- 10 Aralık 2018
- 1.231
- 1.791
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Kuzu senin bebeğin kesin kızzzz kesin diyorum bak yanılmayacağım Emin’im :)Gittim canım ama devlette yaptırdım ve öyle bişey söylemediler. Özelde randevum 30 mart bakalım o zaman söylerler bizimki gösterirse
Kızlar bi de son bişe sorcam ilişki durumunu nasıl ayarlıosunuz ikimizde çalıştığımız için gün aşırı olamıyo hafta 1-2 oluo
Evet ya çalıştığımız için çok zor oluo o ama şu an ilişki konusunda çok sıkı tutmadım kistlerden kurtulayım da allah büyükBenim iki günde bir bile tutmamışt gün aşırı en çok şans arttıran canım en azından yumurtlama haftan gün aşırıya dikkat etme çalışın çalışırken zor ama yapacak birşey yokbazıları da tek ilişki ile kalıyo kısmet işte
Pcos var cok duzensiz. Ben kan testi yaptirdim negatif adet de olmadim....Adet döngün kaç canım normalde bat tarihin ne
Kuzu senin bebeğin kesin kızzzz kesin diyorum bak yanılmayacağım Emin’im :)
Kızlar bi de son bişe sorcam ilişki durumunu nasıl ayarlıosunuz ikimizde çalıştığımız için gün aşırı olamıyo hafta 1-2 oluo
Merhaba canım hoş geldin aramızaMerhaba, Beni de eklermisin? Bat bugun:) Bat ne demek onu da bilmiyorum ama sanirim adet gunu oluyor.
Pcos var cok duzensiz. Ben kan testi yaptirdim negatif adet de olmadim....
Ah kıyamam ona yerim onu :)Kızzz nerden bu kadar kesin konuştun merak ettim şimdi.
Aslında benim için hiç farketmez oğlumdan önce kızlara düşkündüm erkek çocuklar bana pek sevimli gelmiyordu açıkçası ama oğlum oldu ya yanılmışım böyle bir güzellik paha biçilmez. Erkek annesi olmak çok başka duygu zaten kızlar babaya düşkün olur derler erkekler anneye.
Hem benim oğluşum da erkek kardeş istiyormuş teyzesi bunun için dua ediyor kıyamam .
Abla benide listeye eklermisin bat 18 nisan..wuan regl donemindeyim reglim bitsin sogan kurune bawliycamMerhaba canım hoş geldin aramıza
Evet canım bat adet göreceğin tarih demek. Ekliyorum seni listeye. Hadi inşallah senden başlarız güzel haberi almaya sonrası da geri kalan kızların başına. Test yaptın mı yapmayı düşünüyor musun canım.
Cok tewekkur ederim abla 1 yildir tedavi aliyorum ilk gitdiyim doktordan memnun kalmadim.ikinci gitdiyim doktor cok iyi agustos ayinda hormon testi yapdirmami onerdi yapdirdim insulin direnci cikdi ve tsh 6.56 .6 aydir tedavi aliyorum cok wukur tsh normale dondu.insulin direnci icinde siafor ilaci kullaniyorum.wimdi ben ameliiyatdan once tuplerimin acik olup olmadiginida bilmek istoyorum hsg cekdiyerim bu ay bir kac ayda deneyelim tabi sogan kurude yapicam inwallah faydasi olur.ogluma tedavisiz hamile kalmiwdim duyunden 2 ay sonra. Sezaryanla dogum yaptim bana arkadawlarim soyluyorki sezaryandan sonra tuplerde yapiwiklik tutulma ola biliyorTabi canım eklerim hoş geldin aramıza.
Canım Allah bağışlasın oğlunu. İnşallah hayırlı zamanda oğlun abi de olur.
Ameliyat önerecek kadar büyük mü kistin ? Yani benim bildiğim 3 cm e kadar olan kistlere faydalı olduğu. Ama yapmanın zararı olmaz bence deneyebilirsin. Sonuçta çok şifa dolu bir kür. İnşallah sana da faydası dokunur.
Yalnız ameliyat için karar vermeden önce bi kaç doktorun daha görüşünü almanı tavsiye ederim canım. Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallah
Abla kist olcusu 36×23 mm yazilmiw ultrason kagidinda kac santim oluyorki bu wimdi?acaba sogan kuru fayda yaparmi.bende hic kist yokdu yumurta geliwdirici ve catlatma iynesi kullandikdan sonra boyle oldu .1 kere kullanmiwdimTabi canım eklerim hoş geldin aramıza.
Canım Allah bağışlasın oğlunu. İnşallah hayırlı zamanda oğlun abi de olur.
Ameliyat önerecek kadar büyük mü kistin ? Yani benim bildiğim 3 cm e kadar olan kistlere faydalı olduğu. Ama yapmanın zararı olmaz bence deneyebilirsin. Sonuçta çok şifa dolu bir kür. İnşallah sana da faydası dokunur.
Yalnız ameliyat için karar vermeden önce bi kaç doktorun daha görüşünü almanı tavsiye ederim canım. Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallah
Merhaba canım hoş geldin aramıza
Evet canım bat adet göreceğin tarih demek. Ekliyorum seni listeye. Hadi inşallah senden başlarız güzel haberi almaya sonrası da geri kalan kızların başına. Test yaptın mı yapmayı düşünüyor musun canım.
Sagol canim bilmiyorum ya sanki hep boyle sorunlu gebelik olur gibi dusundugumden bu sessizligi olumsuza yordum hep... hayirlisini istedim her zaman sessizce bekliyorum. Bat 25 mart canim. Test yaparsam yazarim . Belirti hissrtmedigim icin almadim test oncedem testte depolamadim normal insanlar gibi olmaya calisiyorum :)))Kuzum hiç belli olmaz bu işler her hamilelik başkadır. Belki de sessiz belirtisiz bir şekilde gelir mucizen. Hakkında hayırlısı olsun canım. Kızçen abla olsun inşallah. Bu arada seni listeye ekledim ama bat tarihini bilmediğim için yazmadım. Söylersen yazarım canım.
Mrb ben kullaniyorum inofolic hap olan canim. Bemce mutlaka kullancennetkokulumm gelecek ay yani 15.04 inşallah olmam hemen küre başlayacam bi de inofolic combi kullanan var mı acaba ona da mı başlasam kızlar
Keske tahminim olsa ama ben 3 4 ayda bir adet oluyorum o da haplaO zaman üzülmek için erken canım düzensiz olduğu için hamile olsan bile yumurtlamanı bilmediğin için belki de kan testini erken yaptın. Hayırlısı olur inşallah bekleyelim canım. İnşallah karşılığını minik bir mucize ile alırsın. Tahmini bir bat tarihin varsa listeye ekleyeyim canım
Ah kıyamam ona yerim onu :)
Ama Kuzum nedense çok Emin’im Azra dedi dersin kız olacak :)
Anladım canım hayırlısı olsun. İnşallah hep beraber görürüz o günleriSagol canim hosbuldum. Insallah hepimiz gorucegiz o gunleri. Yok cunku basladi kanamam onun icin test yapmicam.