Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Azra azra azraaaaa

Direk olarak pco ilaci degil ama pcolularda gene kalmaya buyuk destek. Ben 2kere kullandim 2sindede hamile kaldim.(1 kizim var 1i kimyasal gebelik oldu ) Bu ay yine kullandim cnm. Bekliyorum.
Aaa süpermiş kullanim ben de sol yumurtalık için bi doktor pco görüntüsü var dio diğeri yok pco deilsin dio tıp ikiye ayrıldı :))) kiste bi etkisi olur mu acaba soğan suyuyla birlikte kullanırım her gün 1 tane dimi

Sana pcosun ya da değilsin diyen çoook doktor olacak aynılarını yaşadım
Soğan suyu kullanırken alma canım
Pco için okadar çok makale okudum araştırma yaptım ki...
En önemlisi inositol etken maddeli gıda takviyesi olması bu ilaçlardan 3 ay kullandım sonra tekrar araştırma yaptım ki en büyük etken inositol zaten soğan ...
Ankara da çok iyi bilindik bir doktor var Amerika da okumuş kendisine de mail attım sağolsun döndü aynı şeyleri söyledi
Benim sana önerimm şu ;
Soğan kürü yap o ay bekle olmazsa diğer ay etken maddesi iniositol olan her hangi bir gıda takviyesi al devit damla başla d vitamini hamile kalmada çoook etkili bununla ilgili çok araştırma var
Ben hamile kaldığım ay bunların hepsini yaptım

Ben hem ateş takibi yaptım
Hem vitamin takibi(vitamin destekleri d vitamini b12 her ay kontrol) bunu bir kaç ay yaptım çünkü vitaminlerin çok az dı vejeteryanım demirim ve b12 yerlerdeydi vitamin desteğime 2 ay kadar önce başladım
Hem ovulasyon testi
Hem de soğan kürü
Bunların hepsini yaptığım ay hamile kaldım :)

Süpersin kuzum bana da bi pcosun diolar bi deilsin adetler düzenli kıllanma tüylenme yok insülin direnci iyi sadece milimal kistler varmış solda e sağdan da ameliyat oldum yumurtalık küçüldü en son gittiğimde moralimi bozdular ağlaya ağlaya çıktım ben de hemşireyim hastalar beni teselli etti bu ay kararlıyım ama soğan kürüne başlıcam olmadı diğer ay da soğan yaparım snr infolic combi yaparım yaş 29 artık istiyorum

Ben yaptım işte 5 gün oldu biteli neden adet olmadim bilmiyorum.

Çok güzel canım inşallah şifa olur bu ay ve önümüzdeki ay baya fayda göreceksin canım.
Benim bir sorunum yoktu ama ben kürtajdan dolayı rahmimi temizlesin diye kullanmıştım. Aynı zamanda kistim vardı hatta kürtaj sonrası 1 cm büyün bir kistim son olarak 3 cm olmuştu ve o da yok oldu çok şükür. DArısı inşallah sizlerin başına şifa olsun soğan bebişleri gelsin inşallah.

TAmam meslektaşmışız :)
O zaman hemen vitamin kan biyokimya baktır ovulasyon testi al ve sopana başlaaa :) umarım t z zamanda kavuşursun

Inwallah abla burda seninle ve diyer arkadawlarla konuwunca insanin ici ferahliyor umudu artiyor sanki birdaha hamile kalamiycam fikri hep kafamda sanki.Inwallah Allah bana ve tum kalben isteyen arkadawlara yardimci olsun
Haklısın canım burda hep birlikte dertleşmek paylaşmak emin ol hepimize iyi geliyor. O kötü fikri kafandan sök at canım. Senin bir evladın var evet bazı olumsuzluklar olabilir vücut zamanla değişiyor ama hepsi çözülebilecek şeyler emin ol buna. Sadece bize sabır ve çaba düşüyor. Eee bizde onu yapıyoruz çok şükür. Derisini Rabbim en doğru zamanda veriyor zaten. Biz her zaman hayırlısı ve sağlıklısı için dua edelim.
Oyy mawallah kuzuma abilik yapiyor

Sağol kuzum aynen daha şimdiden rolüne fena kaptırdı görceksin efelenmelerini

TAmam meslektaşmışız :)
O zaman hemen vitamin kan biyokimya baktır ovulasyon testi al ve sopana başlaaa :) umarım t z zamanda kavuşursun
İnşallah tez zamanda rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben biyokimya baktım b12 iyi çıktı d vit eksik çıktı onun içinde ilaç aldım 2 aydır kullanıyorum ama hemen değişmemiş değerim kullanmaya devam :)

Insallah cnm. Yok gercekten kendimi yipratmuyorum sakin sakin bekliyorum :) o ldr rahatimki kizimla kugu golu balesi yaptik yakalamacilik oynadik sonra bi agri girdide hatirladim oturdum durr az diye :))).
İyi yapıyorsun kuzum saki sakin bekle. Kızçenle de çok güzel şeyler yapmışsın canım ama haklısın dikkat et kendine ne olur ne olmaz

Kuzum yazdıklarına kesinlikle katılıyorum hepsiciğine. Çok güzel bilgilendirme olmuş.

Kızlar günaydın ben maalesef ki kırmızıları bugün gördüm
cennetkokulumm kuzum listeyi güncelleyebilirsin umutlar başa bahara artık.

Kuzum hiç morel bozmak yok açıkçası ben senden bu ay zaten beklemiyordum çünkü geçen ay vücudun baya şaştı hormonlar alt üst oldu adetin baya gecikti. Sen ilaca bu ay başladın ilk ayın benim senden asıl umudum bu ay çünkü vücudun toparlanacak ve hormonlar düzene girecek. Hem bak ne güzel bekletmeden gecikmeden geldi bu sefer. Demek ki rayına giriyor işler. Sen asıl bu aya bak kuzum hem baharda yeni geldi kuzuzu ne başka baharı sen bu baharın annesi olacaksın.

Bu arada yeni bat tarihini yaz kuzum ona göre güncelleyeyim listeyi.

Canım hamilelik öncesi vitamin takviyesi alman çok iyi olmuş. Bende kullandım öncesinde demir b12 folik d vit. Vücudunu sağlıklı bir şekilde hamileliğe hazırlıyorsun sonuçta.

Canım benim Allah'ım annelik makamını nasip edecek inşallah bende bu ay beklemiyordum zaten.İnsan yine de üzülüyor.Ama evet çok şükür kırmızılar beni bekletmeden geldi
Yeni bat 19 Nisan güzel annecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…