Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim canım.benim en büyük sorunum ah ah şu progesteron.Yarın da ben yaptırcam daha 0.1 den yukarı göremedim valla.İnşallah senin sonucunda iyi çıkar paylaş bizimle de.
Oyyy kuzum benim inşalllaaahhh süper sonuçlar alırsın hatta 15ten yüksek olur da gebesindir inşallah benim 9.43 çıkmış iyi dedi ama normal sonuç ne bilmiyorum

inşallah dediğin gibi olur rabbim isteyen herkese versin.

Oyyy kuzum benim inşalllaaahhh süper sonuçlar alırsın hatta 15ten yüksek olur da gebesindir inşallah benim 9.43 çıkmış iyi dedi ama normal sonuç ne bilmiyorum
Canım 5-10 arası yumurtlama olmuş 10 ve üzeri kaliteli yumurtalama olmuş demek sanırım.Ama çokta fikrim yok açıkcası çünkü benim değer hep düşük olduğu için yumurtan çatlamamış denip gönderildim hep

Doktorlar kafamı daha çok karıştırıyo 15 ten yüksekse gebe olabilirsin dedi ama inşallah 10 ve üzeri çıkar dedi normal değer ne çıkan sonuca sevinmeli miyim hiç bilmiyorum canım net bişe demiyolar ki

Ben de soğan kürü kullandım bir ay tek. Kistin geçtiğini görünce diğer ay yapmadım. İkinci ay incir-havuç kürü hazırlayıp içtim ve o ay hamile olduğumu öğrendim. Soğan kürü sayesinde idrar yolu enfeksiyonum ve kistim gitmişti diğer kürlerle de yumurta oluşumunu desteklemeye çalıştım. Belki birilerine umut olurum.

Ne güzel senin adına çok sevindim rabbim isteyen herkese tez vakitte versin inşallahhh böyle duydukça hem sevinip hem umutlanıyoruz allah aratmasın kimseye

Sabahları kür yapamıyorum malesef hem sabahları midem almıyor hemde fırsat bulamıyorum ama akşamları kesin içiyorum umarım bu şekilde de faydası olur
Canım ben de calıştıgım için içemedim sabahları onun yerine akşam yemekten önce yani ac karnına bide yatarken ac karnına içtim ve cok şükür hamileyim

Inwallah iyi sonuclar cikar canim.kistinin kuculmesi emin ol sogan kurunden kendimden biliyorum 15 gun olmadan ultrasona girdim kistim yok olmuwdu hatta ben ameliyyat duwunuyordum laporoskopi doktorum oyle uygun gormuwdu

Kullandiginiz ilk ay mi hamile kaldiniz? Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin birde sorununuz neydi, bende pko var da
Canım ben de pko var esimde spermde hareket ve sayı sorunu var
Ben hayıt ekstratı ve omg 3 kullandım 3 ay
Esimde 2 ay demirdikeni
Maca
Ginseng
Kullandı ersağdan almıştık
3. Ayda ben sogan kürü yaptım adet bitince 4. Gün başladım ve hamileyim evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…