Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyy maşallah canım ne güzel kalp atışlarını da duymuşsun sağlıcakla büyüsün annesinin kucağına sağlıcakla doğsun inşallah.
Kanamanın ciddi olmamasına çok sevindim canım ilaçlarını kullan kendini yorma bol bol dinlen. Hayırlısıyla 3 ayı atlatınca daha rahat edeceksin canım. Bulantılar zaten hamileliğin cilvesi oluyor ama onlarda geçecek inşallah canım.

Kuzum ben iyiyim çok şükür 3 ayı bitirdik. Artık 4. aya girdik şükrüler olsun. Bulantılar az az devam ediyor arada. Ama sanki iştahım 2 gündür daha bir değişti çabuk acıkmaya başlıyorum hatta şekerim düşüyor. Hafta cumartesi randevum var inşallah cinsiyetini öğreniriz bakalım.

canım benim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için cansın sen inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın bebişini 3 ayı bitirmişsin sen maşallah Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allah herkese nasip etsin :dua: :KK200: :KK68:

Günaydın kızlar ne yazık benimde yanlış alarm bir sonraki aylara inşallah 🙏

Günaydın canım. Hayırlısı kuzum ben inanıyorum çok yakında sağlıklı bir şekilde hamile kalacaksın tekrardan. Sakın üzülme bu ay olmadı diye iyi yanından düşün rahmin güzelce toparlayacak ve bebiş seni bekletmeden sağlıcakla gelecek canım :dua:

Sağlıkla al kucağına inşallah zor zamanların geçmiş şükür bundan sonra rahat edersin inşallah 🙏🧿
Amin canım inşallah. Darısı da sizlerin başına canım. Rabbim tez zamanda hepinize sağlıklı hamilelikler nasip etsin ve yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin.:dua::KK200:

Çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah. Böyle örnekler olunca o kadar mutlu oluyorum ki bekleyen arkadaşlarımıza yeni umutlar çoğalıyor. Seni de isteye ekleyelim mi canım ?

Amin inşallah çok tesekkur ederim tüm dualarım bekleyen arkadaşlara zaten inşallah bu güzel haberi en kısa zamanda alılar🙏 Topik için de ekleyebilirsiniz 😊

canım benim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için cansın sen inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın bebişini 3 ayı bitirmişsin sen maşallah Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allah herkese nasip etsin :dua::KK200::KK68:

Asıl ben teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için. :KK200: Sende cansın kuzum. Hele senin mucize bebiş canların canı. İnşallah hep beraber sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Darısıda arkadaşlarımızın başına olsun inşallah. :dua:

cennetkokulumm cennetkokulumm gelecek ay yani 15.04 inşallah olmam hemen küre başlayacam bi de inofolic combi kullanan var mı acaba ona da mı başlasam kızlar

Tamam canım ekliyorum listeye inşallah 15. nisanda bebişin müjdesini alırız canım.

İnofolic kombi kullanmadım canım ama baya bir yorumları okumuştum. Güzel bir vitamin takviyesi aynı zamanda pcolular için çok faydalı. İnsülin düzenleyici bir takviye. Sağlıklı beslenmeyle birlikte bunu da kullanabilirsin.

Tamam canım ekliyorum listeye inşallah 15. nisanda bebişin müjdesini alırız canım.

İnofolic kombi kullanmadım canım ama baya bir yorumları okumuştum. Güzel bir vitamin takviyesi aynı zamanda pcolular için çok faydalı. İnsülin düzenleyici bir takviye. Sağlıklı beslenmeyle birlikte bunu da kullanabilirsin.
Doktoruma sorcam canım tamam derse ona da başlarım inşallah güzel haberler veririm rabbim hepimizin yardımcısı olsun kimsenin kucağını boş bırakmasın zikirlere de devam etcem hadi kızlar başaralım şu işi :))))

cennetkokulumm cennetkokulumm kuzum hala cinsiyete baktırmasın mı ama merak ediyorummmmm :)

Kuzum 30 martta randevum var inşallah o zaman öğrenirim. Bende merak ediyorum. Hatta sonunda rüyama girdi. Rüyamda kız bebek gördüm ama hamile kadınlar rüyasında gördüğünün tersi çıkarmış. Oğlumda da kız görmüştüm ve tersi çıkmıştı. Hayırlısı diyorum bakalım canım.

Merhaba günaydın herkese.
Adetim normalden bir gün önce geldi ama ağrısız sancısız. 18i gece.
Dün akşamdan beri peçete çok az geliyor. Gece hiç gelmemiş. Şimdi de yok. 2 gün sürdü yani ama kanamam daha azdı. İlk gün biraz çok geldi yani. Aklım karıştı. Yerleşme kanaması olabilir mi? Yerleşme kanaması yaşayanlar varsa nasıl oluyor bilgilendirir misiniz?

Kuzum 30 martta randevum var inşallah o zaman öğrenirim. Bende merak ediyorum. Hatta sonunda rüyama girdi. Rüyamda kız bebek gördüm ama hamile kadınlar rüyasında gördüğünün tersi çıkarmış. Oğlumda da kız görmüştüm ve tersi çıkmıştı. Hayırlısı diyorum bakalım canım.
İkili teste gitmedin mi canım ikili de görürlerdi aslında

Merhaba günaydın herkese.
Adetim normalden bir gün önce geldi ama ağrısız sancısız. 18i gece.
Dün akşamdan beri peçete çok az geliyor. Gece hiç gelmemiş. Şimdi de yok. 2 gün sürdü yani ama kanamam daha azdı. İlk gün biraz çok geldi yani. Aklım karıştı. Yerleşme kanaması olabilir mi? Yerleşme kanaması yaşayanlar varsa nasıl oluyor bilgilendirir misiniz?
Yerleşme kanaması öyle birşey değil canım akıntı ile gelen kahve leke ama asla kırmızı kan gibi birşey değil

Doktoruma sorcam canım tamam derse ona da başlarım inşallah güzel haberler veririm rabbim hepimizin yardımcısı olsun kimsenin kucağını boş bırakmasın zikirlere de devam etcem hadi kızlar başaralım şu işi :))))

Sor canım ona göre de başla.

Amin canım inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Kucaklarımız boş kalmasın sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun hepimizin. :dua:

Allah kabul etsin canım, bende hacet namazı kılmıştım hamile kaldığım ay ilişkiden önce hayırlısını isteyerek dua ettim. Çok şükür Rabbim geri çevirmedi ve nasip etti.

X