Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayıt tohumu kullanmadım canım. Ama kullanan ve fayda görenleri çok duydum. Civanperçemini kürtajdan sonra adet görmem gereken zamana yakın kullandım. İlave olarak adaçayı ve papatya çayları da içtim çok şükür zamanında adet olmuştum. Civanperçemi için kadınlar için yaratılmış bitki diyor İbrahim Saraçoğlu kesinlikle çok faydalı olduğunu düşünüyorum bende.
Hayit tohumuda cok faydali cnm ama civan percemi ile birkikte nasil kullanacagimi planlayamadim acikcasi. 2side gunde 3 fincan cunku karistirlirmi inada emin olamadim biri kaynatikiyor biri demleniyor cunku. :)

kızlar adet bitti 2 gün sonrasında soğan suyu yapacam ya kafam karıştı adetsiz geçen 2.günden sonra 3.günün sabahında mı başlayacam.yoksa 2.günün sabahımı

Doktorunla görüş o zaman bakalım hsg için, zaten 1 yıl oldu diyorsun şimdiye kadar kendisinin de önermesi gerekirdi, bir de tsh düzeldiyse bile aralıksız ilaca her gün devam etmelisin. Normal seviyeye dönse bile o ilacı hamilelik olana kadar bırakmıyorsun ve hamilelikte de haftana göre doz artarak doğuma kadar kullanıyorsun, hatta doğumdan sonra da 40'ın çıkana kadar kullandırtıyorlar.
Dogru soyluyorsun abla bakalim bu ay beni ne bekliyor..tsh ilacini hala kullaniyorum doktorum kesinlikle birakmamami soyledi

X