- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Azra azra azraaaaaHadi bakalım bal kızlar ne çıkacak yumurtadan Azra mı - Yusuf mu ??
Aynen kzuum abisi onu her türlü çok sever. Daha şimdiden korumaya geçti zaten kardeşime kimse dokunamaz okulda kimse vuramaz diyor.Tamam kuzum öğrendiğim gibi yazıyorum. Yalnız rüyama güvenirsem erkek olacak gibi geliyor bana da bakalım ne olacak fena merak içindeyim.
Rabbim inşallah bu heyecanları bekleyen bütün arkadaşlarımıza yaşamayı nasip etsin.
Aaa süpermiş kullanim ben de sol yumurtalık için bi doktor pco görüntüsü var dio diğeri yok pco deilsin dio tıp ikiye ayrıldı :))) kiste bi etkisi olur mu acaba soğan suyuyla birlikte kullanırım her gün 1 tane dimiDirek olarak pco ilaci degil ama pcolularda gene kalmaya buyuk destek. Ben 2kere kullandim 2sindede hamile kaldim.(1 kizim var 1i kimyasal gebelik oldu ) Bu ay yine kullandim cnm. Bekliyorum.
Sana pcosun ya da değilsin diyen çoook doktor olacak aynılarını yaşadımAaa süpermiş kullanim ben de sol yumurtalık için bi doktor pco görüntüsü var dio diğeri yok pco deilsin dio tıp ikiye ayrıldı :))) kiste bi etkisi olur mu acaba soğan suyuyla birlikte kullanırım her gün 1 tane dimi
Süpersin kuzum bana da bi pcosun diolar bi deilsin adetler düzenli kıllanma tüylenme yok insülin direnci iyi sadece milimal kistler varmış solda e sağdan da ameliyat oldum yumurtalık küçüldü en son gittiğimde moralimi bozdular ağlaya ağlaya çıktım ben de hemşireyim hastalar beni teselli etti bu ay kararlıyım ama soğan kürüne başlıcam olmadı diğer ay da soğan yaparım snr infolic combi yaparım yaş 29 artık istiyorumSana pcosun ya da değilsin diyen çoook doktor olacak aynılarını yaşadım
Soğan suyu kullanırken alma canım
Pco için okadar çok makale okudum araştırma yaptım ki...
En önemlisi inositol etken maddeli gıda takviyesi olması bu ilaçlardan 3 ay kullandım sonra tekrar araştırma yaptım ki en büyük etken inositol zaten soğan ...
Ankara da çok iyi bilindik bir doktor var Amerika da okumuş kendisine de mail attım sağolsun döndü aynı şeyleri söyledi
Benim sana önerimm şu ;
Soğan kürü yap o ay bekle olmazsa diğer ay etken maddesi iniositol olan her hangi bir gıda takviyesi al devit damla başla d vitamini hamile kalmada çoook etkili bununla ilgili çok araştırma var
Ben hamile kaldığım ay bunların hepsini yaptım
Ben hem ateş takibi yaptım
Hem vitamin takibi(vitamin destekleri d vitamini b12 her ay kontrol) bunu bir kaç ay yaptım çünkü vitaminlerin çok az dı vejeteryanım demirim ve b12 yerlerdeydi vitamin desteğime 2 ay kadar önce başladım
Hem ovulasyon testi
Hem de soğan kürü
Bunların hepsini yaptığım ay hamile kaldım :)
Süpersin kuzum bana da bi pcosun diolar bi deilsin adetler düzenli kıllanma tüylenme yok insülin direnci iyi sadece milimal kistler varmış solda e sağdan da ameliyat oldum yumurtalık küçüldü en son gittiğimde moralimi bozdular ağlaya ağlaya çıktım ben de hemşireyim hastalar beni teselli etti bu ay kararlıyım ama soğan kürüne başlıcam olmadı diğer ay da soğan yaparım snr infolic combi yaparım yaş 29 artık istiyorum
Oyyy maşallah ona ..
Bende şuan modern erkek isimleri bakıyorum ama fikirlere açığım sevgili soğansever anne adayları :)
Ben yaptım işte 5 gün oldu biteli neden adet olmadim bilmiyorum.
Sagol canim aynen evet denicem simdi bakalim.
