 21. Gün olduğu için progestron tahlili istedi 10un üzerinde çıkmasını umut ediyorum inşallah yüksek çıkar bu senin yumurta kaliteni belirleyecek dedi omega3 rahimin kan akışını hızlandırır iç dedi ve multivitamine devam dedi gebe kalamayacak bi durumun yok kalacaksın sen de buna inan dedi eğer progestron 15 in üstündeyse gebe olabilirsin dedi kızlar dua edin ya 5 te alacam sonucumu
Bende o şekilde yapmaya karar verdim inşallah bende de işe yararCanım ben de calıştıgım için içemedim sabahları onun yerine akşam yemekten önce yani ac karnına bide yatarken ac karnına içtim ve cok şükür hamileyim
Hala ayni gidiyoruz canim..Allah wifalar versin kuzucuaKızlarrrr neler yapıyorsunuz oğluşum hastaydı o yüzden çok giremedimkaçırdığım güzel haberler var mı diye merak ediyorum
Canım ben de pko var esimde spermde hareket ve sayı sorunu varKullandiginiz ilk ay mi hamile kaldiniz? Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsinbirde sorununuz neydi, bende pko var da
İnşallah Rabbimin izniyle güzel ve hayırlı haberler alırsınız hepiniz inşallahBende o şekilde yapmaya karar verdim inşallah bende de işe yarar
Adet bitiminden iki gun sonra canimKizlar bugun adetimin 6. Gunu, yarin mi baslamaliyim sogan kurune? Yoksa 10. Gun mu?