Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayıt ekstratını geçen duydum cok faydalı diyorlar bu ay olmazsa bende alayım diyorum. Sen ilk defa mı kullandın?
Evet canım 3 ay kullandım 3. Ayımda da sogan kürü yaptım ve hamile kaldım
2. Ayımda kimyasal gebelik yaşamıştım rabbim tekrar nasip etti hamd olsun..
Eşimde spermde hareket sayı sorunu vardı
Oda 2 ay
Maca
Ginseng
Demirdikeni
Kullandı
3. Ay bıraktı emodexe gecti kutu yarı olmadan ben hamile kaldım hangisi işe yaradı bilmiyorum
Bunlar hep bir vesile rabbim cabalarımı bosa cıkarmadı cok şükür o ol dedi ve oldu

IMG_20190402_065414.jpg

Kızlar günaydın bu üstteki dünki testim alttaki deeee bugünkiiii
Sizce??? 😍💕 Koyulaştı değil mi ya
IMG_20190403_065945.jpg

Canim cok sagol. Bem adet baslangici ile bitisi arasinda bitkisel bisey kullandim acikcasi tam olarak kocakari ilaci balla karistirip cigmedim ve rahme yerlestirdim pamukla. Sabah aksam. Adetim dun bitti tutkal gibi seyler geliyor sanirim ise yaradi . Insallahj. Bide ek olarak bu otlari aldim kullancam bakalim . Dedigin macunada bakacagim simdi :) tesekkur ederim
Ne demek inşaalllaahhhh hepsi işe yarar da hemencecik gebe kalırsın 🙏🥰

günaydın hamişler ve hamiş kalacaklar :) yeni gün yeni umutlar bizimle olsun.hamişler bol bol dinlenin ve sağlıklı beslenin ilk üç ay ceviz ve ayva tüketin :)

Kizlar hayit tohumu ve civanpercemi kullanan varmi ?

Hayıt tohumu kullanmadım canım. Ama kullanan ve fayda görenleri çok duydum. Civanperçemini kürtajdan sonra adet görmem gereken zamana yakın kullandım. İlave olarak adaçayı ve papatya çayları da içtim çok şükür zamanında adet olmuştum. Civanperçemi için kadınlar için yaratılmış bitki diyor İbrahim Saraçoğlu kesinlikle çok faydalı olduğunu düşünüyorum bende.

Kızlar beklenen regl geldi. Çalışmalar bir sonraki aya kaldı. Olmadığını hissettiğim için heralde hiç beklemedim aslında bu ay ben regl bekledim galiba

Hayırlısı olsun canım bi daha ki ay olur inşallahh allah aratmasın bozma moralini vakti zamanı gelmemiştir daha
Amin canım. Bu ay beklemiyordum zaten bebiş süpriz olmadı bana regl gelsin diye bekledim açıkçası. Olmayacak diye hiç geçmiyor aklımdan vaktini bekliyor diyorum hep. Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı versin hepimize umutsuzluk yok. Kader gayrete aşıktır derler ya bizde gayret edicez yorulmadan bıkmadan.

Kızlar beklenen regl geldi. Çalışmalar bir sonraki aya kaldı. Olmadığını hissettiğim için heralde hiç beklemedim aslında bu ay ben regl bekledim galiba
Amin canım. Bu ay beklemiyordum zaten bebiş süpriz olmadı bana regl gelsin diye bekledim açıkçası. Olmayacak diye hiç geçmiyor aklımdan vaktini bekliyor diyorum hep. Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı versin hepimize umutsuzluk yok. Kader gayrete aşıktır derler ya bizde gayret edicez yorulmadan bıkmadan.

Canım hakkında hayırlısı olsun dediklerine katılıyorum vakti geldiğinde bir melek konuverecek göbüşüne :emir_bebek::nazar:

Yeni bat tarihini verirsen güncelleyeyim kuzum

Canim ben 1 yildir deniyorum olmuyor tedavide aliyorumdu tsh yuksekliyim vardi normala dondu amma hala kalamadim son wansim hsg sogan kurude kullaniyorum zaten Allah yardimcimiz olsun.sende sag_salim al kucagina minnowunu :dua::emir_bebek:
Doktorunla görüş o zaman bakalım hsg için, zaten 1 yıl oldu diyorsun şimdiye kadar kendisinin de önermesi gerekirdi, bir de tsh düzeldiyse bile aralıksız ilaca her gün devam etmelisin. Normal seviyeye dönse bile o ilacı hamilelik olana kadar bırakmıyorsun ve hamilelikte de haftana göre doz artarak doğuma kadar kullanıyorsun, hatta doğumdan sonra da 40'ın çıkana kadar kullandırtıyorlar.

X