Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar inşallah önümüzde ki hafta bende soğan kürüne başlamak istiyorum yani adetim bitince 🙄 şuan da aktif olarak yapan varmı kürü 🤔

Tüm hamilelerin hamileliklerinin sağlıklı ilerlemesini temenni ediyorum 🌹

ve benim gibi hamile olmayı bekleyenlerin de en kısa sürede sağlıklı gebelikler geçirmesini diliyorummm 🤗
Ben yapiyorum canim iyi etkisi oluyor .amma hamile kala bilicekmiyim onu bilmiyorum.Allah hakkimizda hayirlisini etsin

Kızlar inşallah önümüzde ki hafta bende soğan kürüne başlamak istiyorum yani adetim bitince 🙄 şuan da aktif olarak yapan varmı kürü 🤔

Tüm hamilelerin hamileliklerinin sağlıklı ilerlemesini temenni ediyorum 🌹

ve benim gibi hamile olmayı bekleyenlerin de en kısa sürede sağlıklı gebelikler geçirmesini diliyorummm 🤗
Ben geçen ay yaptım bu ay adet olamıyorum, tavsiye etmiyorum:KK43:

Evet sayısız idrar testi, bir kez de kan testi verdim. Negatif. Dr adet olmazsan tekrar gel testi tekrarlayalim dedi:KK43: düzenli olduğum adeti bile göremiyorum çok mutsuzum.
Belki de stresten olmuyorsundur canım :110:
Benimde bu ay baya gecikmem oldu dün akşam anca olabildim inşallah bebek vardır ama yoksada tez vakitte olursun adet inşallah beklemek çok zor :KK43:

Bende ocak ayında bi hafta kadar yaptım soğan kürünü ama düzensiz içmiştim iki aydır adetlerim geç oluyor ama onunla ilgili olduğunu sanmıyorum. Bekarken de soğan kürünü uygulayıp çok faydasını görmüştüm :KK33:
Kuzum ben de 15 gün yaptım tam olması gerektiği gibi, benim ara kanamalarım oluyordu o yüzden denemek istedim. Pişman oldum:KK43:

Belki de stresten olmuyorsundur canım :110:
Benimde bu ay baya gecikmem oldu dün akşam anca olabildim inşallah bebek vardır ama yoksada tez vakitte olursun adet inşallah beklemek çok zor :KK43:
Çok sağol canım inşallah artık her şeyi geçtim sadece düzenli gelen adetimi görmek istiyorum:KK43: Allah yardım etsin biz ve bizim gibilere.

Olsun sen yine de öyle düşünme şifa olmuştur inşallah 🤗 belki geç döllenme falandır kaç gün geçti ki günün
Bugünle birlikte 5 canım :KK43: inşallah şifa olmuştur, ama geç döllenme olsaydı testlerde hiç çıkmaz mıydı yani bilemiyorum bekleyip göreceğim bakalım..

Ben geçen yıl da kimyasal gebelik geçirdim 16.günde silik çizgi görmüştüm belki geç döllenme oluyorumdur diye umutluyum biraz ama korkuyorm artık test yapmaya
Senin kaç gün geçti peki? Valla artık ben kanda öğreneceğim, dediğin gibi idrar testi ürkütüyor.

Bugünle birlikte 5 canım :KK43: inşallah şifa olmuştur, ama geç döllenme olsaydı testlerde hiç çıkmaz mıydı yani bilemiyorum bekleyip göreceğim bakalım..

Bazen çıkmayabiliyır seninde dediğin gibi benim bi arkadaşımın bir aydan sonra idrarda çıkıyormuş ve 4 günlük adetler görmüş gebeliklerinde :anne:

X