Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan suyuna başladığımdan beri bugun 7. Günüm hafif akıntılarım başladı bugun özellikle sanki çok idrara sıkışmış da karnım ağrıomuş gibi bi ağrı var bu ara özellikle yemeklerde de soğanı fazla kullanıyorum kızlar bi işe başladık tam olsun istiorum uygulamadaki takvimde pazartesi gösterio yumurtlama gününü ama akıntımdan biliyorum sanki daha var yumurtlamaya değerlendirecem ama bu ağrı kafamı karıştırdı

Canim bendede oyle oldu agri ve akinti birlikde ovulasyon testi yaptim yumurtladigimi gordum dunde doktora gitdim ovulasyon olmuw sogan suyundan kistimde gitmiw ovulasyonum hala devam ediyor akintim var cunki weffaf deyerlendir bence bu gunleri ovulasyon gunum benim sogan kurunden once 14. 16..hatta 18 ci gun oluyordu amma bu ay 11 ci gun oldu

Canım ovulasyon testi yapsam da çok değerlendiremiyorum eşim yoğun çalışıo bu ay zaten umudum yok ne bilim sanki hiç olamayacak gibi hissediyorum bakalım hayırlısı

Kızlar inşallah önümüzde ki hafta bende soğan kürüne başlamak istiyorum yani adetim bitince şuan da aktif olarak yapan varmı kürü

Tüm hamilelerin hamileliklerinin sağlıklı ilerlemesini temenni ediyorum

ve benim gibi hamile olmayı bekleyenlerin de en kısa sürede sağlıklı gebelikler geçirmesini diliyorummm

Kuzucum cok sukur gayet iyi ben gorustum de ama guzel haberi o vermek ister o yuzden ben birsey diyemicem
Canısı bu ay adet olduğum günden beri sabah yataktan çıkmadan ateş ölçümü yapıyorum ve 35 lerde seyrediyor sürekli yumurtlama dönemin de yükselmesi gerekiyor demi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…