Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Öyle kötü düşünceleri çıkar canım aklından. Olacağın önüne geçemeyiz ama olmadan da kendimizi yıpratmanın alemi yok. Ben seni listeye bu şekilde eklerim kuzum gerisi Rabbimin takdiri. Hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin inşallah.

Mrb bence insulun direncini hic kafaya takma benim kuzenimde de vardi. Korunmayi birakti dorduncu ayinda hamile oldugunu ogrendi

Abla benide listeye eklermisin bat 18 nisan..wuan regl donemindeyim reglim bitsin sogan kurune bawliycam
Tamam canım ekliyorum. Aynen dediğin gibi adetin bitince mutlaka başla şifa olsun inşallah sana da.
Canım bak çok güzel ilerlemeler yapmışsın sorunları bir bir tedavi altına almışsın. Tsh düşmesi iyi olmuş insülünde ilaç kullanıyorsun o da çabucak toparlar. Ameliyattan önce tüplerini kontrol ettirmen için hsg çok iyi fikir. Bir çok kişi hsg den sonra kolay hamile kalıyor. Daha önce kolay bir şekilde hamile kalmışsın emin ol yine olacaktır. Sezeryandan sonra böyle yapışıklıklar olabildiğini bende duydum hsg çektirmekte fayda var.

Abla kist olcusu 36×23 mm yazilmiw ultrason kagidinda kac santim oluyorki bu wimdi?acaba sogan kuru fayda yaparmi.bende hic kist yokdu yumurta geliwdirici ve catlatma iynesi kullandikdan sonra boyle oldu .1 kere kullanmiwdim

kistin 3,6 cm X 2,3 cm boyutunda canım. Kistini fazla takma kafana yumurta kistleri basit kistler olarak geçiyor. Ben soğan küründen sonra kurtuldum canım. Sende memnun olursun inşallah.

Benim icime de minnos bal bir kiz olcakmis gibi doguyor. Aln cns ile ayni fikirdeyiz

Hadi bakalım bal kızlar ne çıkacak yumurtadan Azra mı - Yusuf mu ??

Aynen kzuum abisi onu her türlü çok sever. Daha şimdiden korumaya geçti zaten kardeşime kimse dokunamaz okulda kimse vuramaz diyor. Tamam kuzum öğrendiğim gibi yazıyorum. Yalnız rüyama güvenirsem erkek olacak gibi geliyor bana da bakalım ne olacak fena merak içindeyim.

Rabbim inşallah bu heyecanları bekleyen bütün arkadaşlarımıza yaşamayı nasip etsin.

Oyyy maşallah ona ..
Bende şuan modern erkek isimleri bakıyorum ama fikirlere açığım sevgili soğansever anne adayları :)

Inwallah abla burda seninle ve diyer arkadawlarla konuwunca insanin ici ferahliyor umudu artiyor sanki birdaha hamile kalamiycam fikri hep kafamda sanki.Inwallah Allah bana ve tum kalben isteyen arkadawlara yardimci olsun

Oyy mawallah kuzuma abilik yapiyor

Insallah cnm. Yok gercekten kendimi yipratmuyorum sakin sakin bekliyorum :) o ldr rahatimki kizimla kugu golu balesi yaptik yakalamacilik oynadik sonra bi agri girdide hatirladim oturdum durr az diye :))).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…