TAmam meslektaşmışız :)Süpersin kuzum bana da bi pcosun diolar bi deilsin adetler düzenli kıllanma tüylenme yok insülin direnci iyi sadece milimal kistler varmış solda e sağdan da ameliyat oldum yumurtalık küçüldü en son gittiğimde moralimi bozdular ağlaya ağlaya çıktım ben de hemşireyim hastalar beni teselli etti bu ay kararlıyım ama soğan kürüne başlıcam olmadı diğer ay da soğan yaparım snr infolic combi yaparım yaş 29 artık istiyorum
Haklısın canım burda hep birlikte dertleşmek paylaşmak emin ol hepimize iyi geliyor. O kötü fikri kafandan sök at canım. Senin bir evladın var evet bazı olumsuzluklar olabilir vücut zamanla değişiyor ama hepsi çözülebilecek şeyler emin ol buna. Sadece bize sabır ve çaba düşüyor. Eee bizde onu yapıyoruz çok şükür. Derisini Rabbim en doğru zamanda veriyor zaten. Biz her zaman hayırlısı ve sağlıklısı için dua edelim.Inwallah abla burda seninle ve diyer arkadawlarla konuwunca insanin ici ferahliyor umudu artiyor sanki birdaha hamile kalamiycam fikri hep kafamda sanki.Inwallah Allah bana ve tum kalben isteyen arkadawlara yardimci olsun
Oyy mawallah kuzuma abilik yapiyor
Moral bozmuyoruz kuzum vakti değilmiş demek ki,Kızlar günaydın ben maalesef ki kırmızıları bugün gördüm
cennetkokulumm kuzum listeyi güncelleyebilirsin umutlar başa bahara artık.
İnaşallah kuzum bol bol dua edin bizlere de olur muMoral bozmuyoruz kuzum vakti değilmiş demek ki,
O çok güzel bi zamanda gelecek sana inşallahhj
İnşallah tez zamanda rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben biyokimya baktım b12 iyi çıktı d vit eksik çıktı onun içinde ilaç aldım 2 aydır kullanıyorum ama hemen değişmemiş değerim kullanmaya devam :)TAmam meslektaşmışız :)
O zaman hemen vitamin kan biyokimya baktır ovulasyon testi al ve sopana başlaaa :) umarım t z zamanda kavuşursun
İyi yapıyorsun kuzum saki sakin bekle. Kızçenle de çok güzel şeyler yapmışsın canım ama haklısın dikkat et kendine ne olur ne olmazInsallah cnm. Yok gercekten kendimi yipratmuyorum sakin sakin bekliyorum :) o ldr rahatimki kizimla kugu golu balesi yaptik yakalamacilik oynadik sonra bi agri girdide hatirladim oturdum durr az diye :))).
Sana pcosun ya da değilsin diyen çoook doktor olacak aynılarını yaşadım
Soğan suyu kullanırken alma canım
Pco için okadar çok makale okudum araştırma yaptım ki...
En önemlisi inositol etken maddeli gıda takviyesi olması bu ilaçlardan 3 ay kullandım sonra tekrar araştırma yaptım ki en büyük etken inositol zaten soğan ...
Ankara da çok iyi bilindik bir doktor var Amerika da okumuş kendisine de mail attım sağolsun döndü aynı şeyleri söyledi
Benim sana önerimm şu ;
Soğan kürü yap o ay bekle olmazsa diğer ay etken maddesi iniositol olan her hangi bir gıda takviyesi al devit damla başla d vitamini hamile kalmada çoook etkili bununla ilgili çok araştırma var
Ben hamile kaldığım ay bunların hepsini yaptım
Ben hem ateş takibi yaptım
Hem vitamin takibi(vitamin destekleri d vitamini b12 her ay kontrol) bunu bir kaç ay yaptım çünkü vitaminlerin çok az dı vejeteryanım demirim ve b12 yerlerdeydi vitamin desteğime 2 ay kadar önce başladım
Hem ovulasyon testi
Hem de soğan kürü
Bunların hepsini yaptığım ay hamile kaldım :)
Kızlar günaydın ben maalesef ki kırmızıları bugün gördüm
cennetkokulumm kuzum listeyi güncelleyebilirsin umutlar başa bahara artık.
İnşallah tez zamanda rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben biyokimya baktım b12 iyi çıktı d vit eksik çıktı onun içinde ilaç aldım 2 aydır kullanıyorum ama hemen değişmemiş değerim kullanmaya devam :)
Canım benimKuzum hiç morel bozmak yok açıkçası ben senden bu ay zaten beklemiyordum çünkü geçen ay vücudun baya şaştı hormonlar alt üst oldu adetin baya gecikti. Sen ilaca bu ay başladın ilk ayın benim senden asıl umudum bu ay çünkü vücudun toparlanacak ve hormonlar düzene girecek. Hem bak ne güzel bekletmeden gecikmeden geldi bu sefer. Demek ki rayına giriyor işler. Sen asıl bu aya bak kuzum hem baharda yeni geldi kuzuzu ne başka baharı sen bu baharın annesi olacaksın.
Bu arada yeni bat tarihini yaz kuzum ona göre güncelleyeyim listeyi.