- 20 Mart 2019
- 305
- 264
- 32
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.181
Yaa merakda birakdiniz beniKuzucum cok sukur gayet iyi ben gorustum de ama guzel haberi o vermek ister o yuzden ben birsey diyemicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa merakda birakdiniz beniKuzucum cok sukur gayet iyi ben gorustum de ama guzel haberi o vermek ister o yuzden ben birsey diyemicem
Ben yapiyorum canim iyi etkisi oluyor .amma hamile kala bilicekmiyim onu bilmiyorum.Allah hakkimizda hayirlisini etsinKızlar inşallah önümüzde ki hafta bende soğan kürüne başlamak istiyorum yani adetim bitince şuan da aktif olarak yapan varmı kürü
Tüm hamilelerin hamileliklerinin sağlıklı ilerlemesini temenni ediyorum
ve benim gibi hamile olmayı bekleyenlerin de en kısa sürede sağlıklı gebelikler geçirmesini diliyorummm
Ben geçen ay yaptım bu ay adet olamıyorum, tavsiye etmiyorumKızlar inşallah önümüzde ki hafta bende soğan kürüne başlamak istiyorum yani adetim bitince şuan da aktif olarak yapan varmı kürü
Tüm hamilelerin hamileliklerinin sağlıklı ilerlemesini temenni ediyorum
ve benim gibi hamile olmayı bekleyenlerin de en kısa sürede sağlıklı gebelikler geçirmesini diliyorummm
Amin canım inşallah şifa olur kalırsın hemenBen yapiyorum canim iyi etkisi oluyor .amma hamile kala bilicekmiyim onu bilmiyorum.Allah hakkimizda hayirlisini etsin
Ben geçen ay yaptım bu ay adet olamıyorum, tavsiye etmiyorum
Evet sayısız idrar testi, bir kez de kan testi verdim. Negatif. Dr adet olmazsan tekrar gel testi tekrarlayalim dedi düzenli olduğum adeti bile göremiyorum çok mutsuzum.Test falan yaptınız mı ?
Bende ocak ayında bi hafta kadar yaptım soğan kürünü ama düzensiz içmiştim iki aydır adetlerim geç oluyor ama onunla ilgili olduğunu sanmıyorum. Bekarken de soğan kürünü uygulayıp çok faydasını görmüştümBen geçen ay yaptım bu ay adet olamıyorum, tavsiye etmiyorum
Belki de stresten olmuyorsundur canımEvet sayısız idrar testi, bir kez de kan testi verdim. Negatif. Dr adet olmazsan tekrar gel testi tekrarlayalim dedi düzenli olduğum adeti bile göremiyorum çok mutsuzum.
Kuzum ben de 15 gün yaptım tam olması gerektiği gibi, benim ara kanamalarım oluyordu o yüzden denemek istedim. Pişman oldumBende ocak ayında bi hafta kadar yaptım soğan kürünü ama düzensiz içmiştim iki aydır adetlerim geç oluyor ama onunla ilgili olduğunu sanmıyorum. Bekarken de soğan kürünü uygulayıp çok faydasını görmüştüm
Çok sağol canım inşallah artık her şeyi geçtim sadece düzenli gelen adetimi görmek istiyorum Allah yardım etsin biz ve bizim gibilere.Belki de stresten olmuyorsundur canım
Benimde bu ay baya gecikmem oldu dün akşam anca olabildim inşallah bebek vardır ama yoksada tez vakitte olursun adet inşallah beklemek çok zor
Kuzum ben de 15 gün yaptım tam olması gerektiği gibi, benim ara kanamalarım oluyordu o yüzden denemek istedim. Pişman oldum
Çok sağol canım inşallah artık her şeyi geçtim sadece düzenli gelen adetimi görmek istiyorum Allah yardım etsin biz ve bizim gibilere.
Bugünle birlikte 5 canım inşallah şifa olmuştur, ama geç döllenme olsaydı testlerde hiç çıkmaz mıydı yani bilemiyorum bekleyip göreceğim bakalım..Olsun sen yine de öyle düşünme şifa olmuştur inşallah belki geç döllenme falandır kaç gün geçti ki günün
Ben geçen yıl da kimyasal gebelik geçirdim 16.günde silik çizgi görmüştüm belki geç döllenme oluyorumdur diye umutluyum biraz ama korkuyorm artık test yapmayaBizde ters etki yaptı.
Senin kaç gün geçti peki? Valla artık ben kanda öğreneceğim, dediğin gibi idrar testi ürkütüyor.Ben geçen yıl da kimyasal gebelik geçirdim 16.günde silik çizgi görmüştüm belki geç döllenme oluyorumdur diye umutluyum biraz ama korkuyorm artık test yapmaya
16.gün bugünSenin kaç gün geçti peki? Valla artık ben kanda öğreneceğim, dediğin gibi idrar testi ürkütüyor.
Pazartesiye kadar olmazsan kan ver bence canım.16.gün bugün
İdrar testinde görmeden vermek istemiyorum artıkPazartesiye kadar olmazsan kan ver bence canım.
Bazen idrarda cikmayabiliyor.İdrar testinde görmeden vermek istemiyorum artık
Bugünle birlikte 5 canım inşallah şifa olmuştur, ama geç döllenme olsaydı testlerde hiç çıkmaz mıydı yani bilemiyorum bekleyip göreceğim bakalım..